Merhabalar KScanlar...
Empati kurmanın ilişkiler üzerindeki etkisi nedir?
Empati kurmanın ilişkiler üzerindeki etkisi nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Ben olsaydım ne yapardım" cümlesini kurmak bile birçok sorunun temelini anlamaya yardımcı oluyor. İkili ilişkilerde muhakkak bu bağ olmalı. Başka türlü sağlıklı bir iletişim kurulamaz.
Evet bu konuda çok haklısınız, insanlar kendisine bile sormuyor ama
Empati kuramayan, bencil insanlar en hafif tabirle alçak insanlardır.. Hayatta hiçbir şeye sahip olamaz, elindekin kıymetini bilmez, nankörlüğü ve ihaneti amaç edinmiş zavallılardır.. Böylelerinden uzak durmak, asli görevimiz olmalı..
Evet gerçekten de bunu benimsetmek ve eğitmek gerekmektedir
Teşekkür ederim...
Empati sâyesinde daha akışkan ve güvenilir iletişim kurabilmek mükemmele yakın sûrette mümkün olabilmektedir. Öfke ve yargılama hatta fanatizm azalarak yerini anlayışa, merhamete ve sevgiye bırakmaktadır.
Evet bu konuda haklısınız, insanlar biraz bu konuya özen göstermeleri gerekmektedir
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Empati kuramayan bir insanın etkisi altında kalır, kendini hep geri plana atar..
Ama empati kurup kendini ön planda tutan kişiler hep ön sırada yer alırlar..
Cevap
1Cevap
Empati ilişkilerdeki temel unsurlardan birisi, empati olmadan sağlıklı ilişki kurulamaz
Tabiki haklısınız
Karşındaki insanın sana olan saygısını artırabilir, ya da güvenini. Ve iletişim daha da artabilir bu sayede..
Karşımızdakini daha iyi anlarız ve böylelikle büyük tartışmalar kavgalar da önlenir
Tabiki bu konuda çok haklısın , özellikle anlayıp dinlemeyi öğrenmekte lazım dimi?
Evet karşımızdaki de empati yapmalı ama karakterimi anlamıştır sinirli kıskanç yapısı var hemen acıklamami yapıp sakinlestiriyim demeli😂
Tabiki haklısınız
empati kurabilenler hoşgörülü olur alçakgönüllü ve anlayişlı olur bal olur bal
Karşılıklı anlayış teriminin sağlanabilmesi için şarttır.
Empati, karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlar
Evet bu konuda çok haklısınız
Önemli olduğuna inanıyorum…
Olmazsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?