Uzaya ilgi duyuyorum her türlü araştırma dinleme ve izleme vb. Elimden geldikçe yaparım. Bize en yakın olan komşu galaksimizin ismi andromede nicki ordan esinlendim
özellikle tüm insanlığa, ufacık bi tırnak uzaması kadar bile hakkım helal olmasın, zerre katkım varsa ki kesinlikle oldu; hiçbirini etmiyorum, burunlarından fitil fitil gelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba, kırıcı olan taraf değil de daha çok kırılan taraf oluyorum maalesef. Kimseyi kolay kolay kırmam yani öyle bir yapıya sahip değilimdir.
Çok dikkat ediyorum kimse kırılmasın diye sonra bir bakıyorum kendim paramparçayım kimsenin kırmasına izin vermem ama özür dilemeyi de bilirim
Kırılgan bazen istemeden de olsa kırıcı da olabiliyorum
Empati yapan insanlara karşi kirici degilim konuya olaya gore cok degisir fakat birini kirmamaya dikkat ederim.
Kiriciyim ağlatirim
Bu nicki nereden esinlendiniz
Uzaya ilgi duyuyorum her türlü araştırma dinleme ve izleme vb. Elimden geldikçe yaparım. Bize en yakın olan komşu galaksimizin ismi andromede nicki ordan esinlendim
Kırılgan değilim
kızgın ve sitemkar
Kimseye hakkınızı helal ediyor musunuz
edemiyorum, en çok da ilahi adaletsizliğe diyorum ki kul olarak helal etmiyorum ve kabul etmiyorum bu adaletsizliği..
+1
özellikle tüm insanlığa, ufacık bi tırnak uzaması kadar bile hakkım helal olmasın, zerre katkım varsa ki kesinlikle oldu; hiçbirini etmiyorum, burunlarından fitil fitil gelsin
kırıcı ve kırılgan
kirilgan
Yeterince kirildim
Samimi
Hepsiyim
Her ikisi de
Karişik
ikisideyim