1 yılGörsel olarak değişimse ciddiye bile alamıyorum. Yani geçmişte ellerin ellerime batıyor. Çok zayıfsın , biraz kilo al diyen ve yine sinemaya gittiğimizde kızın birinin saç kesimini beğenip sen de böyle kestirsene diyen bir eski sevgilim olmuştu. Ne kilo aldım onunla sevgiliyken ne saçımı öyle kestirdim. 😂😂Ayrıldıktan sonra da ara ara o evlenene kadar hep konuştuk. Bir keresinde de sen orijinal sarışın değilsin , saçını siyaha boyatsana diyordu. 😅😅Ben , saçımı hiç boyatmadım. Bu yaşıma geldim. Yine hiç boya yok ama saçım zaten orijinal rengi değilmiş. Vay arkadaş (!) Bu arada saçım da tam sarı değil. Açık kumral ama millet sarı deyip duruyor. Açık kumral sarıya yakın olduğu için ses etmiyorum.
Huy olarak yine kendimi yontmaya çalışabiliyorum ama o da hemen olmuyor. Mesela benim bir yere giderken haber verme huyum ailem dışında yoktur. Bunu beklemiyorum da. Zaten kendini bilen insan hayatında biri olduğunu da bilir ve ona göre davranır haber vermese bile. Yani haber versen ne olacak karakterin yalancıysa? Ayşe ile görüşeceğim der yalancı biri , gider Ahmetle görüşür ama haber verdi mi? Verdi. 😆😆
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl"Neden yanımdasın ki? Madem benim bu tavrımdan ve yapımdan rahatsızsın O zaman durma." derim. Bunu da anlamıyorum. Sadece aşk ilişkilerinde değil, arkadaşlıkta da bunu çok sık yapıyorlar. Başta her şey harika bir süre sonra eleştirip şunu değiştirsene, böyle giyinme, şu şekil konuşma, çocuk musun demeye başlıyorlar. Karakterim ters geliyorsa neden yanımdasın? Çıkarı için gelip işi bitince kaçan insan topluluğu hepsi.
00 Yorumla
Onunla tüm irtibatımı keserim, kapının önüne koyarım 🤣
28 Yorumla- 1 yıl
Yaparsın balım sen Yay ruhu kadın✌🏻🌹🌹
Bende bunu yapardım elbet🤣🤣 - 1 yıl
Whuu işte iç ses dışa vurmak✌🏻😆😆🌹🍫🍫
- 1 yıl
Aynen öyleee bal🌹🌹🍫🍫😍😍
- 1 yıl
Rica ederim bal🌸🩷🩷
Değiştirmek iki anlama geliyor bana göre.
Birincisi: Kendine göre ayarlamaya çalışmak, yontmak ve daha kolay yönetebilecek hale getirmek için değiştirme çabası.
İkincisi: Gerçekten iki kişilik bir ilişkide toplum içinde veya başbaşa iken sevgilisinin ufak tefek veya kalıcı ama yanlış anlaşılabilecek davranışları tutumlarını nazikçe uygun bie dille anlatarak düzeltmesini sağlamak.
Birinci çok çabuk fark edilir ve çoğunlukla yanlış anlaşılır, ancak ikinci türde ise bu değiştirme çabası memnuniyetle karşılanır.32 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim✌🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKabullenmek zor oluyor bazı şeyleri, doğru bildiğin her zaman yaptığındır çünkü, yani doğrusu odur sana göre. Herhangi biri değil de, sevdiğin insan bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorsa, mecbur boyun eğiyorsun. Az ordan, az burdan törpülüyorsun, hele ki haklı sebepleri varsa 😬
24 Yorumla- 1 yıl
Maalesef zaafların etkisi çok kez🫠😄
- 1 yıl
Zaaf sayılmaz her zaman. Her insan bir şeyler yaşıyor ve kendine duvar örüyor, kendince yöntemler buluyor, kendine yol çiziyor ve koruma kalkanı oluşturuyor. Biri gelip müdahale edince, şey gibi, sanki kendi doğrularını üst üste koymuşsun biraz bir şey değiştirince yıkılacak ve sen altında kalabilirmişsin gibi geliyor. Karakter zaten değişmez ama davranışlar değişebilir. Alıştığı davranışları değiştirmekten korkmamalı eğer yıkılırsa yeniden inşa edecek gücü varsa insanın.
