Güncellemeler
1 yıl
Ben de bu sitedeyim ama siz bu sitedeki diğer kadınlara birsürü iltifat ediyorsunuz sevgi gösteriyorsunuz ama bana gelince sadece sapıklık ne alaka yani açık giyinen de birisi değilim
Burada görüyorum kadınlara bin tane iltifat ediyorsunuz ben fotoğraf atınca sadece tek kelime tatlısın veya güzelsin yazıp hiç sevgi göstermeyip sapıklığa başlıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
abaza ve sapık çünkü sevmeyin öyleleri
Al bendende o kadar ailemdeki erkekleri çok seviyorum ama dışardaki erkleler tam tersi çünkü çoğu kötü ve iğrenç sadece c. peşinde özellikle türkiye için geçerli bu yani bu bir gerçek
Kötüye av olur oltaya gelirseniz meze olur ağlarsınız ! Kendinizi ağır satın büyük balığı oynayın sorun kalmaz
Zaten büyüğüm ben 1 70 boyum var
Ah keşke dediğimi anlasaydınız ben onu mu dedim size? Sizi çok üzerler neyse
Ne dediniz
Çok safsınız! Kötü niyetli olsam şu yorumları okusam aha keklik düşürdüm der karnımı ovalardım hadi sağlıcakla kalın… son sözüm biraz gözünüzü açın
Saf olsam şimdiye kadar kandırılırdım ama ben hala bakireyim
Şimdi emin oldum iyi akşamlar
Milletin işi gücü yok senin ilgi eksikliğini mi dolduracak
Alayı sapık bunların bacım ama sen bakma onlara. Klavyeyi ellerine alınca böyle oluyorlar :)
Her insanın iyisi ve kötüsü var, toptan bir genelleme doğru değil.
Fıtrat gereği böyle yaratılmışlar demek ki. Yaradana sorman daha doğru bu soruyu.
Aslında çoğu sapık değil cinselliği elde edememiş veya elde edip beynen tam doymuş kişiler değil ondan öyle
Sevilmek ilgi görmek istiyorsan doğru adrestesin
Herkes öyle değil bee
Ya knk güncellemeyi de okudum çok güldüm chdh kendini paylaştığın soruyu görebilir miyim?
Soru olarak paylaşmıyorum normal foto atıyorum sapıklık yapıyorlar açıkta bir yer olmamasına rağmen ama buradaki diğer kadınların sorularına bakıyorum şaire dönüşüyorlar
Bilmiyorum ya sapıklarla mi konuşuyorsun hep denk mi geliyor garip ya ben öyle yapmazdım
Galiba bende hiç güzellik göremedikleri için sapıklık yapıyorlar anca ama bu kötü bişey gerçekten
boş ver onları bana atarsan objektif yorum yaparım
Doğaları öyle sperm dağıtmak icin yaratılmışlar..
Tek derdin bu olsun nazoo😂
Maalesef düzgün erkek az var
Sapık çok ise fotoğraf paylaşmayınız.
Buranın sapıklrı bir başka
Hakediyorsunuz :D
erkeklerden olmaz bacım