Benimle ilgilenilmeyince canım çok sıkılıyor niye?
İlgi kaşarı olmak çok zor🥹
İlgi kaşarı olmak çok zor🥹
Çünkü kimsenin hayatının merkezinde değilsiniz ve Kimseyi de hayatınızın merkezine koymayın Unutmayın ki her kişinin sorumlulukları belli başlı işleri var Her an her dakika ilgilenemezler insanlardan Beklediğiniz ilgi ve sevgiyi Siz kendinize verin Başka türlü olmaz
Sen mükemmel bir detaysın. 🫠
Teşekkür ediyorum 🙏 😊
Cevap
27Cevap
Böyle zamanlardan herkes geçer gereken ilgiyi kendi kendine vermelisin. Kendini geliştircem bi uğraş bul bi şeyler yap ki gelen ilk fırsata atlama
Bu sorunu ben de yaşıyorum o yüzden fazla fazla bolca ilgi gösteriyorum karşımdakine tabi ben de aynısını ondan bekliyorum
Hem ilgi kaşarı ne ya
istedigin. kisiden ilgi istemen normal. herkezden isteme. yeter
Arkadaşların neler yaşıyor acaba.
Kimseye belli etmiyorum kendi içimde böyleyim 🥲
6 yıldır bir sevgilim var bir fırsatını bulup birine anlatabilse oturur ağlar heralde dghjjk
Kesin şöyle oluyordur. Sen; sürekli benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyorsun. Sonra bir ufak kavga ve ayrılış. Sonra çocuk barışmak için bir savaş veriyor. Sonra sen barışıyorsun ama barışana kadar ilginin 50 tonunu yaşattırıyorsun kendine. Garibim her böyle yaşadığında hayat enerjisini 1 1 veriyordur ama sen mutlusundur tabii. Ama dur o kavgalarda mutlu olmayabilirsin. Yoksa?
Böyle oluyor ama durup dururken sen beni sevmiyorsun diye mızmızlanmıyorum. Ben fazla detaycıyım o da bana göre biraz umursamaz. Bu yüzden kavga ediyoruz genelde. Ben abartıyor olabilirim ama kendimce haklıyım. O da kendince haklı. Karakterlerimiz nerdeyse tamamen zıt. Tabi sonunda özür dileyen o oluyor yine ama mutlu olmuyorum ben de böyle olurken aksine üzülüyorum. 😁
Senin kaçırdığın detay karşındaki insanın giden hayat enerjisi. Bu sonsuza kadar böyle gitmez. Bir daha gülemez hala geliyor çocuk farkında değilsin. Detaylara önem veren insan sevdiğinin bu yaptığından çok zarar gördüğünün farkında olurdu ve yapmazdı. Biraz daha tahminde bulunayım. Çocuk aslında umursamaz değil ama sana göre öyle. Çocuk sana aşırı değer veriyor ve aşırı önemsiyor ama senin istediğin şekilde değil. Sen sadece bana 7/24 yazsın gunaydın, iyi geceler, aralarda seni seviyorumlar, aralarda sesli bol bol buluşma. yani hayatının %98ini sana bağışlasın istiyorsun ama bu mümkün değil.
Hayır o kadarından sıkılırım. Sıkılıyorum da sürekli konuşmak veya yan yana olmak istemiyorum. İstiyor olsam bile buna hakkım da yok farkındayım. Son 1 yıldır biraz saçmaladı ilişkimiz. Ben yazmasam yazmıyor, aramıyor, ben arayınca açmıyordu. Bir yere giderken haber vermiyordu, kendisi de beni merak etmiyordu. Bu yüzden kavga ediyorduk ve toksikleştik. Ne zaman konuşmaya çalışsam yanlış anlayıp savunmaya geçiyordu kavga çıkıyordu beni sinirlendirip tamam diyip kaçıyordu. İstediğim fazla bişey yok günde bir iki kez arasın düşünüldüğümü hissedeyim, ihtiyacım olduğunda onu bulabileyim. Bunlar benim söylememle olmasın. Bu da olmayacaksa neden sevgilim zaten. Çok seviyesiz tartışmalarımız da oldu insan gibi ayrılamadıkta ama ben de eskisi gibi değilim artık kavga etmeyi bıraktım bazen haftalarca konuşmuyoruz. Nereye kadar bakıcaz
Sonra bırakıp gidersin değil mi?
Niye öyle yapayım
Benim de 6 yıllık ilişkim var 🙃
Sevgilimle ilgisi yok bunun. şu an için kötü giden bir ilişkim var ama onunla alakalı değil. Benim istediğim ilgi odağı olmak. Fiziksel beğeni olarak değil. Yeteneklerim var ama bunlarla ön plana çıkamıyorum. Gibi gibi şeyler işte.
Yok ilgi sana git köşede ağla
Tipe bak.
Bakıyorum oh canım kendim
Way arkadaş ya senin derdini seweyim
Ne olduğunu bilmen güzel bir şey
İlgi kaşarı shshs güldürdü öyle deme ğıs
Bende öyleyim yaa
Fazlası sonra zarar olur senin için
Kendini bilmek güzel 🤪
Ben ilgilenmeyi severim😉
Kötü bir durum aslında knk
İlgi kaşarı demede bende ilgi bağımlısıyım
Ben demesem bunlar dicekti başkası dese zoruma gider kendim onlardan önce dedim sorun çözüldü😂 benim kafada kurma seviyesi🫥
Kafada kurmada beni geçemezsin😀
ikizler burcu musun
Hayır 🦀
yengeçte sevecendir
Bilmiyorum pek ilgim yok öyle diyorsan öyledir 😁
Fazla ilgi isteme başına bela olur 🤣🤣🤣
Sen ilgi istemez misin
Sen nasıl ilgi seversin
Sen nasıl ilgi seversin ne ya snjsnjsjjdj Aynı benim soru sormak için soru sormam gibi olmuş biraz🤣
İlgi isteyen buyursun gelsin her şeyiyle ilgilenirim skfhfj
Yaş kaçç
Yirmibiş
İlgileneyim mi senle
Bende istiyorum
Ömür törpüsüsün yani
Hahaha abi çok iyi ya :)
:) ılgı guzeldır ama karsılıklı olmalı
İşin harbi zor
sen ilgi görmemişsin knk
Hep ilgi ilgi olmaz, kimse vermez
Çok mu istiyorsun ilgiyi şimdi