Alfa erkek istiyorum diye dolanan Kezban kız iticiliğine mağruz kaldınız mı?

alfa erkek diye aradığı tek şey boy ve yakışıklılık olan bi kızın saçma canım muhabbetlerine tanıklık etmekten gına geldi. işyerinden bu kız yakışıklı bulduğu ve aynı zamanda sevgilisi olan birine aleni yürüdü.. bu arkadaş ise kızın yürümesine dayanamadı ama sanırım takılmalık olarak onu değerlendirdi. çünkü ikisi ofise geri döndüğünde yüzleri kızarmıştı. erkek rahatladı kız hevesini aldı.. sevgili felan olmadılar.. böyle kızların burunları hep bi havada.. Aynı zamanda böyle kızların evlenecek adam yok diye yakınması ve önüne gelenle düşüp kalkması alfa istiyorum diye tutturması.. finalde yüzüne kimsenin bakmaması.. bu kızlar genelde ani kilo alarak depresyona girdiklerini belli ederler.. Ama bi başkası ofiste sevgilisi olduğunu duyurduğunda kıskançlıktan kudururlar.. Ali bile sevgili yapmış gibi cümleler kurarlar.. Küçümseyici ifadelerle kendileri nasıl yapamazmış gibi takılırlar.. Fakat ofis dışında sanırsın melek gibi takılan hallerini görünce şok geçirdim. başkalarına bildiğin melek gibi bi karakter yansıtmış..

ve böylelerine mağruz kaldıkça kızların nasıl iki karakterli insanlar olabileceklerini daha iyi anladım. Bu çok başka bi boyut.

Güncellemeler
1 yıl
burada konu alfa erkek değil.. ağzına pelesenk olmuş bu kelimeyi kullananların genelde sığ insanlar olması.. bu kaçıncı şahit oluşum.. bi başkası da baget pırlanta getirmezse evlenmem alfa baget alır diyordu..
erkekleri böyle kategorize edenlerden hayır gelmez hemcinslerim uzayın ordan.
Alfa erkek istiyorum diye dolanan Kezban kız iticiliğine mağruz kaldınız mı?