Kişilik & Karakter Beklediğiniz bir şey var mı? kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ben bana alınacak yeni telefonumu bekliyorum bir hafta sonra diyorlar 😰😭😭😭 Beklediğiniz bir şey var mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet ölüm sadece 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 🫸🥹🫷 ben yeni işimi kurmanın son noktasındayım diye bilirim😂 1 2 Yorumla kitapların_ruhu 1 yıl Bende telefon bekliyorum 😂🤣 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😂şimdi den hayırlı olsun güle güle kullan ve iyiyi günlerde kullan 😎🥳🥳🥳🥳 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Yeni laptopum gelecek onu bekliyorum 1 3 Yorumla kitapların_ruhu 1 yıl Kaç yıl bekleyecn 😂 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Yarın inşallah Yorumla kitapların_ruhu 1 yıl Ne güzel yakınmış 😂 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kitap sipariş ettim onu bekliyorum. Tedarik aşamasındadır yazısını görmekten gına geldi. 1 0 Yorumla
kirazbulan Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl ahahhaha var tabiki para :D başka ne beklenirki zaten 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yarın iş var onu, bide doktora gitmeyi :D 1 0 Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yasın kucuk mu kendın calıs kendın al 0 1 Yorumla kitapların_ruhu 1 yıl Köyde yaşıyorum ve abimler çalışmama izin vermiyor bende siz alın dedim 😂 haksız mıyım 🤣 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Var var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet ölüm sadece
🫸🥹🫷 ben yeni işimi kurmanın son noktasındayım diye bilirim😂
Bende telefon bekliyorum 😂🤣
😂😂şimdi den hayırlı olsun güle güle kullan ve iyiyi günlerde kullan 😎🥳🥳🥳🥳
Yeni laptopum gelecek onu bekliyorum
Kaç yıl bekleyecn 😂
Yarın inşallah
Ne güzel yakınmış 😂
Kitap sipariş ettim onu bekliyorum. Tedarik aşamasındadır yazısını görmekten gına geldi.
ahahhaha var tabiki para :D başka ne beklenirki zaten
Yarın iş var onu, bide doktora gitmeyi :D
Yasın kucuk mu kendın calıs kendın al
Köyde yaşıyorum ve abimler çalışmama izin vermiyor bende siz alın dedim 😂 haksız mıyım 🤣
Vardı artık yok
Ölüm
Gerçek aşkı bulmayı
Sen.
Güzel bir iş haberi bekliyorum
Evet var bir şey
Var var.
Ölümü bekliyorum