AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
benim başka yerimdeydi az önce aklım başıma geldi
kıza dedim ki : bugünden sonra mesaj atıp hakaretler edip argo kullanırsanız sizden şikayetçi olacağım o da bana dedi ki : argo kullandım inkar etmiyorum söylediğim her sözün arkasındayım. Özgür irademle hepsini bilerek yazdım dedi. Ne diyor buu
başka nerede olacak ki, evet kafatası içinde beyin aracılığıyla...
Sorabilir miyim peki
gördüüm soruyu, bi şekilde güven durumu var ama arkasında siyaseten adalet sistemini mıncıklayabilecek birileri olduğundan mıdır yoksa belirttiği gibi argo anlamda söyledim deyip hakaret içermiyor, beraat durumuna mı sokmak için ve o duruma güvendiğinden mi belirsiz. bi rahatlık var, tırsmadım dilediğini yap bakalım diyor yani
Varmıdır arkasında biri? Bana dedi ki kişilik özelliğin argo da yer alıyorsa ben ne yapayim böyle savunma mi olur?
yani hakaret olarak kabul edilebilecek ne kelime kullandı ki? belki de hakaret sayılmayan şeyler demiştir, hukuki açıdan araştırmıştır falan
O... bu diyorlar yaptığın da kaşarlık.
kaşarlık kelimesinden bişey çıkmaz, yoruma açık. ama or... p falan bu hakarete, iftiraya sokulabilir. o zaman arkasındaki birilerine güveni var
Arkandan tatlım dediler dedi yani oradaki insanları kast etti yaptığın da dedi tatlım
KS çevirmiş pardon
Arkandan o... rusbu diyorlar dedi yaptığına o... dedi ve de ben kendimi savunmamistim bana ben sana bunları soylerken sen niye sustun o zaman savunsaydin dedi
hmmm, anlıyorum. yani ben demedim öyle duydum falan, kendisine bunları iyi niyetli söyledim, dost acı söyler vs vs bilgisi olsun gibi gibi. bu şekilde yırtar zaten, herkesin içinde insan öldüren bile serbest geziyor yahu, adalet hukuk ne halde düşün
şu an aklım başımda değil çünkü sevgilim kucağımda :)
İlişki tavsiyesi için mi?
Yok
İyi bari..
Sorayım mi
Sor bakalım
kıza dedim ki : bugünden sonra mesaj atıp hakaretler edip argo kullanırsanız sizden şikayetçi olacağım o da bana dedi ki : argo kullandım inkar etmiyorum söylediğim her sözün arkasındayım. Özgür irademle hepsini bilerek yazdım dedi. Neden böyle dedi?
Hayir. Hepimizi deli si. ti.
:D :D sjkdkdke bir şey sorabilir miyim
Sordun ya aq. Sorabilir miyim diyerek soru sormus oldun zaten. 😒
Şuanlik evet aklimiz basimizda
Çocuk bana dedi ki alfabeyi çözdün geriye taşı birbirine sürtüp ateşi yakmak kaldı bu ne demek
Dalga gecmis n
Ne demek bu yani
Dalga gecmis iste alttan ince
Yok. Aklımoz s... kimizde hep
atlamayın hemen
Benim aklım başımda🤨 buyur sor
kıza dedim ki : bugünden sonra mesaj atıp hakaretler edip argo kullanırsanız sizden şikayetçi olacağım o da bana dedi ki : argo kullandım inkar etmiyorum söylediğim her sözün arkasındayım. Özgür irademle hepsini bilerek yazdım dedi. Ne diyor buu
Kız senin ne dediğini anlamamış gibi konuşuyor🙄
Sen desene özgür iradenle yaptığını bende biliyorum
O zmn şikayet ediceksin
Buyrun sizi dinliyorum
Buyur neden
Sen bir sey yaptinmi kiza
Evet yapmıştım. Haksız benim zaten o da bana asıl şikayetçi olacak biri varsa o da benim dedi hatta tek savcılıkla ben uğraşmam dedi siz de uğraşırsınız
Var tabi
kıza dedim ki : bugünden sonra mesaj atıp hakaretler edip argo kullanırsanız sizden şikayetçi olacağım o da bana dedi ki : argo kullandım inkar etmiyorum söylediğim her sözün arkasındayım. Özgür irademle hepsini bilerek yazdım dedi
Ne diyor bu
Burada yoktur
Sorsam bakar mısınız
Sorabilirsin bakarım
kıza dedim ki : bugünden sonra mesaj atıp hakaretler edip argo kullanırsanız sizden şikayetçi olacağım o da bana dedi ki : argo kullandım inkar etmiyorum söylediğim her sözün arkasındayım. Özgür irademle hepsini bilerek yazdım dedi. Neden böyle dedi?
