Vodafone anket hazırlamış da ümit ediyormuş cevaplamam adına kıyamam 😄
Siz de böyle kolaylıkla ümit eder ya da insanlara ümit verip yarı yolda bırakır mısınız?

Vodafone anket hazırlamış da ümit ediyormuş cevaplamam adına kıyamam 😄
Siz de böyle kolaylıkla ümit eder ya da insanlara ümit verip yarı yolda bırakır mısınız?

Ümit vermek, almak çok basit olmamalı. Ümit verdiğin kişi çok büyük hayallere kapılıyor çünkü. Ancak bazı insanlar temel içgüdüleri ile hareket ederek, bunu suistimal edebiliyor. Kişisel zevk ve menfaat uğruna insan harcanabiliyor. Tekin olmak gerek, koynumuzdan yılan çıkabilir. ✅
Aynen öyle 👏👏
Asla yarı yolda bırakmayı sevmem. Yarın bir gün tekrar karşılaştığımızda yüzeye nasıl bakalım o insanın. Ben net bir insanım benim için doğru tektir. Yapabileceğim şeye evet derim yapamayacaksam rahatlıkla hayır dedim. Kimseyi niye ümitlendirip de zor duruma sokayım. Bir işin olacağı vardır olmayacağı vardır. Özellikle söylerim yapabilirsem yapacağım diye yapamayacaksam da her şeye hazırlıklı olmasına başka türlü halletmesi gerektiğini de söyleyebilirim. Sonuçta hepimiz insanız hepimizin sorumlu olduğu şeyler var. Halledebileceği işler var yapamayacağı işler var. Mesela genelde iş yerinde izin isterler elemanlar ama çoğunlukla geri çeviririm. Çünkü zamansız ihtiyaçları oluyor ve yapamayacağım şeyler oluyor onları da ümitlendirmek istemiyorum. Bir de maaş konusunda çok yardım isteyen var. Ülkenin durumu belli olması gereken neyse elimden gelen en iyisini yapıyorum Ama onların istediğini yapamıyorum tabii. O yüzden yapacağım da demiyorum.
Helal olsun 👏
Teşekkür ederim ✌️👏
Cevap
10Cevap
Öğreneceğim daha onu, ümit aşılayıp yarı yolda bırakma işlerini.
Allah 'tan başka kimseden ümit etmem, insan canlısı denilen güvenilmez hainden ümidi kestim..
Bravo👏👏❤️
Ümit veriyorsam sonuna kadar peşinden gidiyorum. Ha bu kişiler ilk durak da arkalarına bakmadan iniyor orası ayrı
Ben anketörlük yaptım sokakta anket yapan herkesin anketine katılıyorum ama sms ile gelenler katılmam.
@zorundamiyimefsane güzel özetlemiş ona katılıyorum
Eyvallah 😊✌️🙏
Hayır, ne kolayca ümide düşer, nede kolayca ümit veririm.
Evet, ümidim de kolay olur ümit de veririm. Çekinmem.
Ümit ederim ama ümit vermem kimseye
Yani ümit vermemeye çalışırım
Ümit ederim ama kolay kolay ümit vermem kimseye
Merhaba,
Hayır hayır hayır! 😅
Bırakın bırakın bırakın gitsin
Bırakan bırakır
Hayır ndosncosjx
Ümit vermem
Yapmam a
Evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?