Kendimi düşününce boş hisettim ne yakın bir arkadaşım var ne de aktif olarak hobilerimle uğraşıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlar boş biri oldugunu göstermez belki de terazi burcusun ve yaratılışın ferdiliğe daha uygun
İkizlerim
Bu seni boş yapmaz içindekiler dolu ya da boş yapar
Nasıl peki anlarım
Kendimi boş hissediyorum bu yüzden arkadaşlar mesela ben şöyleyim ben böyleyim diye geziyorlar birlikteler sosyaller ben değilim yalnızım
Öncelikle çevresi çok olanlar çok paylaşanlar kendini övenler fazla alısveriş yapan gözü sokan bunlar hep boştur. Nice sessiz sakin ürkek çekin yiğen kızın içinde hazine vardır. Bunu sorgulamak bile boş olmadıgının kanıtı mesela. Ama ne derece dolusun bilemem
Ben yara bandı olarak kullanıldım bundan birkaç ay önce ve gelip benle konuşmaya yüzü olduğunu düşünmüş bu arkadaş neyse
Terkedildikten sonra kendimi boş biri olarak hisettim eksik olduğum şeyler var belli ki benim
Arkadaşım bile olmuyorsa benim ciddi sıkıntım vardır herhalde
Herkesin eksiği kusuru vardır. O ayrı ama boş ya da dolu olmak içtendir sonradan oluşmaz. Eksiklerini sorgulayıp gidermek istenen güzel
Belki de o boş biriydi ve bunu benim üzerime yıktı ve ayrıldı
Boş bir erkek nasıl olur peki
Bak ne güzel dedin. Evet muhtemelen öyleydi. Yüzeysel insan bostur eminim ki derin duygulrın var.
Ben güçlü bir erkeğim olgunum diyordu sürekli
Duygulardan bahsediyordu ama ben pek anlamadım bu işi
Sonra onun bunun arkasından konuşuyordu hadi bu normal küfr ediyordu ve sırf muhabbet olsun diye grupla kola çekirdek yapıp gıybet ediyorlardı biraları alıp oturuyordu bu kızlar da kapalılar onlar içmiyor öyle yani
Kızların da erkeklerin de arkasından o gay bu bilmem yollu filan şunlar böyle yaptı önemde şunu yaptılar tarzı iğrenç yani
Babasına da ben makina mühendisliğine gireyim senin şirketi ben devam ettireyim demiş o da baba parası mı yicen git başka bölüm oku diyince bilgisayara gelniş siber güvenlikci olcam diyor
Kendini üstün gösteriyor kariyerinde benden güçlü olsun istemiyorum
Babasına parasına güven var yani. Maddiyat özgüven katıyor ama kendini bilmeyende hadsizlik olır. Buda öyle biriymiş sanki. Ama sen ne dedin belki o boştu, dolu olsa senin boş olmadıgını görürdü.
Bana sürekli rencide etmeker beni değiştirmeye çalışmaları vardı sonra da ex sevgilisine döndü 1 ay birlikte olduk zaten
Çok kötü hisettim yani ben bu kadar aşağılanmamıştım
İlk başta peşimden koşuyordu anlattığına gçre beni sevdiği için kızdN ayrılmış
Tutku yok dedi gitti tipsiz de biriydi bide
Yani o çocuğunun tekıymıs. Öyle biri yüzünden bu duruma düşmek yakısmaz sana ama eksiğin varsa gider melisin o ayrı
Bugün geldi benle neden konuşmuyorsun dedi ben de ne konuşmak istiyorsun dedim
Yani hiç beni tanımıyormuşsun gibi yapıyorsun dedi ben de bi düşün o zaman dedim neden diye ve görüşürüz dedi gitti
Bu bana döner mi
Şimdi ne yapar bilmiyorum
Ben ne yapmam lazım
Onu gözünce bi üzülüyorum bi anlamıyom ya
Sürekli aynaya bakıyor ve tek derdi makyajı ve saçıysa boşun önde gidenidir
Tek derdim bu değil tabiki jsjsj ama bu da bir dert eğer kötü olmuşsa
Ben oluyim arkadaşın 🤔
Erkek istemiyorum teşekkürler
Anladım