Uzun süreli yalnızlık da zor ama bazı insanlar da insanı zorla deli ediyorlar. Umursamazım dersin ama bir de bakmışsın ki umursuyorsun.

Uzun süreli yalnızlık da zor ama bazı insanlar da insanı zorla deli ediyorlar. Umursamazım dersin ama bir de bakmışsın ki umursuyorsun.

İnsanların zorluğu, yalnızlığı sebep oluyor aslında, kimse bile isteye yalnız kalmaz ki, mutlaka bir yerlerde hayatını zorlaştıran insanlar karışına çıkıyor, iş , ilişkiler, çevre negatiflik yansıtmayı beceriyolar bir şekilde, düşünce uyum karakter olarakta herkesle anlaşmak imkansız kendi dünyana çekiliyosun ne kadar mutlu edebiliyorasan kendini oda... yalnız olmak insana vermiyor kendi adıma mutlu değilim ama mutsuzda değilim, tabi ki hayatımda beni gerçekten anlayabilen insanların olmasını isterim ama zamanla oluyor, yalnız olmayıda ben istemedim onu bana verdiler 🍀
yalnızlık kişinin kendini izole hissetmesi ve duygusal bir bağ arayışı içinde olmasıdır insanlar ise bazen karmaşık ilişkiler iletişim zorlukları veya anlaşmazlıklar yaratır her ikisi de zorlayıcıdır yalnızlık, içsel bir boşluk hissi yaratırken, insanlar da beklenmedik duygusal yükler getirir kimi zaman yalnızlık kendini yeniden değerlendirmek için bir fırsat sunarken insanlar da sosyal bağlantılar kurma ve destek arama ihtiyacı duyar sonuç olarak her iki durum da kişisel deneyimlere ve duruma bağlı olarak farklı zorluklar vardır
Bence insanlar daha zor ve buna kayıtsız kalmak ile üstesinden gelebiliyorum.
orada da kararsızım açıkçası 😅
Cevap
7Cevap
İnsanlar zordur.
Yalnızlık aslında çok güzel gadası
Hep öyle de olmuyor gadası
Ya aslında alıştığımız zaman güzel olur
İnsanlar daha zor ama yalnızlık da delirtir bir süre sonra
Bence de
Bunlar zor değil sevdiğin birisinin hayattan gitmesi zor
İnsanlar kasıyor ya
İnsanlar yalnızlık güzel