Bunun nedeni nedir acaba bence erkekler de kadınlar kadar zeki olsaydı daha iyi olurdu 30 yaşındaki erkekte bile 5 yaşındaki çocuk zekası var
1 ay
Bunun nedeni nedir acaba bence erkekler de kadınlar kadar zeki olsaydı daha iyi olurdu 30 yaşındaki erkekte bile 5 yaşındaki çocuk zekası var
Bir kişinin dediği gibi biliminsanlarının çoğu erkek, yazarların çoğu erkek, daha zekiyiz, daha çok aşktan, sevgiden anlıyoruz. Bugün ilkokul mezunu bir kişiye de âşik olup evleniriz, Bimde çalışanla biriyle de, uzak diyarlarda yaşayan ama aklı ve kalbi çok güzel olan bir kıza da âşık olabiliriz. Kadınların %90'ında bu yok. Herkes kendi çıkarını düşünüyor. Koşulsuz sevgi genel olarak erkeklerde var. Zekanın diğer bir belirtisi de çocuksuluk zaten. Hayatı çok fazla ciddiye alarak yaşamak mantıksızlık zaten. 30-35 yaşına gelmiş, sorumsuz, hiçbir yerde çalışmayan, mantıksız mantıksız hareketler yapan kişilerden bahsetmiyorum. Öyleleri de var evet. Zeki insan her zaman meraklı olur, her zaman saygılı, anlayışlı, kibar olur. Çoğu düşünceyi aşmıştır. Bize dayatılan hayatları öyleyece kabul edip, bunları bir ömür savunarak hayatını mahvetmemiştir.
Koşulsuz sevgi kadınlarda var fakir çirkin erkekle sevgili olan çok fazla kadın varken bir erkek aşırı çirkin ve bakımsız bile olsa kendinden haberi olacak kadar zeki değildir kendini Brad Pitt sanıp yanına güzel kadın arar
Emin ol gözümde, erkek kadın farketmeksizin, yüzde doksanınız böcekten farksızsınız.
Kodlanmış ve yapması gereken şeyi yapmaya odaklanmış, başka hiçbir işe yaramayan varlık türüsünüz.
Kendi cinsini akıllı zannediyor olman ayrı bir komik. Mahalle köşelerinde birbirini çemkiren bir tür için fazla iddialı.
Böyle bi sitede guru olacak kadar boş vakte sahip olan ve yapacak başka bir aktivitesi olmayan biri için fazla iddialı sözler bunlar böcekten farksızmışız😄😄😄 artık asosyallikten tek gördüğü varlık evindeki böcekler olmuş ondan bizi de öyle sanıyor😅😅
Ben canım sıkılınca binde bir girip soru soruyorum sen sürekli buradasın ve guru olmuşsun önce bi kendine bak zaten kapak fotondan zeka seviyen belli kendi kendine konuş burada daha cevap yok sana
Bu senin görüşün. Sana bazı örnekler vereyim. Dünyada önemli buluşlar erkeklere aittir. ( telefon-bilgisayar-elektrik vs). Dünyayı da inşaa eden erkeklerdir. Sizde gelişmiş olan, manipülatif tarafınız. Dünya liderlerinin çoğu da erkektir. Yani öyle çok zeki de değilsiniz.
Cevap
10Cevap
öyle yaratıldığı içindir.
Bunları yazdığın platformdan, internetten, telefondan tut, kullandığın alfabeye kadar bir erkeğin zekasından çıktı. Hatta bugün köle değilsen, bunu da bir erkeğin zekasına borçlusun. Kafalar pırıl pırıl :d
Sizin her geçen gün kadınlara özenmeniz kadınların yüksek zekasını ortaya koyuyor zaten 🙃🙃
Kadınların bu aptal kibiri gerçekten güldürüyor.
Kendinizi ne zannediyorsunuz ne başarınız var neyiniz dünyadaki en zenginler en iyiler hep erkeklerden çıkıyor baya zekimişsiniz
Allah Allah ya
Kardeşin değilim haddini bil önce
Doğanın kuralı bu sana bu görevi vermiş banada güç vermiş ki sevdiklerini koru kolla iyi şartlar sağla diye senin bana benim sana üstünlüğüm yok ama böyle üstünüz akıllıyız falana çekecekseniz.
