Bu süper bir şey sistem zorlasmis bizim lisede hocalarımız çöp du ben matı lise bitiminde yaptığımı anladım :) Deneyecem başka çare yok ogrt bitik zaten istemiyordum inşallah seninde benimde olur. Sadece çalışamıyorum stres yapıyorum yani kitaptan bıktım kpss süreci vs eklenince öyle
İngilizcemi altyazılı dizi izleyerek geliştirdim onun dışında sürekli konuşmaya çalışıyodum yabancı arkadaşlarım da vardı Adana demir sporun altyapısında oynayan Ken ile İko ha bu arada benim bölümüm %100 İngilizce Çukurovadayım. Ekstra olarak da etkinlik kitapları tavsiyemdşe yurtdışından kaynak getirt kendine
Ya 2021 di galiba 98k sıralama yaptım keşke mezuna kalmasaydım bi önceki yıl tercih yapsam aynı üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyor olurdum. Dersler İngilizce anlatılıyor anlamak için çaba sarf ediyorsun notlar İngilizce tutuluyor sınav İngilizce kısacası mecbur kalınca insan her şeyin üstesinden geliyo
Aşırı iyi yaptığımı söylemem kendi çabamla geliştirdim ama en azından seviyorum nasip ne diyim sınavda telaş ve heyecan da fazlaca oluyor bende bakalım teşekkür ederim 🌷 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sigara içmek var sadece
Havalı duruyor ben geometri çözerim ya çok mutlu ediyo
Aaa evet o da ikinci fav benim
Mat dan fazla geo seviyorum şekilli ya tBi yeni nesil sorular berbat :)
Mersinli misin tantuniye bayılırım daha dün akşam yedim jdowjdoshd
Çok eğlendiriyor
Bu arada bölümün ne benim ing Makine mühendisliği
Evet 😊 mersindeyim ve burdayım.
Geo zevkli bilmiyorum yapamasam bile uğraşması zevkli
Ben ogrt nim, kısmetse pc muh hazırlanıyorum tekrar
Geç oldu ama kendi ideallerimi denemeye çalışmak istiyorum, önceki baskı ile idi
Vaaay tebrik ederim ben de tekrardan Besyo falan okumak istiyorum içimde ukde kaldı insanın sevdiği şeylerle uğraşması bi başka mutlu ediyo
Bu süper bir şey sistem zorlasmis bizim lisede hocalarımız çöp du ben matı lise bitiminde yaptığımı anladım :) Deneyecem başka çare yok ogrt bitik zaten istemiyordum inşallah seninde benimde olur. Sadece çalışamıyorum stres yapıyorum yani kitaptan bıktım kpss süreci vs eklenince öyle
İnşallah olur 🙏🌸
Fkb zorluyor bir tık 😵💫😄
İnandıktan sonra başarırsın maalesef sınavlar yakamızı bırakmıyor ama istediğimizi elde etmek için onların da üstesinden geliriz
Haklısın 🙏
Nerelisiiiiin söyle bari
Bizim bura %30 ing, seni bir daha göremem belki ing öğrenme ve ing bölüm okuma hakkinda taktik verebilir misin ☺️☺️
Tantuni memleketi neresi sence :)
Mersin tabii ki
Peki yoğurtlu mu sade tantuni mi
Yoğurtlu denemedim ama yoğurdu da aşırı severim
Yoğurtlu dene yoğurtlu candır
İngilizcemi altyazılı dizi izleyerek geliştirdim onun dışında sürekli konuşmaya çalışıyodum yabancı arkadaşlarım da vardı Adana demir sporun altyapısında oynayan Ken ile İko ha bu arada benim bölümüm %100 İngilizce Çukurovadayım. Ekstra olarak da etkinlik kitapları tavsiyemdşe yurtdışından kaynak getirt kendine
Ing bölüm olduğunu anladım işte okurken nasıl zorlanmadın nasıl geliştirdin diye sormak istedim bilgiler için çok sagol
Çukurova iyi bir üni kazanması da zor okuması da sıralaman iyidir muhtemelen kaç senesinde yks girdin kac k yaptin
Ya 2021 di galiba 98k sıralama yaptım keşke mezuna kalmasaydım bi önceki yıl tercih yapsam aynı üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyor olurdum. Dersler İngilizce anlatılıyor anlamak için çaba sarf ediyorsun notlar İngilizce tutuluyor sınav İngilizce kısacası mecbur kalınca insan her şeyin üstesinden geliyo
Bölümü kazanım de bi :)
Bizde %30 gösteriyor ilk üni okuduğum için başka hakkım yok bu yüzden memlekette okumam gerek
Kyk hakkım yok yani
Kazanırsın ya matematik her türlü cepte öyle düşün
Aşırı iyi yaptığımı söylemem kendi çabamla geliştirdim ama en azından seviyorum nasip ne diyim sınavda telaş ve heyecan da fazlaca oluyor bende bakalım teşekkür ederim 🌷 🙂
Ygs zamanından okudum ben yks soruları değişik zorlanıyorum fkb temelim çok yok o da zor bir yerde ders veriyorum iyice zorlanıyorum yani sıkıntı :)
Aklıma düşürdün bende birazdan laptobun macunu yenileyeyim😂
Önemli knk ihmal etme en düşük mx4 sür
Mx4 var zaten bendede
Güzel ben mx6 aldıydım
uzun yol yapmak
Yorucu abi o bayağı ama sen seviyorsan no problem :)
Eşim ile fındıklı nescafem
2+1 dene abis
Şeker zararlı 😄😄 enişte nasıl oldu
ABİ NEFRET EDİYORM O KAHVEDEE ŞEKERSİZ HİÇBİRŞEY OLMAZ😡
aaa kızdırma beni ya en sinir oldugum şeyi dedin 😤
Ne bilim ya Allah Allah bilmediğim şeyde kızma kabul etmiom:D
hıh
Bak küserim 🙄
banne