Kişilik & Karakter Duymaktan en nefret ettiğiniz kelime nedir? pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Benim için sen bilirsin ve soğudum lafı soğuduysan şov yapma engelle geç bitir ne diye çene çalıyon Duymaktan en nefret ettiğiniz kelime nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Olmaz kelimesi.. ya da imkansız kelimesi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O kadar itici iğrenç iki kelime var ki söylemek bile istemiyorum 1 2 Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Küfür mü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be Yorumla
BADAKKK Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sansini dene lafi. O lafi da, onu diyeni de, onu deneyini de s... yim 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Askerde olduğum için mıntıka ve içtima 1 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. "anladım." , "hmm." 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boş ver 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Bütün kelimeler 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olmaz kelimesi.. ya da imkansız kelimesi.
O kadar itici iğrenç iki kelime var ki söylemek bile istemiyorum
Küfür mü
Yok be
Sansini dene lafi. O lafi da, onu diyeni de, onu deneyini de s... yim
Cinsellikte hayır lafı
Askerde olduğum için mıntıka ve içtima
"anladım." , "hmm."
Hayırlısı buymuş, sabret vs vs
aşko bebişko gibi kelimeler
Bakarız
Haaas
Boş ver