Biliyorum hiç kimse dedikodu yapmıyor :) Bilgi paylaşımı yaparken çok eğlendiğiniz birileri var mı?

ben dedi kodu yapmıyorum bilgi alışverişi yapıyorum ikisi farklı konulardır :D ama maalesef ki dedikodu arkadaşım yok benim. kimse yapmıyor gibi yapan varsa beni bulsun
Barış sende o vibe var 😄
Kesin eğlenceli bir dedikodu arkadaşısın sen 😄
@leyya_gs Teşekkür ederim abla :D :D kafa dengi arkadaş olursa bir şeyler yapıyorum işte :)
Hissetmiştim 😄
:D ✨
Dedikodu yapmaktan aşırı keyif aldığım biri yok. Aslında, dedikodudan kaçınmayı tercih ediyorum çünkü insanların arkasından konuşmak bana doğru gelmiyor. Eğer bir sorunum ya da düşüncem varsa, bunu direkt olarak o kişiyle paylaşmayı yeğlerim. Dedikodu çoğu zaman yanlış anlaşılmalara ve kırgınlıklara yol açıyor, bu yüzden uzak durmak daha sağlıklı.
Yok ya ben burada kimsenin dedikodu yaptığını hiç düşünmüyorum😃 Karşındaki insana güveniyor ve bu konuda enerjimiz tutuyorsa sabaha kadar yaldır yaldır herkesin dedikodusunu yapabilirim😃
Cevap
13Cevap
Evet var hayatımdaki insan ve en yakın arkadaşlarım :D
Bilgiii alışverişi tabii kii ahsh, evet var😄
Ulan detayda kendimi görüyorum. Yapmam diyorum sonra konu konuyu açıyor çoğu şeyden haberim oluyor.
Kimseyle dedikodu yapmıyorum. Ben tek onlar hepsi modundayım.
Sanayide bizim tostçu arif abi var birde bakkal Mahmut bu adamlar bildiğin ayaklı gazete beş dakika uğra yeter acayip keyifli oluyor 😂
Aynen 😂
Annem, annemin kankaları ve iş arkadaşlarım haxhszhshs
ay yok geçen alakam olmayan şey benim üstüme kaldı kimse ile dedikodu yapmam artık ndndn
Arkadaşlarımla ve kuzenlerimle çok güzel dedikodu ay pardon bilgi alışverişi yapıyoruz 🤣
Olmaz mı? Var tabii, çok iyi dedikodu yapıyoruz biz seninle biliyorsun 😄
Masa büyüyor 😄
Tamam aşkım 😄
Açıklama cok haklı 😂 Gelirler şimdi hic dedikodu yapmamış olanlar
Annemle seviyorum bi onun dışında bana gelip bilgi aktaran insan benden de başkasına aktaracağı için kale almıyorum o tip insanları.
Hayır hep şey düşünürüm benimle konuşan arkamdan beni de konuşur… sevmiyorum öyle şeyleri en fazla annemle paylaşırım…
Dedikodu değil ama gülmek için bir şeyler anlattığım biri var.
ilgimi cekmiyor dedikodu ama güzel bir sohbete hayır demzdim öylesi yok
Dedikodu yaparken bile sıkılıyorum artık yok öylesi biri
Var varr iflahını kaydırıyoruz udjdj
Dedikodu severiz 😅
Çay çekırdekte varsa offf. Gün sonunda amann bizene yaa deyıp konu kapatıyoruz 😂😂
😂😂
Olmasa dünyanın kahrı nasıl çekilir 😁
Bilgi paylaşımı da yapmıyorum
Asla tahammülüm yok edenide sevmem
Hayır öyle birisi hayatımda yok şu an
sevgiliyle dedikodu
Sevmiyom ben dedikodu
Var. Ablamlar ve bir yaşıtım halam
Dedikodu yapacak sağlam insanlar yok🤣
En küçük ablam 😂
Dedikodu yapmayı sevmiyorum
Yakın arkadaşlarım 😁