Tembelim yardima ihtiyacim var?

merhaba. 2 yillik bir onlisans bolumu kazandim. ne sinavlara gidiyorum, ne derslere katiliyorum. oturup ders calisamiyorum. kitap okuyamiyorum, film veya dizilere devam edemiyorum. cok fazla uyuyorum, hicbir seyle ilgilenmiyorum. yasadigim alani duzgun tutmak bile zor, temizlik yapmak zor. hicbir isi devam ettiremiyorum, sadece avanak gibi telefona bakiyorum. bu durumdan kaynakli olarak surekli bir bosluk ve depresyon duygulari icindeyim. aglasam, uzulsem, kizsam bile bir ise baslayamiyorum. ise giriyorum 1 haftada aglayarak cikiyorum. arkadasliklarim da boyle. arkadasliklarimi ilerletemiyorum ve hemen sıkılıyorum. sohbetlere odaklanamıyorum, anlamak icin cok odaklanmam ve efor sarfetmem gerekiyor. duygusal iliskilerim de cok hareketli. biri giriyor, biri cikiyor. sıkılgan tavrim burada da devam ediyor. yol cekmemek icin gezmeye bile cikmiyorum. gelecegimi senelerdir ellerimle yakiyorum arkadaslar. yasim da ilerliyor artik, bir seylerle ilgilenmem ve kendimi gelistirmem gerekiyor. ben ise odamda omrumu curutuyorum. ne yapmam gerekiyor diyecegim, otur calis diyeceksiniz. haklisiniz da. ama inanin bu bana cok zor geliyor. yalnizca aglayip, sizlaniyorum.. ne olur yardimci olun..
Tembelim yardima ihtiyacim var?