Gtumde don yok. Bı tek kendi kendine deha bir beyin ve sayesinde bozuk bir psikoloji delilik var yani. Ama son derece alçak gönüllüuyum bence. Lakin hiç böbürlenmem zekam var falan diye aksine açıklayıcı olurum. Mala anlatır gibi analtirim. Bilsem bile Ben biliyorum demem.
Ovüldüğumde kendimi tutarım şımarmam. Ama egolu anlaşılıyorum. Ve o tanışmak için can atan erkek arkadaşlarım falan muhabbetten sonra gıcık olup uzaklaşıyorlar. Tanıdığim herkes garip bir şekilde hep seni döverim diyor.
Ovüldüğumde kendimi tutarım şımarmam. Ama egolu anlaşılıyorum. Ve o tanışmak için can atan erkek arkadaşlarım falan muhabbetten sonra gıcık olup uzaklaşıyorlar. Tanıdığim herkes garip bir şekilde hep seni döverim diyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında bunun altında özgüvensilziğibi saklama durumu olabilir. Bende eskiden böyleydim. Şiödi fark ediyorum ki öyle egolu gibi davranarak kendime koruma kalkanı oluşturmuşum daha güçlü görünmek için vs
O da olabilir ama neden pısıriklık var ki. Kafa çalışıyor normalde laf edeni yeirn dibine gömerim. Ama o Allah korkusu duygusu büyüklük bende kalsın canı yanmasın dedirtiyor
Ahaha Sen bensin. ya aslında bu özgüvensizkik de değil evet kendine bi yerde güveniyorsun farkındasın başarabileceklerinin, zekanın. Ama için de bi yerde korumaya aldığın bi yer var onu biri görecek diye korumaya almışsın duvar örmüşsün gibi düşün. Bu da insan ilişkilerine ego gibi yansıtıyorsun. Bunlar böyle hemen çözülecek şeyler değil zamanla kendini dinleye dinleye , iç dünyana iyice kulak vermelisin
Ayrıca kendi üstüne fazla gitme. O kadar kötü biri olsan neden böyleyim diye sorgulamazdın. Sen de böylesin kendini sev kimsenin seni sevmesine vs ihtiyacın yok
Çok doğru dedin içimde korumaya almışım bazı şeyleri. Aman fark edilecek aman bu olacak diye
belki bilmis gibi konustugunu düsünüyolardir agalarinizla konuşurken azicik beyni arka plana atmak lazim girgir samata olucaksin öyle ortamlarda
Yok işte aksine öyle gözükmeyim diye absürt cevaplar veriyorum. Gırgır şamatayada ben gelemiyorum egelenemiyorum öyle ortamlarda. Zeki bı tipim olduğunu söylüyor doktor mühendis tipi olduğumu düşünüyorlarda değilim ama işte
o zaman kendi ortamini bul dostum
Para olmayınca zengi zekilere de ulaşılamıyor maalesef. Bı ara denedim adamlar ne çok yapmak istediğim şeylere sahipler bilim deney araştırma. Baktım para yetmiyor mecbur arkadaş sayısını 2 ye düşürdüm. 2 tane abtal oldukları açık açık belli olan üstüne kendilerini çok akıllı sanan üstün Tripli arkadaşlara sahibim
Ya bi bk değiller söyledikleri bile yanlış çıkıyor ona rağmen terbiyesizlik yapıyorlar
üniversiteye mi gidiyosun
Hazırlanıyorum 3 kez. Hayat psikolojimin anasını ağlattığı için 3 kez hazırlanıyorum
gittiginde bulursun o zaman kendinle esdeger
Onlarda yetmiyor ya bana daha da benim gibi lazım anında her ihtimali düşünen. Bı bk olmadığı halde milleti terselemyen alçak gönüllü dehalar lazım
bknu cikartma sende aziz sancar mi ariyosun
önce egonu azalt
şu an egom konuşmuyor. Samimi bıri buldum diye düşünüp duygularımı ifade ediyorum..
Gerekirse aziz sancar olsun nasıl ulaşacam bunlara.
girdiğin ortama göre arkadas bulursun iyi bir üniversite ve is hayatinda aradigini bulursun
Bu da hep para aq. Hiç fakir zeki yok ki yaşitim bile olsa babadan zenginler
niye fakir ariyosun
E ne durumda olduğumu onlar anlar en iyi. Zenginler zengin zekiler zaten zengin oldukları için o ayırmak istediğim bilim bilgisayar yazılım falan şeylerine dertsiz tasasız şekilde vakit ayırıyorlar. Ben 3 tane psikolojisii bozuk aile üyelerine sahibim. Gören Allah yardımcın olsun diyor
Bu şımarıkla mı
Şımarıklikla ne ilgisi var Allah aşkına
Bu sözleri söylerken bile devam ediyorsun. Mütevazı egosuz naif bir insan bunu dile getirmez ki zaten
Egolusun sadece
Ama nereden geldi bu ego