Kişilik & Karakter Evinizde ikonik davranışlarından vazgeçmeyen biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İngilizceden hiç sasmiyor babam her cümlede başlangıçta hello ok vs kullanır alıştığım için yabancı gelmiyor bazen garipsesem de onunda değişmeyen bir kuralı 😂😂 Evinizde ikonik davranışlarından vazgeçmeyen biri var mı? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır yok kimse :D 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Hello barış 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl merhaba :D Soran 1 yıl İngilizceden gitmediğin için iyi oldu sjsj. 😃 u Barış_LonelyForever 1 yıl sdfsdf dimi :D Soran 1 yıl Evett 😃
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Ben babamla mesajlaşmadığım için sıkıntı yok. Bir de bizim ki öyle cümleler kurmaz. Öğretmen ve okul müdürü olduğu için çok dikkatlidir :) 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hahahaha meselaaa annemin lafı var üşenmesen de şunu getirsen diye başlıyor cümleye üşenmesen nasıl istek ya 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne mutlu babana. Seni hataya karşı 1-0 önce geçirmiş 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yalnız yaşıyorsun fazla şansım yok 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi 😜 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Babalar başka kelime bilmiyor zaten :D 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yazmaya üşenen bile var 😃 benim ki İngilizce konuşsa başlar konuşur o derece meraklı Yorumla Boavistaa 1 yıl Ne güzel :D Yorumla
ROSAMEA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sadece annemle yazışırım o da normal yazar. 1 0 Yorumla
00bariş0006 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl yabanci cici anne yapmis sana ingilizcesini gelistiriyor 🤣 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Böyle mi baban 0 2 Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl youtube.com/shorts/FG-FOdxLgik?si=d6Vd82smBIjlP9Q5 Yorumla Soran 1 yıl Sesli konuşurken mesaj öyle arada evde bişeyler der ama 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır yok kimse :D
Hello barış 😂
merhaba :D
İngilizceden gitmediğin için iyi oldu sjsj. 😃
sdfsdf dimi :D
Evett 😃
Ben babamla mesajlaşmadığım için sıkıntı yok. Bir de bizim ki öyle cümleler kurmaz. Öğretmen ve okul müdürü olduğu için çok dikkatlidir :)
Hahahaha meselaaa annemin lafı var üşenmesen de şunu getirsen diye başlıyor cümleye üşenmesen nasıl istek ya
Ne mutlu babana. Seni hataya karşı 1-0 önce geçirmiş
Yalnız yaşıyorsun fazla şansım yok 😂
Ne gibi 😜
Babalar başka kelime bilmiyor zaten :D
Yazmaya üşenen bile var 😃 benim ki İngilizce konuşsa başlar konuşur o derece meraklı
Ne güzel :D
Hayır kimse yok
Sadece annemle yazışırım o da normal yazar.
yabanci cici anne yapmis sana ingilizcesini gelistiriyor 🤣
Hello goodbye 😂
Böyle mi baban
youtube.com/shorts/FG-FOdxLgik?si=d6Vd82smBIjlP9Q5
Sesli konuşurken mesaj öyle arada evde bişeyler der ama 😂
Daha çok rahatını düşkün biri