En iyiler dünyada kimlerden çıkıyor bir bakın sonra konuşun.
Aşçı, sanat, para ne ararsan araştır.
En zeki kadınlar olsaydı şu an kadınlar dünyayı yöneten taraf olurdu ve en çok kadınların adı anılırdı.
Ben kadınlar canım demiyorum ama erkeklere canım gibi konuşuyorsanız dönün bir kendi hayatınıza bakın.
@Çiçekbal ay canım onu da eskiden yapıyorlardı şimdi evlenmek bile istemiyorlar çünkü sorumluluk ağır geliyor yavrucaklara 😄
Yok kimse kahrınızı çekmek istemiyor ondandır.
Lüks iştahınız gereksiz harcamalarınız falan bir de evlenice götü göbeği geneliniz salıyor özellikle hamilelikten sonra ahahaha
Siz de aynı kalmıyorsunuz zaten bu siteye bile baksan çekici bin tane kız vardır ama yakışıklı erkek çıkmaz bide bu tipinizle kendinize güzel kız ararsınız ayrıca madem erkekler daha zeki o zaman neden kadınlara özeniyorsunuz her konuda? 😄😄 ben sakal uzatan erkek gibi davranan kadın görmedim ama kadınlara özenen makyaj yapan kadın kıyafetleri giyen birsürü erkek var yakında regl olmayı hamile kalmayı da istersiniz 😄
şu an konuyu dağıtmaya ve beni oraya çekmeye çalışıyorsun ama kapsamdışı alakasız bir şeyi konuşuyorsun yapmaya çalıştığın her şeyi berraklıkla görebiliyorum.
Erkekte güzel kadını hak etmek güçle olur yakışıklılıkla değil.
Ki beni gören her kızın dibi düşüyor tipimle prim yapmak için buraya fotoğraf koymuyorum.
Hıhı aynen aynen öyledir 😅😅😅 o kadar herkesin dibi düşüyor ki gerçek hayatta o kadar sosyalsin ki bu sitede yoda olacak kadar boş vaktin olmuş 😅😅😅 konuyu dağıtmaya çalışmıyorum sadece madem bizim kadar zekisiniz niye erkeklerin büyük bir çoğunluğu kadınlara özeniyor bunu cevapla
Soru kapsamdışı hala çekmeye çalışıyorsun bunu konuşmak istiyorsan özelden mesaj at yorumum altında bunu tartışmam.
Gerçek hayatımda nasıl biri olduğumu bilmeden saldırmışsında ciddiye alamıyorum.
Bilgi ve tecrübesi yüksek bir insanım burada insanlardan çok şey öğreniyor ve bildiklerimi paylaşıyorum.
Hııı aynen öyledir kısaca "cevap verecek bir şey bulamıyorum bu yüzden konuyu değiştirmek için çırpınıyorum" diyebilirdin. Kadınlar olarak o kadar güçlüyüz ki erkekler her geçen gün bize daha fazla özeniyorlar ya göstererek ya da gizliden gizliye ama bu bir gerçek
Ahdhahsha gerçekten ciddiye alamıyorum seviyeme çıkabildiğinde bu konuları konuşuruz.
Boş boş konuşacağına hiç yazmayabilirsin verdiğin cevaplarla beni haklı çıkardın çoktan zaten.
Yorumum altında konuyu farklı yere çekmeye çalışıyorsun sana diyorumki konu dışında olan bir şeyi tartışacaksan özelden yaz buradan kalabalık yapma.
Ne oldu kendi çerçevene çekemediğin için zoruna gitti galiba ahahdjaha neyse yeterince güldüm bu kadar
yeter hayırlı geceler
Dünyanın en bilinen ve önde gelen 100 biliminsanının 90ı bu yüzden mi erkek?
Meslek nedir sizin yani ihtisas alanı?
Erkeğin hükümdarı penisidir.
Öyle bir şey yok ki
Canım nasıl yok?
Hahahaaja 😂👏🌸
Sen kendi kafanda kurdugun saçmalık :)
Oysa tam tersi 😀
😂😂🤣🤣