Kişilik & Karakter Uykunuzda sayıklamaktan korktuğunuz sınırlarınız var mı? Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tanesini yoruma İstersen gizli profilden yazın Güncellemeler1 yıl Yanında birileri varken Uyuduğunuzda Uykunuzda sayıklamaktan korktuğunuz sınırlarınız var mı? Cevapla Yorum Soruları Profil Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır yok benim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Burayı kullanıyor olmam 1 7 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Eşinden gizli mi kullanıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli değilim ama herkesten gizli kullanıyorum djsj Yorumla Pipetpipet 1 yıl Annen baban kardeşin bilse ne olacak sanki sakıncalı iş mi yapıyorsun burada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlara göre internette tanımadığım insanlarla konuşmak sakıncalı zaten, burası da pek nezih bir yer değil bildiğin üzere 😄 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 19 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Var ya anlatılmaz malswf hoşuma gitmiyor anlatmak 1 2 Yorumla Pipetpipet 1 yıl Gizli g@y Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır lan 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır yok benim.
Burayı kullanıyor olmam
Eşinden gizli mi kullanıyorsun
Evli değilim ama herkesten gizli kullanıyorum djsj
Annen baban kardeşin bilse ne olacak sanki sakıncalı iş mi yapıyorsun burada
Onlara göre internette tanımadığım insanlarla konuşmak sakıncalı zaten, burası da pek nezih bir yer değil bildiğin üzere 😄
Yaş kaç
19
Haklısın
Var ya anlatılmaz malswf hoşuma gitmiyor anlatmak
Gizli g@y
Hayır lan 😂😂
Yok abi
Yoksa niye gizliden yazdın 😁