Kişilik & Karakter En son nasıl bir kabus gördünüz? jǝzzǝʎ Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gece akp li bir kadın ile evli olduğumu gördüm korku filmi gibiydi En son nasıl bir kabus gördünüz? Cevapla Film Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hayatım kabus zaten 0 0 Yorumla
Lolabunny_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Öyle bir rüyayı asla hayra yorma. Ben turuncu bir uzaylıdan hamile kalıp uzaylı muzaylı çocuğumdur deyip sahip çıkıyordum. Evlerden Irak 1 0 Yorumla
D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Şu ablayı rüyamda göreceğim bugün kabusum olacak ah ampül kafalar ah#D0D000 @D0D000 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok kötü bir kabus görmüşsün. Düşünsene eve coca cola aldırmıyor ama iphone istiyor. 1 5 Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl AHHDJDJSJDJDJDJSLKS Yorumla jǝzzǝʎ 1 yıl Portakal falan bıçaklıyorlar hollandayı protesto etmek için :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😁😁😁 ahhaha Yorumla jǝzzǝʎ 1 yıl Liverpool F. C tişort giyip gavur ilgiliz falan diyorlar :D www.youtube.com/watch Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Videodaki malak Atatürk'ün 1936'da kurduğu uçak fabrikasından bi haber. Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ahahah soru beni güldürdü teşekkür ederimmm 1 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. Karabasan gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne alaka 0 5 Yorumla jǝzzǝʎ 1 yıl Daha korkunç ne olabilir bir insanın hayatında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Türbanlı kapalı olunca noluyo Yorumla jǝzzǝʎ 1 yıl Geldi bir tane :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet kapalıyım oldugumu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl canım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayatım kabus zaten
Öyle bir rüyayı asla hayra yorma. Ben turuncu bir uzaylıdan hamile kalıp uzaylı muzaylı çocuğumdur deyip sahip çıkıyordum. Evlerden Irak
Şu ablayı rüyamda göreceğim bugün kabusum olacak ah ampül kafalar ah
#D0D000 @D0D000
Çok kötü bir kabus görmüşsün. Düşünsene eve coca cola aldırmıyor ama iphone istiyor.
AHHDJDJSJDJDJDJSLKS
Portakal falan bıçaklıyorlar hollandayı protesto etmek için :D
😁😁😁 ahhaha
Liverpool F. C tişort giyip gavur ilgiliz falan diyorlar :D
www.youtube.com/watch
Videodaki malak Atatürk'ün 1936'da kurduğu uçak fabrikasından bi haber.
Niyeki?
Bir liberal olarak akp yi destekliyorum sahsen
Ahahah soru beni güldürdü teşekkür ederimmm
Karabasan gibi
Ne alaka
Daha korkunç ne olabilir bir insanın hayatında
Türbanlı kapalı olunca noluyo
Geldi bir tane :D
Evet kapalıyım oldugumu
canım