Kişilik & Karakter Bana bi fenalık oluyor bazen sizede oluyor mu? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/euHfpjPi8vQ?si=Q_YmBZiQOT3mumOHBir bayılma hissi ama bayılmıyorumda bünyem çok sağlam galiba hiç bayılmadım direniyor yaşamak için😄 Güncellemeler1 yıl Ay fenayım dostlar 👯 Bana bi fenalık oluyor bazen sizede oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bana da oluyor maalesef.. nefes alamıyorum bazen hiç 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olmadı ama anı kalkislara dikkat et ondan oluyordur 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Eskisi kadar olmuyor çünkü sallamıyorum 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Ayyy bayılızaaamm😄 Yorumla Semih6934 1 yıl Niye gıı Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oluyor ve başıma gelmeyen kalmıyor… 😅 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Panik atak geçiriyor olabilirsin ☺ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bana da oluyor maalesef.. nefes alamıyorum bazen hiç
Oluyor ya sigaradan dolayı benim
Olmadı ama anı kalkislara dikkat et ondan oluyordur
Eskisi kadar olmuyor çünkü sallamıyorum
Ayyy bayılızaaamm😄
Niye gıı
Oluyor ve başıma gelmeyen kalmıyor… 😅
Oluyoo sinir oluyorum o halime 😄
Olur olur öyle şeyler