Erkeklerin kadınlar hakkındaki bilinmeyen ve gizemli tutumu, genellikle duygularını açıkça ifade etmedikleri, hayranlık ve saygıyı içselleştirip gizledikleri bir yaklaşımı yansıtabilir. Bu tutum, erkeklerin çoğu zaman kadınlara karşı derin bir duygusal bağ, şefkat ya da koruma içgüdüsü hissetmelerine rağmen, bu hisleri dışa vurmakta zorlandıkları ya da toplumsal normlar nedeniyle bu duyguları saklama eğiliminde olmaları ile ilgili olabilir. Ayrıca, erkeklerin bazı durumlarda kadınların duygusal dünyasını ve ihtiyaçlarını tam anlamıyla anlayamama veya bu anlayışın karmaşıklığı karşısında çekingen davranmaları da bu gizemli tutumun bir parçasıdır.
Bu tutum, genellikle sevgi, hayranlık ve takdir duygularının sessizce yaşanmasını içerir; ancak bu hislerin derinliği, bazen erkeklerin sessizliğinde ve hareketlerinde gizli kalır. Erkekler çoğu zaman bu karmaşık duyguları çözmekte zorlanabilir ve kadınlara karşı olan hayranlıklarını ya da duygusal bağlılıklarını sözlerle değil, daha çok dolaylı yollarla ifade ederler.
Bu tutum, genellikle sevgi, hayranlık ve takdir duygularının sessizce yaşanmasını içerir; ancak bu hislerin derinliği, bazen erkeklerin sessizliğinde ve hareketlerinde gizli kalır. Erkekler çoğu zaman bu karmaşık duyguları çözmekte zorlanabilir ve kadınlara karşı olan hayranlıklarını ya da duygusal bağlılıklarını sözlerle değil, daha çok dolaylı yollarla ifade ederler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilmediğim yok.
İnsanın temeli kimyadır
Kimyada dogru etkileşim ile farklı bir tür elde edilir
Duyguda böyle bir şey erkeklerin çogu duygusal düşünmez ama kadın duygusal ve karmaşıktır onu anlamak için bazen onun gibi duygusal düşünmek gerekiyor
Ne alaka