Kişilik & Karakter Beyin şeytan, kalp melektir inanıyor musunuz? sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tıpkı kalbin ağlaması, beynin akıllı olması gibi.Kalp duygu, beyin akıl.Akıl şeytan işidirKalp ise melek. Beyin şeytan, kalp melektir inanıyor musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İlk kez duydum bunu. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl İlk kez duydum bunu. Ben öyle düşünmüyorum pek. İkisi de birbirinin tamamlayıcısı bir noktada. 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Profil fotoğrafına bak 😂😂 tipini ayrı seni ayrı bafileyeyim 😂 1 4 Yorumla sentinustmofficial 1 yıl İnsanları yargılayarak kendi haklı sanan o çocuklarından farkın yok Yorumla sentinustmofficial 1 yıl Senin gibiler yaşamayı hak etmeyenler arasında.Hadi sg Yorumla by_kultur2 1 yıl Aynen kanka senin gibi böyle embesilce pozlar veren bamyasıns düşkün tipler hak ediyor aynen 😂 Yorumla by_kultur2 1 yıl Şükür sebebimsin 😂 böyle m... al olmadığım için şükrediyorum Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. İkisi de melek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk kez duydum bunu.
İlk kez duydum bunu.
Ben öyle düşünmüyorum pek. İkisi de birbirinin tamamlayıcısı bir noktada.
Profil fotoğrafına bak 😂😂 tipini ayrı seni ayrı bafileyeyim 😂
İnsanları yargılayarak kendi haklı sanan o çocuklarından farkın yok
Senin gibiler yaşamayı hak etmeyenler arasında.
Hadi sg
Aynen kanka senin gibi böyle embesilce pozlar veren bamyasıns düşkün tipler hak ediyor aynen 😂
Şükür sebebimsin 😂 böyle m... al olmadığım için şükrediyorum
Bilmem ilk defa duyuyorum 🙂
İnanıyorum. Mantık sevgiyi öldürür çünkü
İkisi de melek