Kişilik & Karakter İsminizin ilk harfi dünyaya bakışınızı anlatıyormuş, siz nasıl bakıyorsunuz dünyaya? u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Yarın da ikinci harfi sorucam. Böyle böyle alıcam isimlerinizi bekleyin. İsminizin ilk harfi dünyaya bakışınızı anlatıyormuş, siz nasıl bakıyorsunuz dünyaya? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ben yerine, insanına ve kafama göre takılıyorum. O nedenle beni yansıtmamış söylenen nope :D 1 0 Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% 1 yıl İyi de bütün harfler de iyi özellikler var. Kötü özelliktekilerin adı Q W ile mi başlıyo :)Hani pısırıklar nerde? sinsiler nerde? 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Bu öyle bir şey değil Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl nick olarak mı bakıcaz peac mi 😀😀😀 bayıldım 1 4 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Öz isminizle bakacaksınız😄 Yorumla portakallıjöle 1 yıl adimi mi degistirsem 😀 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Baştan üflet kulağına 😂 Yorumla portakallıjöle 1 yıl 😀 iyi fikir Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Baş harfim yok neyse ismim X Æ A-12 memnun oldum 1 4 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Hay Allah b planına geçeyim Yorumla StoneeCold 1 yıl Bu durum beni bir tık üzdü 🥲 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Üzmesin kız şaka yapıyom 🥹 Yorumla StoneeCold 1 yıl Bişiyyy yokkkk bişiyyyy Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gizemli ve Bağımsız.Ne kadar da doğru. 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Oo sevdim güzel Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hareketli bir yapı, özgürlüğe düşkün. Ama bence alakası yok 😅 1 3 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Yalan mı söylemişler 😄 Yorumla moonlight012 1 yıl Evett kandırıyorlar benii 🥲😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Aaaa🥲 Yorumla
D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Duygularım çok yoğun ve sezgisel doğru ve bir balık burcu olarak bunu destekliyorum 😅 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gizemli ve bağımsız evet öyle olduğu doğrudur 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Çalışkan, düzenli demiş. Eve girdiğim zaman ben kayboluyorum :D 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. "Hareketli bir yapı. Özgürlüğe düşkünlük. " 1 0 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Meali; insan sevmeyen demek istiyor cok dogruymus 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İçe dönük, tek başına olmayı seven😌 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Doğru sanki he 😌 Yorumla _infinitum 1 yıl Evet doğrı😅 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çalışkan ve duzenliymişim 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bişey diycem ben bunu neden son harf olarak okudum 🙈🤦 yanlış oldu tekrar alıyorum.Hareketli bir yapı özgürlüğe düşkünlük...Aaaa hepsi ben bu daha iyi oldu :)) Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Aahhah aynı sen 😄 Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Otoriter, lider, öncü 1 5 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Uygun Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl Sabah sabah motivasyon iyi oldu 🥹 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Niye ki düşük müydü 🥹 Yorumla İmanlıAtayız 1 yıl En sevdiğim peynirim bitmiş ahdjfjf Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ashsj işte bu olmadı Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Bana uygun olmuş Cassie'm 😌 1 1 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Uymuş Meli'm😌 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gizemli filan diyemem ama bağımsızım evet. Bireysel yaşamayı seviyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Engelleri aşabilen çözüm odaklı vaoo evet o ben😂 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. S harfi öyleyim 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Engelleri aşabilen çözüm sunan 🙄 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl M harfine daha güzel bir şey çıkabilirdi 🙄😒 1 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl alfabenin 17. harfi olur kendisi 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hareketli bir yapı özgürlüğe düşkünlük… 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Benim ki doğru oha :D 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl M çalişkan ve düzenlimiymişim ben omg 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiç tutmamış beni yansıtmıyor 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Haraketli bir yapı özgürlüğü düşkün 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İsmim derya 1 2 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Düzenli Derya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet düzeni çok severim dağınık değilim Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. N yanlış 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. A doğru ✔ 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. O kadar doğru ki 😔 1 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Çok doğru 👍 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Otoriter lider 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öncü 1 2 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Ama burada hassas yazıyor Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Normalde lider ruhluyum bence Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çalışkan, düzenli 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. E diyor 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Benim ki doğru baya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben yerine, insanına ve kafama göre takılıyorum. O nedenle beni yansıtmamış söylenen nope :D
İyi de bütün harfler de iyi özellikler var. Kötü özelliktekilerin adı Q W ile mi başlıyo :)
Hani pısırıklar nerde? sinsiler nerde?
Bu öyle bir şey değil
nick olarak mı bakıcaz
peac mi 😀😀😀
bayıldım
Öz isminizle bakacaksınız😄
adimi mi degistirsem 😀
Baştan üflet kulağına 😂
😀 iyi fikir
Baş harfim yok neyse ismim X Æ A-12 memnun oldum
Hay Allah b planına geçeyim
Bu durum beni bir tık üzdü 🥲
Üzmesin kız şaka yapıyom 🥹
Bişiyyy yokkkk bişiyyyy
Gizemli ve Bağımsız.
Ne kadar da doğru.
Oo sevdim güzel
Hareketli bir yapı, özgürlüğe düşkün. Ama bence alakası yok 😅
Yalan mı söylemişler 😄
Evett kandırıyorlar benii 🥲😂
Aaaa🥲
Duygularım çok yoğun ve sezgisel doğru ve bir balık burcu olarak bunu destekliyorum 😅
Gizemli ve bağımsız evet öyle olduğu doğrudur
Çalışkan, düzenli demiş. Eve girdiğim zaman ben kayboluyorum :D
"Hareketli bir yapı. Özgürlüğe düşkünlük. "
Meali; insan sevmeyen demek istiyor cok dogruymus
Engelleri aşabilen ve çözüm sunan 👌🏻
Belli🥹
Ah bee 🥲
İçe dönük, tek başına olmayı seven😌
Doğru sanki he 😌
Evet doğrı😅
Çalışkan ve duzenliymişim
Bişey diycem ben bunu neden son harf olarak okudum 🙈🤦 yanlış oldu tekrar alıyorum.
Hareketli bir yapı özgürlüğe düşkünlük...
Aaaa hepsi ben bu daha iyi oldu :))
Aahhah aynı sen 😄
Otoriter, lider, öncü
Uygun
Sabah sabah motivasyon iyi oldu 🥹
Niye ki düşük müydü 🥹
En sevdiğim peynirim bitmiş ahdjfjf
Ashsj işte bu olmadı
Bana uygun olmuş Cassie'm 😌
Uymuş Meli'm😌
Gizemli filan diyemem ama bağımsızım evet. Bireysel yaşamayı seviyorum
A : otoriter lider öncü