Yediğim içtiğim ayrı gitmez der misiniz? Dedikodusunu yapar mısınız mesela, paranızı paylaşır, tek lafına çıkar gider misiniz dostunuzun yanına?

Yediğim içtiğim ayrı gitmez der misiniz? Dedikodusunu yapar mısınız mesela, paranızı paylaşır, tek lafına çıkar gider misiniz dostunuzun yanına?

Olmaz, olabildiğince mesafeyi koruyorum. Gecenin 3'ünde alkollü yakalanıp gel direksiyona geç derler zira, ehliyetimi seviyorum ben gelemem öyle şeylere😬
Hayatımda tek bir kişi var dostum dediğim, yaklaşık 20 yıldır tanışıyoruz. Ayrı şehirlerde olsakta kalplerimiz bir... Yaklaşık 2 ay önce Antalya'ya kendisini ziyarete gittim... İyi ki tanımışım...
Yandı, bitti, kül oldu...
Çok sağlam dostluğum vardır, kara kutu gibiyim sır vermem, dostluğumuza zarar veren her türlü kaçınırım ama bana ihanet edilirse bana yanlış yapılırsa yanıma yaklaşmasın o kişi
Olmaz. Ben sıkılır kaçar giderim. Köklü bir dost olacak kadar tahammülüm de, sabrım da yok. Güvenemem bir kere, bir oyun oynayalım desem hayır dediği an biter mesela.
Cevap
31Cevap
Dostluğumun kıymeti bilinmiyor ellam :D insanlara arkadan iş çeviren, iki yüzlü, sinsi kimseler lazım, alışmış kudurmuştan beterdir demişler djdj
Evet olur tabi ki de..
Benden kimseye dost olmaz.. Anladım ki insanlara inanılmıyor ve güvenilmiyor..
benim hic dostum yok buna çok üzülüyorum ağlıyorum saydiklarin fazlasını yaparım. insanlar benden kaçıyor sanki iki kelam eden kaçıyor. arkadasi olanlara hasretle bakıyorum herkesin yanında bir arkadaşı var ama benim yok. piskoljim bozuldu. fırsatım olsa piskologa gutcen sorun bendeki diye öyle bir fırsatım yok
Sankim olur gibi
Çok iyi dost olurum ama en pis huyum intikamcıyım karşımdaki kişinin bana yaptığı yanlışta affedemiyorum unutmuyorum yapılanı ve direk intikam alırım bedelini sağlam ödetirim ucuz sıyrılamaz yani yerine göre iyi yerine göre kötü bi huy bence %50
İyi mi kötü mü bu huyum artık siz karar verin
Zamanında böyle çok sıkı dostluklar kurdum. Yilarca aradım sordum bayram doğum günü filan. Vefa olmayınca tek taraflı devam etmiyor.
Olmaz ben sıkıya gelemiyorum çok dert dinlemeyi sevmiyorum karşıtarafıda sürekli pohpohlayamam abuk subuk davranışlara gelemiyorum
Eskiden olsa belki olurdu en zor zamanlarımda kimse yanımda değildi herşeyden sogudum
Kesinlikle
Saydıklarını yapabildiğim kendi kız kardeşimden daha yakın arkadaşlarım var
Benden olmaz ben arkadaşlık ilişkilerininde bir sınırı olduğunu düşünüyorum çünki
Elimden ne gelirse yapmaya çalışırım, öyle bir dostluğa sahibim zaten bu bulunmaz bi nimet bence.
Benden çok iyi dost oluyor ama hep kazık yiyen de ben oluyorum
Doğrudan olur diyemem ama
arkadaşlarıma ve dostlarıma sadık biriyim
Dostluk yok bence menfaat çıkar ama tabiki doğru insanlar vardır
Benden iyi dost olur ama damarıma basilirsa olmaz işte o zaman
Benden iyi arkadaş dost olur ama dedikodu yapacak kadar şerefsiz değilim
Olurtsbi ki giderim maneviyat olarak hissettiririm ancak kız değil ise aynı içeceği içmem 😂
Eskiden olurdu. Şu aralar dostlarımdan kurtulmaya çalışıyorum
Evet olur.. Bana anlatılan bende kalır..
Tilkiden post benden dost olmaz 😂 😂
Olur ama yanımda dost gibi görünüp te kazık atanlar çok
Benden olur senden olmaz 😂
Sana bir şey olmaz
Maşallah diyorum 😂
Sayfanı açtığın iyi olmuş göremiyordum 😂😂
Merak ediyorum bazen bakıyorum ateşe yürüyor musun diye takip ediyorum 😂😂
Haha manyak 😂😂 7 ileri çıki artık geride kalma sakın 😂
Ateşin yakan oluyor mu bari 😂
Dost değilim ben kazığım 🙄
Elbette olur yeter ki kafa yapısı uyuşsun.
Artık kimseye dost olmam
Fensal bir dost araniyorsa o benim 🖤
olur , çünkü olduğum gibiyim ve iki yüzlü değilim.
iyi dostumdur, çevrem tarafından bilinir bu
Benim duygularım bu dünya hayatına fazla sanırım
Dostlarım öyle der :)
Olmaz, ben insansever biri değilim.
Veriyosa bana evet
Çok sıkı olur..
Olur 12-13 senelik dostlarım var hâlâ
olurum heralde buse :D
Evet iyi bir dost olur
Ayıdan post benden dost olmaz.
Olur ama karşımdaki olmuyir
Olur