- 1 yıl
🤝✍🏻✍🏻
- 1 yıl
🫠🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBeni kimin değiştirdiğine göre tepki gösterirdim. sevdiğim biri ise muhtemelen benim kötü yanım içindir beni düşündüğü içindir.. ama bunun dışında ise beni olduğum gibi seveceklerse sevsinler sadece bunun dışında sevmesinler zaten.
32 Yorumla- 1 yıl
Evet olduğu gibi👌🏻
- 1 yıl
☺️✨
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılDeğiştirmek istediği konuya bağlı bana mantıkli geliyorsa tabiki bu değişime özen gösteririm en azından dener dikkat etmeye çalışırım
21 Yorumla- 1 yıl
✌🏻😎😎🌹
1 yılBu konuda Fritz Perls'in yazmış olduğu, Gestalt duası ile aynı düşüncedeyim.
"Ben kendi yolumdan giderim, sen de kendi yolundan gidersin.
Ben bu dünyaya senin beklentilerine göre yaşamak için gelmedim.
Ve sen de benim beklentilerime göre yaşamak için burada değilsin.
Sen sensin ve ben de benim.
Ve eğer tesadüfen birbirimizi bulursak, bu harika olur."
12 Yorumla- 1 yıl
Ekstra ilgimi çekti bu yorum. Gestalt anlattığından✌🏻👌🏻
- 1 yıl
💗
1 yılİstesem de değişemem ki ben buyum. Beni kabul eden böyle kabul edecek. Ne giydim ne kullandığımı ancak beni ilgilendirir. Zaten huyları mı istese de değiştiremez. Huyları mı ben de istesem değiştiremem. İnsanın huyu 7'sinde neyse 70'inde de o olurmuş. Ancak beğenmediği huylarım olsun, kıyafetim olsun onlar da bana öneri sunabilir, fikir verebilir. Ben de aklıma yatarsa elimden geldiği kadar düzenlemeye değiştirmeye çalışırım. Ama tamamen asla yapamam değiştiremem. Can çıkar huy çıkmaz demişler ya. Bir iki gün değişmiş gibi görünürsün ama ertesi gün illaki patlak verirsin. Değiştim zannettiğin huyların tekrardan açığa çıkar.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet değiştirme çabası boş beklenti.
- 1 yıl
Kesinlikle. Öneri yeterli. Benim için iyilik için istiyorsa öneri olarak sunabilir. Onu anlarım.
1 yılBeni olduğum gibi kabul etmeyen birine yol veririm gider 💃🏻
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle sosyal ya da aşk hayatı hiç fark etmez.🌸😇✌🏻
- 1 yıl
Kesinlikle ✨✌🏻
1 yılneleri değiştirmek istediğine bağlı.. bazı şeyler insanın kişileriyle karakter ile yapısıyla alakalı bir durum.. törpülebilir, elde olan, yapılması kolay şeylerdir ve buna fedakarlık diyoruz.. bunları yapabilirim elbette.. ben buna birini değiştirmek demiyorum..
10 Yorumla
1 yılOndan soğurum ve iletişimimi keserim. Kafa yapına uymuyorsa o insanla iletişim kurmazsın. Bu bana sanki o insanı değil de zihnindeki hayali kişiyi sevmiş gibi hissettiriyor. Bence insanları olduğu haliyle kabul etmek gerekiyor, edemiyorsan da o insan sana uygun biri olmayabilir.
