Depresyonda mıyım büyümüyor muyum ondan mı böyle veya ülke gidişatından mı ama hiç sanmıyorum ayrı bir kötü hissediyorum bu yıl Yaklaşık 2024'ten beri böyleyim bana mı uğursuz geldi kötü mü geldi bilmiyorum ama bu duygu bu hissiyat neden olur eskiden de çok iyi ve enerji dolu değildim ama eski halimi özledim lütfen fikir verin Çok zor durumdayım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
jayatında iyi giden bişi yok demekki. belki aile, belki yalnızlık, belki okul, belki iş, belki sevgilisizlik, evliysen ilgisizlik, belki parasızlık..
Evli değilim Evet ekonomik olabilir ama eskiden de ekonomik sıkıntılar vardı böyle değildim bu son olan kadın cinayetlerinden sonra farkına vardım böyle olduğunu bir de ocaktan beri böyleyim bilmiyorum hani 2024 mü kötü geçiyor herkes öyle diyor bana tuhaf hissediyoruz diyor sen nasıl hissediyorsun
2024 retro dönemiymiş gerileme yani Sen inanmayabilirsin de ben böyle şeylere çok inanıyorum
ısrarla ülke gidişatından söz ediyosun. doğru, o başlı başına herkes için bir sebep. toplumsal bozukluk, son zamanlarda artarak yaşanan malum benzer olaylar. vs.. ama senin derdin başka. gelecek endişesi. hiçmi umut yok kendine dair
Yok hiç umut yok toplumsal çürüme var baksana herkes yurt dışına kaçıyor onun için gidebilsem ben de gideceğim de
öyle niyetle, temenniyle olacak iş değil o işler. seni rahatsız eden ana nedenleri bul, önce onları hallet
İşten çıktım 3 hafta önce Bende son 3 haftadır böyleyim bir pişman oldum beni çalışmak toparlıyomuş şimdi de iş bulamıyorum
Ne işiydi çalışmak isteyince her yer iş bulursun umutsuzluğa kapılma
Aslında ben bu yılın enerjisinden bahsediyorum kime sorsam kötüyüm diyor tamam diğer yıllarda çok iyi değildik ama bu yıl ayrı bir tuhaflık var bende
Fabrika işiydi çıkma sebebim de eşofman tişört saçımı bağlayıp giderdim fabrika sonuçta diye bakımsız kalırdım düzgün kombin yapıp saçımı yapıp gideceğim iş bulmak için çıktım bulamıyorum şimdi de bide iş ilanlarına başvuru yapıyorum onaylıyo işverenler birden ilanı siliyo geri dönüş yapmıyo çok canım sıkılıyo strese girdim
Evet bu yılda kesin bişey var
Evet sen şeyi duydun mu gerileme dönemiymiş kimsenin işi halli olmuyormuş yerinde sayıyormuş astrologlar diyor şimdi çok inanmamak lazım ama bazen de tutuyor neredeyse tüm yılim böyle gecti
İnternetten iş yapabilir misin ek iş gibi iş bulasıya kadar kozmetik ürünü falan veya günlük işlere gitsen
Ben astrolojiye inanırım başak Burcu’yum Ekim ayında bişeyler olacakmış gibi olup olmayacak demişti bi astrolog bende onu bu iş verenlerin beni onaylayıp geri dönüş yapmamalarına bağlamıştım
Yaş aldıkça her yıl daha kotu geliyor insana
Yok yaşla alakalı değil 26 yaşındayım bu arada
O yaşlardan beri her sene daha da b. ka sardı benim için
Ama gerçekten yaşlı bir alakası yok eminim şöyle örnek vereyim her yıl hayat standartlarım bir öncekine göre düşüyor arkadaşlarım azalıyor sanki ben bir rüyanın içindeyim veya bir oyunun herkes bana oyun oynuyor bir tek ben uykudayım onlar uyanık gibi
Yaşla bir alakası
Zaman ilerledikce kötüleşiyor işte durum gerçi bu iktidar gitse ekonomi yavastan düzelmeye başlar insanlar yine görüşür vakit geçirmeye devam eder herkes huzura erer
Keşke ya sadece ekonomi mi her şey çok kötü oldu yani hayat hayat gibi değil kabusun içindeyiz resmen
Bunlar gitmeden de duzelmez