Erkeklere boy konusunda fazla yuklenilmiyor mu?

oncelikle benim bir pick me girl olmadigimi, erkekleri hayatin her alaninda keyifle kullanmaktan hoslandigimi benim goruslerimi az cok okuyan herkes biliyordur diye dusunuyorum ve bunlari ilgi cekmek icin yazmadigimi soylemek istiyorum.
erkekler, boyunuz 170'ten kısaysa evet kısasınız. ama bu sizi hobbit yapmaz cunku 165'seniz bile 155 bir kizla aranizda hala 10 cm var. 10 cm'i hafife almayin cogunuzun p*nis boyu 10 cm zaten.
170-179 arasında olanlar: siz de hala rahatlikla 165'ten kisa kizlarla takilabilirsiniz. 170-75 arasi olanlar 160 civarlariyla takilsa daha iyi olur. 175+ olanlar da 170 kızlara kadar sansini zorlayabilir ama ben tercih etmezdim (173'üm) cunku topuklu ayakkabi giymeyi seviyorum.
180-185 arasi olanlar siz kisa DEGILSINIZ sitede kisa miyim hobbit miyim yazip ilgi cekmeye calismayin 180 nasil kisa bir boy olabilir? buyuk boy bi buzdolabi 180 cm'mis ve bir buzdolabina nasil kisa diyebilirsiniz? size tavsiyem alt siniri 165 kizlardan baslatmaniz. 180 olanlar 170'e, 185 olanlar 175'e zorlayabilir.
185+ olanlar, siz benimle iletisime gecebilirsiniz. (genis omuzlu olanlar bunu ozellikle belirtsin)

lutfen kendi aranizda orgutlenin ve ARTIK 190 ERKEKLER 155 KIZLARIN PESINDE KOSMASIN.
ekstrem uzun bir erkek ekstrem kisa bir kizin pesinde kosarsa HERHALDE o kizin gotu kalkacak ve hep uzun boylusunu isteyecek? uzun boyun tadini bir kez alan birakabilir mi saniyorsunuz?
175'ten kisa tum erkeklere kucak dolusu sevgiler, uzulmeyin
Güncellemeler
1 yıl
bakin sizin icin soru sorma orucumu bile bozdum
Güncellemeler
1 yıl
guncel!!!
Erkeklere boy konusunda fazla yuklenilmiyor mu?