10 YorumlaBu gibi konularda defansif biri degilimdir. Degisecek yonlerim vardir degismeyecegi karakteristik yonlerim vardir , herkesin vardir. Ben degisebilirim ve buna gelistirme olarak bakarim. Ayrica degismem diyen bir kro ve cok bilmis zibidi ilede olmam acikçası
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBende onun rengini degiştiririm bozarak ben benim kimseye göre şekil almam iyi şeyler varsa ben zaten yönelirim adım atarak ona ☺😌
12 Yorumla- 1 yıl
Hep devamlı olsun özgüvenin🌹
- 1 yıl
Herkesin öyle olsun inşallah ✌🧜♀️🌹
Olumlu yönde değiştirmeye çalışıyorsa sorun etmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kimse beni değiştiremez, değiştirmek isterse en fazla fit vücudumu daha da fitleştirmek isteyen biri olabilir 😂
11 Yorumla- 1 yıl
:Ddd
1 yılO kim köpek beni değiştiriyor kimse beni değiştirmez sinirimi bozmasinlar benim 😡
15 Yorumla- 1 yıl
Ahahah nickinin hakkını veriyorsun😂😂
- 1 yıl
Ahahah 🤣 eveettt iyi yükseldim 🥹
- 1 yıl
Ahahah tatlı ya sen😂🌸🌸
- 1 yıl
🥹🤍✨🙏
- 1 yıl
🌟🩷🩷🍫
Gizli Üye(30-35)1 yılKimse kimseyi değiştiremiyor artık bence … herkes popüler kültürle değilmiş ama asla değişmem diyor 😄…
10 Yorumla
1 yılKendini kandırır çünkü insanlar çok zor değişir ve bu değişim isteği kişinin kendi iradesi ile olmalı. Dışarıdan birinin istemesi asla yetmez. Değer verdiğim kişilerin tavsiyelerini dinlerim. Son kararı kendim alırım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDeğişir onu da başkasıyla değiştiririm akskdkdkdkfkfkf
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahaha😆😆🤣🤣✌🏻
1 yılGüzel bir kız olursa beni değiştirebilir sıkıntı yok 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Güzelliğinin altınde cehennemi yaşatmasın sonra dikkat😅
- 1 yıl
Her kadın hem cenneti yaşatır hem cehenneme simülasyon gibi düşün
- 1 yıl
Cenneti yaşatanlarla karşılaşırsın umarımm. Cehennem merak uyandıran simülasyonsa sende ilginç bakış:)
- 1 yıl
Her zaman cenneti yaşatmaz bir kadın cehennemi de yaşatır ki kıymetimi bilsin
- 1 yıl
Peki bakalım öyledir✌🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Herkesin canı cehenneme! 😅
Sadece aşkım için değişebilirim!
Emek olmadan fedakarlık olmadan aşk olmaz! 😅
Ufak tefek dokunuş rötuş diyebiliriz! 😅10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Değiştirmeye çalışmıyor, daha iyi bir versiyonuma dönüşmemi istiyorsa elimden geleni yaparım. Onun işine gelip gelmediğine değil, bana katkısı olup olmayacağına bakarım.
10 YorumlaDeğişmeyen tek şey değişimin kendisidir 😬 Hepimiz az veya çok değişiriz bence. Birisi beni degistirmeye çalışsa da kendi bildiğimi yapıyorum genelde 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılOlumlu yönde hayatıma bir şeyler katmaya çalıştığını fark edersem kendisine kulak veririm. Fakat karakterimi değiştirme çabasına girerse bu nafile bir çaba olur.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yapıcı bir eleştiriyse , üslup doğruysa bana değer katacaksa sorguladım, değerlendiririm. İşime gelmezse umursamam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSevdiklerim deger verdiklerim için değişmeye çalışırım sivri yanlarımı törpulerim kendimi yok sayacak kadar degil
10 Yorumla
1 yılDirekt oradan ayrılır ve aramızdaki ilişkiyi sonlandırırım. Olduğum gibi sevmeyecekse benim nezlimde değeri yok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOnu hayatımdan çıkararak ferah bir değişiklik yaparım.
