Kişilik & Karakter 1 ay Kadınlar romantik erkekleri mi, yoksa odun erkekleri mi sever? s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Kadınlar romantik erkekleri mi, yoksa odun erkekleri mi sever? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Romantik olacağım derken b. kunu çıkaran tipleri de sevmem, aşırı maço tipleri de. Ortası olmalı. 0 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ben hafif odunluk seviyorum🤣Çünkü kendimde romantik değilim.😆 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 151,3b cevap paylaştı. kadınlar odun ve maço erkekleri severler. 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Test edildi onaylandı çok abartılı değil ama biraz böyle ağırdan sert olanlar bana çekici geliyor ufak tefek çikolata vs alıyorlar ya ordan ben bitiyorumm en azından tatlı düşünceleri oluyor romantiklik bu bence 😍 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Romantiklikten kasıt habire mıç mıç hediyeler ilgiler alakalar yılışmalar şarkılar şiirlerse almayayım 0 2 Yorumla s Boavistaa 1 ay Değil :D Yorumla -Lili- 1 ay Ha o zaman romantik olsun çünkü ben değilim dengelenir Yorumla
Enperatriz Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. Ben odunum. Romantik erkek istiyorum. Beni yontsun😅 büyütsün, geliştirsin, bir şeyler katsın. 0 1 Yorumla s Boavistaa 1 ay :D
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Serseri erkekleri sever. Onlara aşık olur. Romatik erkeklere aşık taklidi yapar. 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Romantik erkekler varken neden odun erkekleri tercih ediyim acaba? 🥲🤣 0 0 Yorumla
NiktofilRuhツ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişiye göre değişir, ben ikisini de sevmiyorum sanırım 0 0 Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Romantik ama gerektiği yerde odun olsun biraz ağır sert olsun. Benimsin diyebilsin 0 0 Yorumla
yenidenb Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 ay Yani odunda olmasın ama öyle yapış yapış mıy mıyda olmasın 0 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 907 cevap paylaştı. Kararında romantik olanı severim. 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne çok romantik ne çok odun 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Romantik erkek severim 0 0 Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. Tabiki romantik erkekler 0 0 Yorumla
Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Ortasi ne odun ne fazla romantik 0 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Romantik sevmiyorum. Odun olsun iyi anlaşırız 😅 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12b cevap paylaştı. Odunsu ama romantigmsi 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dozunda romantiklik iyidir. Odun sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Maisie Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Azıcık odunda olsun ya😂 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben dozunda romantik alırım… 0 0 Yorumla
s BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. İkisinin ortası 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Romantik tabiki odunun nesini seveyim 😂 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 23,5b cevap paylaştı. Parasını sömürtmeye izin veren erkekleri sever. 0 0 Yorumla
zamanduranadek Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Kalorifer kullanıyorum oduna ihtiyacım yok. 😁 0 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Odun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Romantik olacağım derken b. kunu çıkaran tipleri de sevmem, aşırı maço tipleri de. Ortası olmalı.
Ben hafif odunluk seviyorum🤣
Çünkü kendimde romantik değilim.😆
kadınlar odun ve maço erkekleri severler.
Test edildi onaylandı çok abartılı değil ama biraz böyle ağırdan sert olanlar bana çekici geliyor ufak tefek çikolata vs alıyorlar ya ordan ben bitiyorumm en azından tatlı düşünceleri oluyor romantiklik bu bence 😍
Romantiklikten kasıt habire mıç mıç hediyeler ilgiler alakalar yılışmalar şarkılar şiirlerse almayayım
Değil :D
Ha o zaman romantik olsun çünkü ben değilim dengelenir
Ben odunum. Romantik erkek istiyorum. Beni yontsun😅 büyütsün, geliştirsin, bir şeyler katsın.
:D
Serseri erkekleri sever. Onlara aşık olur. Romatik erkeklere aşık taklidi yapar.
Romantik erkekler varken neden odun erkekleri tercih ediyim acaba? 🥲🤣
Kişiye göre değişir, ben ikisini de sevmiyorum sanırım
Romantik ama gerektiği yerde odun olsun biraz ağır sert olsun. Benimsin diyebilsin
Yani odunda olmasın ama öyle yapış yapış mıy mıyda olmasın
Kararında romantik olanı severim.
Ne çok romantik ne çok odun
Romantik erkek severim
Tabiki romantik erkekler
Ortasi ne odun ne fazla romantik
Romantik sevmiyorum. Odun olsun iyi anlaşırız 😅
Odunsu ama romantigmsi
Dozunda romantiklik iyidir. Odun sevmiyorum.
Azıcık odunda olsun ya😂
Romantik olsun bir de loş bir ortam olsun perfect
Ben dozunda romantik alırım…
İkisinin ortası
Romantik tabiki odunun nesini seveyim 😂
Parasını sömürtmeye izin veren erkekleri sever.
Bence odun lar daha çöl seviliyor
Ben kibar ve romantik isterdim
Romantik seviyorum
Kalorifer kullanıyorum oduna ihtiyacım yok. 😁
Romantik
Arada romantik olabilen odun erkekleri
Odun
Romantik
Romantik sert
Romantik