Asıl niyetlerinizi, o an ne düşünüyorsunuz bunu bilen, bir sonraki hamlenizi tahmin eden, iyi veya kötü bir anda yüzünüze söyleyen birisi siz kendinden uzaklaştırır mı? İnsanız neticede herkesin her şeyi bilmesi hiç de hoşumuza gitmez
Sizin kim olduğunuzu kısa sürede çözebilen kişiden kaçar mısınız?
Beni kısa sürede çözen birinden kaçmak değil de ona daha dikkatli yaklaşmayı tercih ederim. Çünkü beni bu kadar kolay anlayabiliyorsa, zayıf yanlarımı da fark edebilir ve doğru kullanmazsa zarar görebilirim. Kendimi tamamen açmadan, temkinli bir mesafede durmak en güvenli yol gibi geliyor.
Bu devirde ki insanların çoğu o bahsettiğin özelliklerde değiller, nitelikleri olsa bile uğraşmıyorlar çözmek için. Kolay çözülebilen, hemen ağlarına düşen, iki güler yüze bir iltifata sırnaşan tipler varken.
Esasında ben severim ilgimi çeker beni merak edip bulmaca gibi çözmeye uğraşan, açık sözlü eleştiriyi patavatsızlıpa kaçmadan, lafı dolandırmadan yüzüme söyleyeni..
Ben öyle biriyim ficij çoğu zaman farketsem de devam ederim mesela olacakları önceden bildiğim için atıyorum konuşsam bile bı tarafımda o ihtimal durur. Genel anlamda çok çözülen birisi olduğumu düşünmüyorum çünkü değişkenim