Kişilik & Karakter Çilekli diş macunu kullanmak çocukça mı? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Ya ben seviyorum çilekli güzel ama karpuzlusu daha güzel Çilekli diş macunu kullanmak çocukça mı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır değildir. isteyen kullanır kim karışır. 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yeğenlerim kullanıyor bunu 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme tehlikesi olabilir ben kullanmam 🤦🏻♂️ 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tehlikeli değil gayet normal😹 Yorumla Flankes1 1 yıl Tadını beğenirsem yerim ama 🤦🏻♂️ Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 789 cevap paylaştı. Ne istiyorsan onu kullan kime ne zevk senin hayat senin bunlar daha katkısız zaten 2 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Neden çocukça olsun ki. Bunu kullanmayı seviyorsanız ve sizi mutlu ediyorsa konu kapalıdır tartışmaya 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Öyle diş macunu olduğunu daha yeni duyuyorum ve hayır çocukça değil asla 1 0 Yorumla
duygu7227 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Temizlemesi güzel mi öyleyse bende alayım😅 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ondan önce normal marvis kullanıyorum sonra ardına bunu kullanıyorum ben yoksa temizlemez Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bence güzle ya bende bir ara elmaya takmıştım 0 0 Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. sağlıklı macun kullansan daha iyi olmaz mıydı 0 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tadını sevmiyorum ben yoksa kimin umrunda alırım djdjdj 0 0 Yorumla
kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır dişlerini fırçalama isteği uyandırıyor bence güzel 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ruhumuz hala çocukça istiyorsa bundan daha güzel ne olabilir 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. ekme sür ye sen bunu bi işe yaramaz 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ekmekle olmuyi Yorumla u tenedos 1 yıl denedinmiğ Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet skaka Yorumla
minikkiizzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Yani çürüğe yatkın hale getirmek istiyorsan kullan tabi afiyet olsun 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hiçbir şey olmadı Yorumla minikkiizzzzz 1 yıl Kısa vadede tabi olmaz Yorumla
ahmetrhn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Bir kaç defa kullandım zorunluluktan ama temizleniyor hissi bırakıyor bu rahatsız ediyordu beni 0 2 Yorumla ahmetrhn 1 yıl Temeizlenmiyor* Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet temizlemez, ondan önce normal marvis kullanıyorum Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tab2 değil zevk meselesi 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. değil ben tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Temizliyor mu bari dişlerini 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ondan önce normal marvis kullanıyorum sonra ardına bunu kullanıyorum Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Tek başına yetmez gibi geldi ztn bana Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Florürsüz diş macunu kullan, dişlerine yazık etme 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tamam Yorumla
aanoonimmmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O çocukça ise cicibebe yemek bebekçe mi.., 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Bu denenir he 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Çilekli daha güzel 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. güzelmiş aslında : ) 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Değil istediğini kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. değildir 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hayır değil :D 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kullanın lütfen Yorumla emre00 1 yıl Kullanalım Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yo değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hayır değildir. isteyen kullanır kim karışır.
Yeğenlerim kullanıyor bunu
Yeme tehlikesi olabilir ben kullanmam 🤦🏻♂️
Tehlikeli değil gayet normal😹
Tadını beğenirsem yerim ama 🤦🏻♂️
Afiyet olsun
Ne istiyorsan onu kullan kime ne zevk senin hayat senin bunlar daha katkısız zaten
Neden çocukça olsun ki. Bunu kullanmayı seviyorsanız ve sizi mutlu ediyorsa konu kapalıdır tartışmaya
Öyle diş macunu olduğunu daha yeni duyuyorum ve hayır çocukça değil asla
Temizlemesi güzel mi öyleyse bende alayım😅
Ondan önce normal marvis kullanıyorum sonra ardına bunu kullanıyorum ben yoksa temizlemez
Bence güzle ya bende bir ara elmaya takmıştım
sağlıklı macun kullansan daha iyi olmaz mıydı
Tadını sevmiyorum ben yoksa kimin umrunda alırım djdjdj
Hayır dişlerini fırçalama isteği uyandırıyor bence güzel
Ruhumuz hala çocukça istiyorsa bundan daha güzel ne olabilir
ekme sür ye sen bunu bi işe yaramaz
Ekmekle olmuyi
denedinmiğ
Evet skaka
Yani çürüğe yatkın hale getirmek istiyorsan kullan tabi afiyet olsun
Hiçbir şey olmadı
Kısa vadede tabi olmaz
Bir kaç defa kullandım zorunluluktan ama temizleniyor hissi bırakıyor bu rahatsız ediyordu beni
Temeizlenmiyor*
Evet temizlemez, ondan önce normal marvis kullanıyorum
Tab2 değil zevk meselesi
İsteyen kullanır.
değil ben tercih etmiyorum
Evet🙄
Temizliyor mu bari dişlerini
Ondan önce normal marvis kullanıyorum sonra ardına bunu kullanıyorum
Tek başına yetmez gibi geldi ztn bana
Florürsüz diş macunu kullan, dişlerine yazık etme
Tamam
Çilekli iğrenç korkuyor