Ev arkadaşım nöbetçi yanlızım bu gece ve nefret ediyorum yalnızlıktan anksiyetem. tetikleniyor ve her an başıma bir şey gelecek korkusu yaşıyorm 🥺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani bu durum başına çok sık geliyorsa psikolojik yardım almanı öneririm. Çünkü bu ilerleyen zamanlarda seni bir çok yönde çok takıntılı yapar
Öyleyim zaten takıntılı aşırı düşünen korkan biriyim
Bu durumu bende çok yaşadım. Sanırım biraz depresif, karamsar ve panik bir yapın var. Yani bende destek aldım ve şu an daha iyiyim. Bir çok şeyi detaylı düşünmek insanı yoruyor ve cidden sosyal anlamda yıpratıyor
Evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum sürekli öleceğim korkusu ile geziyorum. doktora gidiyorum. birseyim yok sürekli panik atak yaşıyorum
Yani bu durumu kendine sorun haline getirmen normal değil. Başka doktorlara git. Çünkü bu bir sorun ve tedavileri var. Bu kendi kendine geçen bir şey değil. Bir hastalık değil ama ilerledikçe insanın ruh halini çökerten bir durum. Bu biraz yetişme tarzın ve ailenin yapsı ile kaynaklı
Gitmediğim bölüm kalmadı 🥺 4 farklı kardiyoloji gezdim ama kalbimde bir şey yok sürekli göğsüm ağrıyor ve kalp krizi geçiricem diye korkuyorum
Bu psikiyatrik bir vaka. Bunu kardiyoloji ya da nöroloji çözemez. Bunun için psikolojik bir destek alman lazım çünkü bu senin ruhsal durumun ve travmaların ile ilgili bir durum. Bazı ilaçlar ile eminim düzelecektir. Bunu yaşayan ve deneyimeleyen biri olatrak söylüyorum
Çok teşekkür ederim bı nebze konuşmak iyi geldi 😊🙏 yanlız kalınca geceleri böyle oluyorum maalesef 😊
Ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu bana :) Genelde geceleri daha baskın olur bu düşünceler ama kendini müziğe ya da kitaba verirsen birazda olsun hafifltirsin. Mesela ben şiir yazarak kendimi ifade ederim. Ne zaman bir şey beni huzursuz etse elime kağıt ve kalem alıp kendimi tercüme etmeye çalışırım. Sana da aynısını tavsiye ederim. Kendini asla yıpratma olur mu çünkü hayat ne kadar acımasız olsa da yaşamaya ve zevk almaya değer :)
Yaaa o kadar iyi geldin ki 😊 Sana ne kadar teşekkür etsem azz olur🙏 Tecrübelerini paylaşman bana yardımcı olmaya çalışman gerçekten nasıl teşekkür edeceğimo bilemiyorum
Sorun yok seni çok iyi anlıyorum ve hissedebiliyorum. Yani emin ol bunların hepsi sana bağlı ve aşamayacağın bir durum değil. Kendini güvende hisset ve bir şekilde kendini ifade etmeye çalış. Eğer konuşmaya ihtiyacın varsa da ben buradayım. Elimden geldiğince dinlerim seni :)
Şuanda Rahatladım gene bı korku geliyor ama söylediklerin aklıma geliyor ve tekrar tekrar okuyorum iyi geliyor
Korku seni yanıltmasın. Hepsi gelip geçici.. En büyük düşmanın kafanın içindeki olumsuz düşünceler. Hassas bir yapın olduğu için çevrende olup biten her şeyden çok çabuk etkilenebiliyorsun bu yüzden bunu aşman elbette kolay olmayacak. Önce kendine inan ve güvende olduğunu hisset. Yalnız değil de sanki tercihen yalnız kalmışcasına vakit geçir ve bu vakitten keyif almaya bak. Emin ol daha farklı bakacaksın bu duruma. Müzik dinle. Bir film ya da dizi aç. Yemek yap ya da bir şeyler yazarak kendini ifade et. Bir şeylerin değişiyor olduğnu göreceksin
Ben gelim yanına bendede anksiyete bozukluğu var sarılıp uyuruz
Odağını dağıtmaya çalış
Olmuyor
En büyük dusmani yanlizlik zaten
Sosyal medyayı kullan
Bir şeylerle oyalan veya izle iyi gelir.