Aklında başkası olduğunu bildiğiniz birisini yine de tanımak ister miydiniz?

Ben ne yara bandıyım ne psikiyatrist veya psikoloğum unutamadığı biri varsa elimde sihirli değnek yok ki unutturayım. Hayatımda olacak kişi kesinlikle bana şeffaf olmalı tabii ki bir sorun olduğunda sonuna kadar yanında destek olurum ama o sorun bir kız olmadığı sürece
Ben çok uzun seneler önce böyle bir hata yaptım. Sonrasında anladım ki beni gerçekten de yarı bandı olarak kullanmış. Unutamadı insana tekrardan geri dönmek istedi bir süre yine birlikte oldular ama sanırım her şeyin farkına varıp tekrardan benimle olmak istediğini söylemişti. Tabii benim için işten geçmiş oldu.
Hayır, istemem.
Geçmişi unutmayan birisi karşısındaki insanı çok güzel kullanır. Kendisi bile fark edemez. Yara bandı gibi kullandı derler ya o hesap.
Aklında biri takılı kaldıysa o kişiyi asla ama asla tanımak istemem. Çünkü aklı kimde kaldıysa kalbi de onda kalmıştır. Bana da aklı, kalbi başkasına ait olan biri lazım değil.
Cevap
16Cevap
Hayır ben tanımak istemezdim.
Tanırken duygusal bir beklentim yoksa evet tanırım. Ama hoşlanma, aşknm içimde varsa tanımam.
Benimle elele ortak bir geleceğe odaklanan biriyle tanışırdım sadece..
İstemem.. Gidip aklındakinin koynuna girsin bir zahmet..
Hayır neden istiyim üzüleceğimiz ortada. O unutamıyorsa senide kendini unutturmaya çalışır ve o unutamadığı kişi gibi yapmak ister
Ne hissediyor, neden hissediyor diye merakımı cezbedebilir. Başka bir zihin yapısı ve onu deşeleme fikri cazip gibi
Arkadaşçaysa tanırım evet ama hoşlantı falansa uğraşmak istemem açıkcası kendi hayatım zaten zor daha zorlaştırmam
Uzun süre sonra o duygudan çıktım içimde ona karşı bir şey yok artık yeni biri tanımak için yeni bir yol lazımmis eski olan eskide kalmali bence 🙂
İstemezdim açıkçası bu çok yıpratıcı olur benim açımdan
Aklı sürekli geçmişte olan birisinin seni sevecek zamanı olmaz
Sanmam ben bana açık olabilecek bi kalbe girme taraftarıyım unutturmakla uğraşamam
Büyük konuşmak istemiyorum… ama takılır üzülürdüm muhtemelen kendime bunu yapmaya değmez..
Çok eskiden olda belki yapardım böyle bi hata ama şimdilerde olmaz
Zihnini kontrol edemeyen biri ile birlikte olamam kendini geliştirmiş insanları severim.
gerek duymam böyle bir şeye
boşa zaman kaybıdır çünkü
Geçmişte yaşayan geçmişte kalsın yenisine geçmesin mümkünse
Hayır geçmiş i bırakıp gelmeli.
Hayır. Lütfen uzak olsun
O nasil ürkünc bi foto l@n 😵💫😳😳
Hayatta istemem sakın ha sakın jdndjsnd
istemem unutamamıştır
İsterdim... Akıl bu beşer şaşar😂😂
Bende öyleyim yani fikrim yok bu konuda
isterim ama o kadar hayatinda olmak istemem
Hayır ya bi de geçmişiyle mi uğraşacağız