Kişilik & Karakter Mevsimlere ayak uydurabiliyor musunuz? fransız Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa her seferinde bir sonraki mevsimi bekliyorsunuz?Kul gözüksün diye kul gözüküyor musunuz? Mevsimlere ayak uydurabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evet uydurabilirim. 1 0 Yorumla
red_sheep Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ben hep kışı bekliyorum yazıda gördük hava sıcak sorularını🤫 1 2 Yorumla fransız 1 yıl winter iz kaming jon winter is comink red_sheep 1 yıl gelsin kış😁
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ayak uydurabildiğim tek mevsimler kış ve sonbahar. Diğer mevsimlere uyamıyorum, kendimi içlerinde bulamıyorum. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. En çok beklediğim mevsim kış. Şöyle bir gösterdi kendini insallah gerisi de gelecek. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet uydurabilirim.
Ben hep kışı bekliyorum yazıda gördük hava sıcak sorularını🤫
winter iz kaming jon winter is comink
gelsin kış😁
Ayak uydurabildiğim tek mevsimler kış ve sonbahar. Diğer mevsimlere uyamıyorum, kendimi içlerinde bulamıyorum.
En çok beklediğim mevsim kış. Şöyle bir gösterdi kendini insallah gerisi de gelecek.
Yaz gelmesini bekliyorum
Uydurabiliyorum evet