10 Yorumla Bu hatayı bir kere yaptım ben bir daha olmaz. Ben değişmem değiştirmeye çalışanın yolu naşnaş
10 YorumlaBeni değiştirmeye çalışan biri benim gibi oldu bir şey yapmama gerek kalmadı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsanın doğasında var değişim. Ama değişmek istemezse hiç bir şey değiştiremez
10 YorumlaBeni az buçuk tanıyan birisi beni değiştirmeye çalışmaz çünkü değişmeyeceğimi bilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKendim olmaya devam ederim kimse değiştrmez teklif dahi edilemez👍
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bir şey yapmama gerek yok, değiştiremeyeceğini anlayınca o kişi mecbur vazgeçer zaten.
10 Yorumla
1 yılKarşı çıkarım kimse beni değiştirmeye çalışmasın boşuna
10 Yorumla
1 yılBeni değiştirmeye çalışanı hayatımdan çıkarıp onu değiştiririm.
10 YorumlaBoş bardak bir gün taşar şarkısından
"İşte o zaman konuşmadan uzaklaşırız" derim.10 Yorumla
1 yılKusurum hatalarım varsa dikkat ederim onun dışında kimseyi takmam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç başımızı ağrıtmayalım ne ben değişirim ne de sen yolun açık olsun her şey gönlünce olsun derim.
10 YorumlaSadece izlerim nereye varmaya çalıştığını bulmak için
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. şunu 😂😂
10 Yorumla
1 yılBeni değiştirmeye çalışıyorsa, zaten ona hitap eden biri değilimdir o yüzden değiştirmeye gerek kalmayacağı birine gitmesini söylerim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBeni kimse değiştiremez. Ben de kimseyi değiştiremem. Sadece kötü tecrübeden ders alırım ve kendimi değiştiririm.
00 Yorumla
1 yılKötü bir yanımı değiştirmeye çalışıyorsa bir şey yapmam. Ama kendisine göre beni değiştirmeye çalışıyorsa kapıyı gösteririm.
00 Yorumla
1 yılKendisi kudurur ben değişmem
10 YorumlaO kişinin hayatımda yeri yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılSevdiğim biri ise onun istediği gibi olurum sevmediğim biri ise umursamam
00 Yorumla
1 yılKabul eden böyle etsin ben istemediğim sürece pekde değişmem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olumlu yönde ise sorun etmem
Şayet olumsuz yönde ise asla değişmem00 YorumlaBen onu nasıl değiştiririm diye düşünürüm😂😂
13 Yorumla- 1 yıl
Helall✌🏻😎🥳🥳
- 1 yıl
✨✨🌹
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bende onu değiştirmeye çalışırım 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Kısasa kısas o kadar😄
1 yılElimin tersiyle çarparım.
11 Yorumla- 1 yıl
Aahaha😆😆
- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
1 yılNasıl mesela beni zengin yapmaya falan çalışırsa hayır mı diyeyim demeyeceğim değiştirsin beni
00 Yorumla Ne konuda değiştirir se ya doğru yâda yanlış ona bakarım önce iyi yöndeyse ok
10 Yorumla
1 yılHayatımdaki kişiyse ayrılırdm, normal insanlarsa muhatap olmam
10 YorumlaKendi kendine çabalar😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAvcunu yalar.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kolay gelsin derim 🙃😊
10 YorumlaBen buyum değişmem derim..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılBen dayanamam gülerim
10 Yorumla İstiyorsa olduğum gibi yoksa yoluna baksın.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değişim kendiliğinden olur zorla değil :d
10 Yorumla
1 yılÇok basit, değişmem..
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım