Kişilik & Karakter Fobiniz var mı? Varsa nedir? THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kına fobim var ya. Biliyorum kulağa anormal gelmiştir ama kına görünce midem bulanıyor kendini kötü hissediyorum nedense Fobiniz var mı? Varsa nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl Kına kokusu çocukken benide çok rahatsız ederdi.hiç haz etmem 0 0 Yorumla
Tekbaşınakız Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl ben beyaz ekrandan ve yüzsüz figürlerden çok korkarım. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Benim yakalanma fobim var. Mesela kosarken ya da maç yaparken veya konusurken 0 0 Yorumla
PiiSayısı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ay bendee hiç sevmem kınayı. Elinde kına olan birinin yaptığı yemeği hayatta yiyemem 0 0 Yorumla
yalnıztavsan26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Popona yakmak isterdim senin😬😁 kına çok faydalı 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Böcek fobim var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kına kokusu çocukken benide çok rahatsız ederdi.
hiç haz etmem
ben beyaz ekrandan ve yüzsüz figürlerden çok korkarım.
Benim yakalanma fobim var. Mesela kosarken ya da maç yaparken veya konusurken
Ay bendee hiç sevmem kınayı. Elinde kına olan birinin yaptığı yemeği hayatta yiyemem
Ketçap yda salça gibi şeyleri görünce içim kalkıyor hemen
Sedye de sırt üstü yatamam
Tüğlü şeylere dokunamıyorum
Tripofobi
Popona yakmak isterdim senin😬😁 kına çok faydalı
çiğ köfte görünce midem kalkıyor
Böcek fobim var.
Çok kişide var