Kişilik & Karakter Sizce her sorunu çözebilir miyiz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Sizce her sorunu çözebilir miyiz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ölüm ve sağlık konuları hariç dışında çözülmeyen hiçbir şey yok 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Ölüm dışında çözülmeyen hiçbir şey yoktur 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Satranç oynamayı ögrenirsen evet mutlaka çıkış yolu vardır ancak iyice kötü hamle yaparsan oyunu baştan gorursun hata yaptıgını 0 0 Yorumla
alivavaliv Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çözemeyeceğini bilmekte bir çözüm böylece çözümsüz hiç bir şey yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çözülmeyecek sorun yok bazıları zor bazıları kolay çözülür ama çözülür. 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çözemeyiz çözsek profesör olurduk 0 2 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Doğru dedin reis Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Eyw brom Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Derken bireysel olarak mı kişisel olarak mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sorun olarak görmezsen çözülür 0 4 Yorumla aloneenolaa 1 yıl Meseleleri mesele yapmazsak ortada mesele kalmaz diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle herşeyi çözmek zorunda değiliz ya da herşeyi sorun olarak da görmek zorunda değiliz insanın biraz sakin olması gerek Yorumla aloneenolaa 1 yıl Şey ayrı yazılıyor wjsjw Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben böyle alıştım Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Hayır çözülmez 0 0 Yorumla
Kimera_35 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Neden olmasın ki çözümü olmayan ölüm haricî yoktur 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sanmam. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çözemeyiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ölüm ve sağlık konuları hariç dışında çözülmeyen hiçbir şey yok
Ölüm dışında çözülmeyen hiçbir şey yoktur
Satranç oynamayı ögrenirsen evet mutlaka çıkış yolu vardır ancak iyice kötü hamle yaparsan oyunu baştan gorursun hata yaptıgını
Çözemeyeceğini bilmekte bir çözüm böylece çözümsüz hiç bir şey yok
Çözülmeyecek sorun yok bazıları zor bazıları kolay çözülür ama çözülür.
Çözemeyiz çözsek profesör olurduk
Doğru dedin reis
Eyw brom
Konuşarak evet çözülebilir
Derken bireysel olarak mı kişisel olarak mı?
Sorun olarak görmezsen çözülür
Meseleleri mesele yapmazsak ortada mesele kalmaz diyorsun
Öyle herşeyi çözmek zorunda değiliz ya da herşeyi sorun olarak da görmek zorunda değiliz insanın biraz sakin olması gerek
Şey ayrı yazılıyor wjsjw
Ben böyle alıştım
Çözemeyiz
Hayır çözülmez
Neden olmasın ki çözümü olmayan ölüm haricî yoktur
Sanmam.
Çözemeyiz
Hayır xozdmeyiz