Senden korkmuyor demek ki
Ben dedim savcılıkla uğraşırsın
O da bana sen zahmet etme ben kendi kendimi şikayet ederim. Eline yüzüne bulaştırırsın mazallah müebbet falan yerim dedi
Senin bir şey yapabileceğini düşünmüyor
Hatta dalga geçiyor
:D yine de çok layakit değil mi
Zaten dedi ki ben asalağa asalak diyecem
Evet lakayit birisi
Bana dedi ki kişilik özelliğin argo da yer alıyorsa ben ne yapayim? Ben asalağa asalak diyecem asalak cunku
Noldu ne sorcaksın?
Kız, kendini savunmak ve duruşunu göstermek için böyle bir yanıt vermiş. Argo ve hakaret içeren sözlerini bilinçli bir seçim olarak gördüğünü belirtiyor sana, bu da onun kararlı olduğunu gösterir. Meydan okumuş yani.
Bir de dedi ki kimseye yazılı delil vermeyecek kadar gözüm açık sen merak etme dedi. Sonra dedi ki kişilik özelliğin argo da yer alıyorsa ben ne yapayim. Asalağa Asalak diyecem ne diyecektim?
Kız, yazılı delil bırakmamakla kendini koruma çabasını gösterir. Kişilik özelliklerini eleştirdiği ifade, belki de seni küçümseyerek bir tepki vermek istiyor. Asalağa Asalak ifadesiyle de durumu alaya alıyor gibi görünüyor. Bu da tartışmayı kızıştırır.
Tamam sağ olun
Böyle şeyleri cok takmamaya çalış, sende bi duruşun olduğunu göster. Ve böyle basit şeylerle ilgilenmediğini göster. Bence görmezden gelirsen o kisiyi, bu sekilde daha cok yara alır. Ve haddini bilmiş olur. Sınırlarını ve duruşunu koru. Kural bundan ibaret. 💫😊💕
Ne yapcan
Danisacam
Sor bakalım
Yani şikayet etsen de umrumda değil.
Anladım da neyine guveniyor bu
Kendine zaar
Kendine ne güveniyor bir de diyor ben yazılı delil birine vermeyecek kadar gözüm açık hepsini bilerek yazdim
Salla gitsin uğraşma
Elbette
Yokkk
İllaki vardır
Fena değil
Kalmadı memleket olarak bitirdik beyin göçü
Akıl başta değil. Yaşta
Vardir illa
benim.
plmaz mı var tabii
Kıza dedım ki senden şikayetçi olacağım. O da bana sen zahmet etme ben kendi kendimi şikayet ederim. Eline yüzüne bulaştırırsın mazallah müebbet falan yerim dedi
Yohtur
Efendim
Kıza dedim ki senden şikayetçi olacağım. O da bana sen zahmet etme ben kendi kendimi şikayet ederim. Eline yüzüne bulaştırırsın mazallah müebbet falan yerim dedi
Var buyur
Ee git savciliga ver
Ya niye meydan okudu ki?
Kaşınıyor
Hatta dedi ki bana sen zahmet etme ben kendi kendimi şikayet ederim. Eline yüzüne bulaştırırsın mazallah müebbet falan yerim dedi
Sana küfürlü mu konustu
Evet dedi senin yaptığına kaşarlık denilir. Senin arkandan da o.. ru. bu deniliyor
Ee şikayet et
Evet yapmıştım. Haksız benim zaten o da bana asıl şikayetçi olacak biri varsa o da benim dedi hatta tek savcılıkla ben uğraşmam dedi siz de uğraşırsınız
konu ne
Buyur tabi
Ben aklı başımdayım
Var ben sjsjjs