Kur'an'da dünyada insanlar arasındaki bir farklılıkta erkek ve kadın cinsi arasındaki bir derece farkıdır. Bu fark, erkeğin Allah katındaki üstünlüğü sebebiyle değil, yaratılıştan gelen özellikler sebebiyle yüklenmiş sorumlulukların bir sonucudur..
Bu kanıya göre kimsenin üç çocukla ortada kalmamasi lazım. Erkek kadından ustunse
Üstün analitik kıvrak zekasıyla nasıl yardıma muhtaç insanlara yardım ulastiririm şu kadar gelirimle vs kafa yapısına sahip olmanız gerekirken siz aldatmaya, sekse kafa yoruyorsunuz.
Her erkek için konuşmuyorum ama Ben hiçbir erkeğin birinci kastettiğim tiplemeye sahip olduğunu görmedim.
Yani mesela Ben çok mükemmel bir insan değilim ama düşünüyorum arada; bir kadın diyelim ki sırf kendine baktırmak için nafaka parası istiyor.
Adam boşanınca nafaka vermek istemiyor ki bunun uğruna kendi öz çocuğu aç felan kalıyor sırf kadının yeme gözüyle baktığı nafaka parasını vermemek için kendi çocuğunun aç kalmasına göz yumuyor adam.
Kimse kimseden üstün değildir aslında, ben çatışma çıksın diye öyle yazdım.. Bazı kadınlar vardır erkeklerden üstündür, örnek vereyim Hz Rabia.. ben onun tırnağı olamam
En İyi Cevaplar