Sosyal medya da kendi fotoğrafını paylaşamakla kendini ifade edememenin ne alakası var? Doğa fotoğrafı çekiyorum gittiğim müzeleri ama kendimi paylaşmıyorum çünkü hem anlamsız hem de neden herkes beni görsün?
Geçenlerde Twitter da bir kız çalıştığı işyerinde güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmış biri de karşı çıkıyor laf edenlere kız paylaşmış işte erkekler. 31 çeksin diye o günden sonra fotoğraf koymuyorum sapıkta var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
izlenimim olmaz.
Ya fake ya da bilinmeyi sevmiyor deriz
Ben tamamen objektif bir biçimde dedim asla kötü algılamıyorum ve kırmak gibi bir düşüncede değildim
Seninle alakalı değil güncelleme diğerleriyle
Sağ olasın
Uzak durmak gerektiği
Ezik korkak
Abaza olmakla ne ilgisi var? Kendini ifade edemeyen biri bana bir şey veremez ki
Sosyal medya da kendi fotoğrafını paylaşamakla kendini ifade edememenin ne alakası var? Doğa fotoğrafı çekiyorum gittiğim müzeleri ama kendimi paylaşmıyorum çünkü hem anlamsız hem de neden herkes beni görsün?
Geçenlerde Twitter da bir kız çalıştığı işyerinde güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmış biri de karşı çıkıyor laf edenlere kız paylaşmış işte erkekler. 31 çeksin diye o günden sonra fotoğraf koymuyorum sapıkta var
Ha bak ben sıfır fotoğraf olarak anladım yoksa mantık doğru
Gizemli
Ergen
Ezik