Geçmiş tecrübeleriniz ışığında bu ilişkide neler olmalı neler asla olmamalı?

Geçmiş tecrübeleriniz ışığında bu ilişkide neler olmalı neler asla olmamalı?

Bizim ilişkimizde olan her şey bitanem.. ❤️❤️
sevdigim adam gibi sevsin begensin deger versin, kafasında herhangi bir secenek ya da son secenek degilde gercek aşkı ve sevgi besledigi kisi olayım.. nasıl ben sevince baskasını gözüm görmuyosa baska ihtimaller aklıma dahi gelmiyorsa o da o sekilde baska turlusunu istemem hayatımda
Güven olmalı, eğlence dolu olmalı mutlaka ve abartılı kıskançlık olmamalı.
Benim beklediğim tek şey var. Saygı, sevgi ve değer. Geri kalanlar hepsi onun olsun zaten gerisini ben hallederim.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Cevap
9Cevap
aşk tabi ki de
İnsanlara inanmıyorum ve güvenmiyorum artık ilişki beklentimi kestim herkesten tüm beklentilerimi bitirdim.. Herkes çiftleşsin, beni tek bıraksınlar..
Sigortasız çalışmam. Yemek harcırahını da tastamam isterim. İşime gücüme bakarım fazlasını yapmam ona göre
yaz 10. Hep 10 numarayım :D
Yanlış yere yazdın kardeş.. 😅😅 @o-m benim sevgilim unuttuysan hatırlatayım.. 🤣🤣
@TatlıKızzzz34 Ahanda şahitsn benden numara istedi sana dönerim dedi. Hadi yalan de hahah
Aslında başından atmak için öyle dedi yoksa numaraya ne gerek var.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 Aslını maslını bilmem ben. Benim olacak fıstık benim babam çok zengin aşsldaşsld
var tabi hemen çağırayım İmdaat :D
Polis yok mu imdaatt sevgilimi kaçırıyorlar.. 😅😅 @o-m hayatım narcosa gönder geçen gün onada yürüyordu.. 🤣🤣
@TatlıKızzzz34 polis yok mu imdat bu kız kaçırdığımın sevgilisi olduğunu iddia ediyor aloooo
@yeterhayeterhayat iddia değil imdatttt sevgilime sorabilirsiniz.. 😅 @o-m hayatım kaç gel bana.. 😅
@TatlıKızzzz34 asıl bana kaç gel @o-m ben çorba yapabiliyom :D
Bende ağlayan pasta yapabiliyorum çok güzel oluyor hemde.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 bak pastayı bile ağlatıyor bu zalım bana gel, gülen lahmacun yaparız 😂😂
Bak bu sana ben fero falan dinletmeye çalışır halbuki sen ortama girerken müslüm baba çoktan çalıyordur benim ötopyamda salşdjjal
@yeterhayeterhayat Allah seni kahretmesin.. 🤣🤣 Gülen lahmacun yapacakmış.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 Sen yapamıyon diye kıskanma bizi çık aradan ahahhahahaha
@tatlikizzzz34 sana diyor bak çık aramızdan diyor türkçe anlamadın çince yazdı adam daha napsın aslkdjal
arayış içinde olmak spam yorum alındı hahahah
senin günahın yok aramıza girenler utanır mı bilmem şlaskdşla
@o-m hayatım yazık kıza başını yakmayalım.. 😅😅
@yeterhayeterhayat ben senin şimdi tüm yorumlarını alacağım az kaldı.. 🤪😅
@TatlıKızzzz34 aşk olsun gidiyom ben hahah
Güle güle yolun açık olsun.. 😅 Hiç özlemeyiz merak etme sen.. 🤣🤣
@TatlıKızzzz34 göz yaşım pıt oldu hıh :D
Ula insan düşmanına bu kadar beddua etmez o kadar teşvik mesaimiz var ayıp ayıp hahaha
🤣🤣🤣
Şey şu an biraz utandım bi tutam aşslkdj
En azından aklı karışmış bi dahakine tamam bu iş aşlskdşlaskd
Karşı cinslerle münasebeti yok denecek kadar az olmalı.. Uğraşamam şunu yapma, bunu deme, buraya gitme demekle..
İlişki beklemiyorum ama bekliyor olsaydım öz saygı beklerdim çünkü kendine saygısı olan karşısındakine de saygı duyar..
Saygı ve ilgi bekletim. Kimse kimseyle silah zoruyla birlikte olmuyor. Dolayısıyla saygı duymayacaksa benimle birlikte de olmak zorunda değil.
Benim hiç ilişkim olmadı yani yapamadım beceremedim demeyi hep şüphe doğdu içime herhalde benim gibi biri isterim
Sadakat ve miyavlaması sjsjdj
Ayarlarıss sjdd
Valla yazılacak çok şey var seçici biriyim ama en önemlisi dengesiz biri olmasın cidden çekilmiyor
Eskisinde yaptıgın hatalardan ders çıkartmalısın değerini bilmelisin
Masallar gibi mutlu sonla sonsuza denk yaşadılar..
bana kendimi kraliçe gibi hissettirdiği…
Valla her şeyden soğudum artık beklentim de kalmadı
İnsan anlaşıldığından emin olmak ister herşeyden önce
Tehlikeli, psikopatz yalancı ve paranoyak olmasın yeter
Benim gibi olsun yeter fazlasına hic gerek yok
Yeni bir ilişki gelmemesi 😀
Güven
Dürüstlük
Sadakat
Huzur
Ya samimiyet, dürüstlük, sadakat, sevgi, olgunluk
Olmaması.
Aşk olabilir ve yoğun arzu
Güzel şeyler beklerim güzel başlangıç lar
Paranoyak olmayan bir sevgili adayı.
Sevgilinden mi ayrıldın
Neden sordunuz.. 🤔
@TatlıKızzzz34 bu soruyu soranlar genellikle sevgilisinden ayrılan insanlar zaten ilişkinizi görmüştüm ondan sordum
Ayrılmadık çok şükür gayet güzel giden bir ilişkimiz var..
Güven istiyorum bir de dürüstlük
İlişki istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?