Övünmek gibi olsun ama şirketin uluslararası ticaretinde iletişimini ben sağladığım için ve Polyglott olduğum için bana ihtiyaçları var. Bir zahmət yapsınlar.😸 Ha şu var istese yapmazlar ama ben de hibrit çalışmama rağmen bir akşam yemeği için günübirlik bilmem kaç kilometre yol gidebiliyorum.😸
Diktatörrrrrrr 😁😁 herkesin standartları farklı tabi bir şey diyemiyorum ben samimi ortamı severim aga müşterilerle bile 5 dkda aga abi abla hacıyım en son kahve falı baktırdım bı teyzeme 😁
Ben resmiyet sevərim ama bana emir verilmesinden de hoşlanmam. Rica edilməsi yetərli məsəla. Müştəriylə de iş arkadaşlarıyla da gerəksiz samimiyeti sevmem. Dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.😼
Ya ben yeni bir eve taşındım da. Bosch çamaşır makinesi var ama binanın suyu böyle çok tazyikli değil. Bazən az az akıyor. Musluk işareti yanıyor ama yıkıyor yani hər zaman yani hər yıkamada yanmıyor. Bir sorun olur mu diye soracaktım.
Hanımefendi ben Vestel çalışanıyım ve kadına el kaldıramam öyle bir fonksiyon mevcut değil bende hahaahahah ve genel servis nosunu nettende bulabilirsin ne piyasası be 😸
şu an pişikilijik şiddete maruz kalıyorum hemen dava !!! Hahahaha piyasa dediğin ne be tum gün cadde cadde gezip avar avar gezen millet iste ama çıkmak istersen tabi tutan yok 😁
Açın lan kapıları aç aç aç yürü hadi bakım bulduğunda haber ver ama tamam mı? 😁😁😁 Aldığında haber edersin bu nasıl takılır diye sorarsın 😁😁 o zaman bende sokak sokak piyasa yapıyor olurum 🤓🤓
Çok yetkili ustalar eğer servise gidersen aparatı sana teslim ederler ayrıca Boscha veriyorsun bencede 🤓 bence gel biz seni Vestelle tanıştıralim paranı. Bosch'a harcama 😸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Patrondan tatile çıkmam için mesaj gördüğümde neşe saçıyorum.
O nasıl patron kız genelde köle çalıştırır gibi çalıştırıyorlar
Benimki King Boss.😸 Ama gerçəkten bu konularda seviyorum. Tatile de gönderiyor. Bayramlarda harçlık da yatırıyorlar.
Sor bakım evlatlık lazım mıymış öyle patrona can kurban 😁
Hahaha bekar ama soruyum. 😸
Hahahaha iyi yer bulmuşsun benim patronlar günlük benzini bile kesiyor hayat sana güzel 😁
Övünmek gibi olsun ama şirketin uluslararası ticaretinde iletişimini ben sağladığım için ve Polyglott olduğum için bana ihtiyaçları var. Bir zahmət yapsınlar.😸 Ha şu var istese yapmazlar ama ben de hibrit çalışmama rağmen bir akşam yemeği için günübirlik bilmem kaç kilometre yol gidebiliyorum.😸
Kurumsal çekilmez HK. 🤐
Ben çekiyorum, keyfim yerinde.😸
Hahaahah sana kolaylıklar dilerim en son yan masamdaki Kamile soru sorarken bana bey diye hitap edeceksin lafını duyduğumdan beri kurumsala karşıyım 😁
Ben onlara kök söktürüyorum. O yüzdən öylə sorunlarım olmuyor.😸
Diktatörrrrrrr 😁😁 herkesin standartları farklı tabi bir şey diyemiyorum ben samimi ortamı severim aga müşterilerle bile 5 dkda aga abi abla hacıyım en son kahve falı baktırdım bı teyzeme 😁
Ben resmiyet sevərim ama bana emir verilmesinden de hoşlanmam. Rica edilməsi yetərli məsəla. Müştəriylə de iş arkadaşlarıyla da gerəksiz samimiyeti sevmem. Dozunda olduğu sürece sıkıntı yok.😼
Yok be ben mecburum işim gereği
İşin nə?
Klima beyaz eşya servisiyim+ freelancer backend yazılımcılik yapıyorum
Ya seninki esnaflık gibi olunca o yüzdən normal. Məcbur samimi konuşuyorsundur müşteriyle. Sana bir soru sorasım geldi ama vazgeçtim.😸
Mecburen 😁 sorabilirsin çekinme be
Ya ben yeni bir eve taşındım da. Bosch çamaşır makinesi var ama binanın suyu böyle çok tazyikli değil. Bazən az az akıyor. Musluk işareti yanıyor ama yıkıyor yani hər zaman yani hər yıkamada yanmıyor. Bir sorun olur mu diye soracaktım.
