Konuşurken siz yokmuşsunuz gibi davranılıyorsa..
Ne kadar sık yaşadınız?
Konuşurken siz yokmuşsunuz gibi davranılıyorsa..
Ne kadar sık yaşadınız?
Böyle ortamlara girdim birkaç kere. İlk başta ben mi yanlış anlıyorum dur bakalım bir daha olacak mı dedim. Epey zaman aldı o ortamdan çıkmadım. Ama sonra şuna dikkat ettim o ortama benden başka biri gelince onun söyledikleri dinleniliyor, ben bir şey söyleyince ya geçiştiriyorlar ya da aa sen ne demiştin ya duymadım kusura bakma oluyor. Sonra benim midem bulandı, ortak olan her yerden çıkarttım. Zerre de pişman degilim. Yol ver.
Saygısızlık insan o anda bağıran çağıra öfkesini kusup masallarını dağıtıp gidesi geliyor demi o kadar can sıkıyorken birazcık hep ben konuşayım gibisinden değil de azcık nezaket
göstersinler
Bile bile yapıyorlar bu arada. İnsanı aptal yerine koyuyorlar. Ya stres oyuncaklarıyız kafalarına eseni yapacaklarını sanıyorlar. Yüzlerine söyleyince de asla kabul etmiyorlar sana öyle gelmiş diyorlar. En güzeli kökten çözüm hiç suratlarını görmemek. Ben öyle yaptım sana da tavsiye ederim. Eskisi gitsin ki hayat yenilere daha doğru kişilere yer açsın.
Cevap
1Cevap
yasadim degersiz hissettim kullandığım telefonu kapattım 2 gündür kapalı ulaşamasin kimse
Hiç şaşırtmadı nedense, sen o telefonu daha çoooook kapatırsın. Sdghjjkllkfdssfhjklkfsf keyfim yerine geldi akşam akşam 🤭♥️
Önemsemediklerine göre aramazlar herhalde
Thank you babe🌼
Demekki, ortamda ciddiye alınmıyorsun, ciddiye alınmadığın ortamda işin ne?
İşim var demedim
:d
Gitme demek istiyorum, ayrıca seni ciddiye almayan insanları sende ciddiye alma
Çok sık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?