Kişilik & Karakter Size de oluyor mu bazı bazı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İçimden bi ses hep diyor kiii sen yürü yetişmezse onun problemiii 😂😂 Güncellemeler1 yıl Yetişemezse *** Size de oluyor mu bazı bazı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Selinn_mi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bunu demeye tenezzül bile etmiyorum bunu diyecek durumdaysam arkamda birakmistirim gözden çıkarmışim bir kere yetissede anlamı olmayacağı için 0 0 Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Benim ses de diyor ki tohum saç bitmezse toprak utansın 0 0 Yorumla
_YalnızKowboy__ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊 0 50 Yorumla Soran 1 yıl Ne kimin nerde ne zaman 🤪 Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl yok mu öyle birisi Yorumla Soran 1 yıl Senin profil fotoda kaldım şu an 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Sen matematik öğrt değilsin diğmi Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Yoo o nerden çıktı 😊 Yorumla Soran 1 yıl Benzettim pardon yatakta ekmek kurıntılarıyla mı uyudunuz taş gibisiniz beyfendi Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Başka taş gibi olan yerlerim de var şu an 😊 Yorumla Soran 1 yıl Böbrek taşı mı döküyorsun zordur ya su iç su Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Yardımcı olmak ister misin? Bekliyorum 😊 Yorumla Soran 1 yıl Ne goni bakimindan Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Kızmazsan bişey sorabilir miyim? Eşin çok istekli olursa evlilikten soğur musun? Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Mesajda devam edelim burada net konuşamıyorum 😊 Yorumla Soran 1 yıl Valla annem halı yıkarken bile babana totomu dönemiyordum diyor öyle biri olursa 10 çocuk anası olmak istemiyorum gönlüm o kağğğ bol değil eee prezervo da nereye kağğğ Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Baban da benim gibiymiş. Laz mı? 😂 Yorumla Soran 1 yıl Zevk vermeyi biliyorum ama delisi değilim özleyince daha güzel dokunmak daha çok zevk verir 3 gün 5 gün özletsin yav Yorumla Soran 1 yıl Trakya Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Mesaj atabilir misin bana rica etsem 😊 Yorumla Soran 1 yıl OlmaZ hayatım burası dedikoducu 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ama çok iyisin 👌🏻 Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Benden laf çıkmaz merak etme. her şey aramızda biz bize olacağız hadi gel bekliyorum 😊 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa şeyto gibi verme fitneyi soldan soldan Yorumla Soran 1 yıl Hesabını kapatırlar gülüm ya Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl O şekilde bekliyorum işte gelecek misin? 😊 Yorumla Soran 1 yıl Gelirdim de ışınlanmayı bulamadım tatlım henüz 😂😂 Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Sen mesaja gel sonra istersen ben ışınlanırım yanına 😊 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa fake hesabımı nerden kapattım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Gerçek hesabınla gel benden laf çıkmaz güven bana canım. Hadi bekliyorum Yorumla Soran 1 yıl Dur bekle yazıcam Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Bekliyorum Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Hadiiii Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl testis mı geçtin lan benimle 😡 Yorumla Soran 1 yıl Bşka hesap açmakla uğraşıyorum 2 saattir takip bile attım Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Boşuna uğraşmışsın ben mesaj atamıyorum xper yetmiyor. Senin yazman lazım 😊 Yorumla Soran 1 yıl Ben neyle uğraşıyorum sen burada küfür etmişsin Yorumla Soran 1 yıl Dalga niye geçiyim seninle? Yorumla Soran 1 yıl Elime ne geçecek Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Ne biliyim işsiz çok burada seni de onlardan sandım kusura bakma. Neden yazmıyorsun gerçek hesabınla? Bana güven diyorum aramızda kalacak her şey Yorumla Soran 1 yıl Ya ettiğin küfür de küfür değil taş... Ak geçmek ne ya bir kadına bunu söyleyecek kadar öküz müsün Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Özür dilerim seni de o işsizlerden sandım Yorumla Soran 1 yıl Bi kadına söylenmez o 1 saattir muhattabız şurada Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Kadın olmadığını düşündüğüm için, benimle dalga geçtiğini düşündüğüm için öyle dedim. Bir saattir yazmanı bekliyorum burada Yorumla Soran 1 yıl Sen kimseye Güvenmez misin Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Gözlerim kapanıyor yazacak mısın? Yoksa uyucam Yorumla Soran 1 yıl Üslubu herşeyden çok önemsiyorum ben kimseye üslubumu bozmam çünkü bunu da karşıdan beklerim. Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Bende bozmam senin gerçekten böyle bir hanım olduğunu bilseydim o lafı etmezdim Yorumla Soran 1 yıl Nasıl biri gibi görünmüşüm ordan? Hey Allahım Yorumla _YalnızKowboy__ 1 yıl Neyse ben uyuyorum yazmıyorsan. Sonra görüşürüz iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Sadece samimi davrandım sana o kadar. Yorumla Soran 1 yıl Konuyu başka bi noktaya çekiyorsun şu an neymiş hanım biri olarak görmemişmişmiş kadınlara kalıba sokmaya bayılıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Kadınları*** Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sen yürü o uçsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu demeye tenezzül bile etmiyorum bunu diyecek durumdaysam arkamda birakmistirim gözden çıkarmışim bir kere yetissede anlamı olmayacağı için
Benim ses de diyor ki tohum saç bitmezse toprak utansın
yollar Dodge'un bastır koçum
Bencilsin
Seninle yürünmez
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊
Ne kimin nerde ne zaman 🤪
yok mu öyle birisi
Senin profil fotoda kaldım şu an 😂😂
Sen matematik öğrt değilsin diğmi
Yoo o nerden çıktı 😊
Benzettim pardon yatakta ekmek kurıntılarıyla mı uyudunuz taş gibisiniz beyfendi
Başka taş gibi olan yerlerim de var şu an 😊
Böbrek taşı mı döküyorsun zordur ya su iç su
Yardımcı olmak ister misin? Bekliyorum 😊
Ne goni bakimindan
Kızmazsan bişey sorabilir miyim? Eşin çok istekli olursa evlilikten soğur musun?
Mesajda devam edelim burada net konuşamıyorum 😊
Valla annem halı yıkarken bile babana totomu dönemiyordum diyor öyle biri olursa 10 çocuk anası olmak istemiyorum gönlüm o kağğğ bol değil eee prezervo da nereye kağğğ
Baban da benim gibiymiş. Laz mı? 😂
Zevk vermeyi biliyorum ama delisi değilim özleyince daha güzel dokunmak daha çok zevk verir 3 gün 5 gün özletsin yav
Trakya
Mesaj atabilir misin bana rica etsem 😊
OlmaZ hayatım burası dedikoducu 😂😂
Ama çok iyisin 👌🏻
Benden laf çıkmaz merak etme. her şey aramızda biz bize olacağız hadi gel bekliyorum 😊
Yaaa şeyto gibi verme fitneyi soldan soldan
Hesabını kapatırlar gülüm ya
O şekilde bekliyorum işte gelecek misin? 😊
Gelirdim de ışınlanmayı bulamadım tatlım henüz 😂😂
Sen mesaja gel sonra istersen ben ışınlanırım yanına 😊
Yaaa fake hesabımı nerden kapattım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gerçek hesabınla gel benden laf çıkmaz güven bana canım. Hadi bekliyorum
Dur bekle yazıcam
Bekliyorum
Hadiiii
testis mı geçtin lan benimle 😡
Bşka hesap açmakla uğraşıyorum 2 saattir takip bile attım
Boşuna uğraşmışsın ben mesaj atamıyorum xper yetmiyor. Senin yazman lazım 😊
Ben neyle uğraşıyorum sen burada küfür etmişsin
Dalga niye geçiyim seninle?
Elime ne geçecek
Ne biliyim işsiz çok burada seni de onlardan sandım kusura bakma. Neden yazmıyorsun gerçek hesabınla? Bana güven diyorum aramızda kalacak her şey
Ya ettiğin küfür de küfür değil taş... Ak geçmek ne ya bir kadına bunu söyleyecek kadar öküz müsün
Özür dilerim seni de o işsizlerden sandım
Bi kadına söylenmez o 1 saattir muhattabız şurada
Kadın olmadığını düşündüğüm için, benimle dalga geçtiğini düşündüğüm için öyle dedim. Bir saattir yazmanı bekliyorum burada
Sen kimseye Güvenmez misin
Gözlerim kapanıyor yazacak mısın? Yoksa uyucam
Üslubu herşeyden çok önemsiyorum ben kimseye üslubumu bozmam çünkü bunu da karşıdan beklerim.
Bende bozmam senin gerçekten böyle bir hanım olduğunu bilseydim o lafı etmezdim
Nasıl biri gibi görünmüşüm ordan? Hey Allahım
Neyse ben uyuyorum yazmıyorsan. Sonra görüşürüz iyi geceler
Sadece samimi davrandım sana o kadar.
Konuyu başka bi noktaya çekiyorsun şu an neymiş hanım biri olarak görmemişmişmiş kadınlara kalıba sokmaya bayılıyorsunuz
Kadınları***
Ayneeen
Sen yürü o uçsun