Çok sorun olmaz 1 diğer çeşmelerdeki tazyik normalse çamaşır makinesinin hortumu sıkışmış olabilir 2 su vanası tam açılmamış olabilir
Tüm musluklarda böylə. Bazən güzəl akıyor. Bazən az akıyor. Sanırım şehirlerde su sorunları başlamış ve belediyeler az az akıtıyormuş.
O zaman normal bir durum sorun olmaz merak etme
Sorun olur deseydin belediyeye dava açacaktım biliyor musun?😸
Oh o kadar da değil be haahhaah sadece sular az olduğu için klorlama yaparlar kireç önleyici kullanmanı tavsiye ederim dava felan aman aman 😁
Kök söktürürüm demiştim ama.😬 Binanın suyu arıtma olduğu için klor atıyorlarmış zatən. Kireç önleyici nerede satılır ki? Bu arada təşəkkürlər.😸🤝🏻
E artırma olduğu için zaten tazyik az olur buda bir etken 😁 Bosch servisini ara gelip taksinlar çeşme başına 😁
Beyefendi çok Boschsunuz yaa, dersem dayak yer miyim məsəla diyə bir düşündüm. Servisi bulmak için yarın piyasaya çıkayım madəm.😸
Hanımefendi ben Vestel çalışanıyım ve kadına el kaldıramam öyle bir fonksiyon mevcut değil bende hahaahahah ve genel servis nosunu nettende bulabilirsin ne piyasası be 😸
Darp raporu alıp tazminat davası açmak için azmettirmedim kəsinlikle (!)😸 Piyasaya çıkmak için bahane bulmuştum niyə şey yapıyorsun?🥴
şu an pişikilijik şiddete maruz kalıyorum hemen dava !!! Hahahaha piyasa dediğin ne be tum gün cadde cadde gezip avar avar gezen millet iste ama çıkmak istersen tabi tutan yok 😁
Belki ben sokak sokak yetkili servisi aramak istiyorum.😸 Niyə engel oluyorsun?😬
Açın lan kapıları aç aç aç yürü hadi bakım bulduğunda haber ver ama tamam mı? 😁😁😁 Aldığında haber edersin bu nasıl takılır diye sorarsın 😁😁 o zaman bende sokak sokak piyasa yapıyor olurum 🤓🤓
Çok yetkili abiler gelip takacaklar ya? Ayrıca Bosch'a para harcıyormuşum gibi hissediyorum.😸
Çok yetkili ustalar eğer servise gidersen aparatı sana teslim ederler ayrıca Boscha veriyorsun bencede 🤓 bence gel biz seni Vestelle tanıştıralim paranı. Bosch'a harcama 😸
Çamaşır makinesi benim değil ki apartın.😸 Bosch'u boşuna ikna etmeye çalışma yani.😬
Boş ver sen çık bi piyasa yap o zaman Bosch vaktinde 😁 benide alsana valla sıkıldım bu şehirden Bosch Bosch gezelim
Hangi şehirdesen?😸
İstanbul'dayım🥺
Şimdi uzaklardasın.😸
Olsun be momiçe Şubat sonrası Samet kaçar 🤓
Samet'in canı sıkılıyor anlaşılan.😸
Hemde nasıl 😁 bakma muhabbet sohbet olsun yeter
Sömestr planın boğaza atlayıp yüzerek dünya turu yapmak olsun o zaman.😸
Hahaha bende bu şans varken bırak boğazı denizi bir bardak suda boğulurum 🤓
Helvan fıstıklı mı olsun fındıklı mı?
Siyanürlü olsun giderken tek gitmeyim
Öylə desene akrabalarıma dağıtırım bedava.😼
Haha senden korkulur hee😳🫣
Gayət minnoş bir kadınım.😸
Tabi canım ters düşülmedigin sürece galiba doğru mudur minnoş hanım 🤣
Eh tabi.😼
Hem minnoş hem uykucu 🤣 guno
Uykuyu sevərim ama sabah 5'te sen horlarken ben koşuya çıkmıştım.😸
İnsan bu beyide uyandırırdı be işe geç kaldım😐
Napıyım KS'den mi dürteyim? Evrene mesaj mı göndereyim? Evinə bomba mı atıyım napıyım?😸
Bomba mantıklı olabilir sevdim bunu 🤓🤓
Hahah adamın fantezisine bak. 😸
Hahahaha yaşlıyım ben kulaklar duymuyor ondan 🤣🤣🤣
Farkettim.😼
Senden dayak yiyecek mısım gibime geliyor ama neyse:))
Hahah zatən komşuya yanlışlıkla yaraladım. Bir süre uzak dururum şiddetten.
Rahatladım benim canım tatlıdır gelemem öyle şiddete 🤣🤣
Korkma öldürmem süründürürüm.😼
Hmm ben bunu bir düşüneyim olur mu 🤔
Düşün düşün.😸
Öyleyse varım bana uyar 🥳🥳😅
Nə kadar da çabuk ikna oldun.😸
E ikna olasım varmış çok karıştırma 😸😸
Hiç belli etmiyorsun (!)😸
Tabi canım 😸😸
Canım (opsiyonel).😸
Farklı paket seçenekleriyle (ağa canım babus hacı yavru) tüm marketlerde 😸
Şimdi kampanyada.😸
Yok sizinki ücretsizdi hediyemiz olsun hanımefendi 🥳🤣🤣🤣
Nə biliyim reklam yapıyoruz zannədiyordum.😼
Daimi müşterimizsiniz efendim dükkan sayenizde kepenk açıyor iskonto sayınız 😬
Hahahah güzəl.
Piyasaya kaçıyorum gelecek misin 😅
Yemek yiyip komşucuğumu (!) pansumana götüreceğim.😸 Sana iyi gezməler.😬
Ciddi ciddi yaraladınmi kız sen 😅😅
Evət.🥴
Asabi kızımız komşu katili olma Yolunda 😶🌫️
Bencə haklıyım ama. Evime girmeye çalıştı. Ki öncəsinde uyarmıştım ikisini de. Ben sevmem öylə laubali hareketler.
Olmaz öyle şey la keşke daha beter etseydin
Etmeme gerək kalmadı. Şimdi korkuyorlar.🥴 Düzənlerine, hareketlerine dikkat etmeye başladılar. İllaha çileden çıkmalıyım.😬
Mafyatik hanımefendi 😅 sağlam karakterliyiz 😅
E benim babam kolluk kuvvetinde. Napıyım böylə yetiştik.😸
Yemek hazır olunca o sofraya oturunca beni bir heyecan basıyor😂😂😂😂
Hahaahah hele bir mutfağa giriş 😁
Sofrayı hazırlarken de az biraz heyecanlanıyorum ama yemeye başlamadan önceki heyecan başka bir şey
Değişik neyse afiyet olsun
Sağolun 😂😂🌸
Haftasonu
Hafta sonu mu aga boş beleş yatmak veya gezmek sıkmıyormu la
Abicim haftanın 5 günü it gibi çalışıyoz bırak da 2 gün boş beleş olalım
Ne bileyim olum benim mod genelde: sıkılıyorum Sabri bunalıyorum tarzında
Kanka bizde sıkılıyoz da yani sabahın köründe kalkmaktanda zevk almıyoruz
Yok la bence güzel bir şey hele iş yerindeki ortam güzelse muhabbet dönüyorsa sarıyor ya
Ya ortam güzelde sabah uykumu alamadığım için manyaaağa dönüyorum
Ahahaha hacı aman aman siz kadınların sabahki şeysi çekilmiyo
Bence hiç bir insanın çekilmez yani sabah erken kalktığı için mutlu olan birini görmedim hdhxdb
Kanka o doğdu güneşim modu gerçek emin olabilirsin 😁
Lan güneş doğmuyor ki doğmadan uyanıyoz jxbgjdj
Haahahahah o kadar da değil be olum sen çalıştığına emin misin modern kölelik felan değil dimi jsjssjjs
İşte onu diyorum kanka yani. Sabah git akşam gel gün yüzü görmüyoruz garibanın bi haftasonusu var ameleyiz anasını satm
İşin zor reis valla ben gezerek çalışıyorum Allah kolaylık versin sana
Al işte gelmiş çalışmak çok güzel diyene bak iki saattir boşuna laf anlatıyorum
Hahahaha yok la ara sıra benimde sartel atıyor kaç defa bıraktım geri başladım
Bende de atacak biseylerde hayırlısı
Kanka sende bi asabilik var zaten konuşmana bile yansıyor 🤣
Ya herkes bunu diyo ben aslında çok sakin biriyimdir de delirttiler beni biliyo musun knka
Delirtmek değil o be tahammülsüzlük
Olabilir mantıklı geldi şu an
Oho daha şimdiden böyleyse geçmiş olsun diliyorum kanka
Sende beni öldürdün gömdün mübarek
Yok bea o kadar değil dur daha torpah duruyor 🤣
Helvamı kavurmadığın kaldı
Fıstıklı sade cevizli?
Cevizli ve tahinli olsun mümkünse
Kız gider ayak yaşlıları yanımda götüreyimmi diyon o ne la herkesi şeker komasına sokacan
Gidişim muhteşem olsun istedim knka
Dur daha la ne gitmesi önce karpuz kesecez
Zabaaanan kalkcez zıbarcam o yüzden karpuz kesecek hal mi kaldı
Hahahahaha sana iyi geceler diliyorum kanka
İyi geceler ustam