172 boyunda bakımlı tesettürlü bir kızım giyim tarzıma da dikkat ediyorum asla dışarıda dar kıyafet vs. giymiyorum ama yine de içten içe beğenilme ve arzulanma isteği geliyor kadın tabiatımdan dolayı. Acaba kendimle mi çelişiyorum?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kendinle çelişmiyorsun bence
Teşekkürler 🙏
Bu durum normal eyleme dönüştürme yeterli bu durumu evde kendin yetmeye çalış derim
Öyle yapıyorum zaten
Sıkıntı olmaz o zaman gönlü rahat olsun
Teşekkürler
Rica ederim 🙏
Normal öylede hissedebilirsin ya da ıslanma vb olur
Dışarıda durup dururken neden ıslanayım ki onun için cinsel olarak uyarılmak gerekiyor
beğenilme ve arzulanma isteği geliyor sa ıslanmada olur
Her kadinin oldugu gibi seninde begenilme dugularin var buda gayet normal arzulanma olayi biraz farkli tabiki
Arzulanma isteği anormal mi peki?
Normal aslında kadınsın sonucta ve istegin var arzulanma istegi
Anladımm teşekkürler
Rica ederim
O istek herkeste var ama herkes yaşayamıyor ne yazık ki
Bende beğenilmek isterdim ama olmadı
Herkesin bir beğeneni vardır şu ana kadar olmamış olması olmayacağı anlamına gelmez
Maalesef
Yanı bu fıtri bir beklenti gayet doğal
Normal şekerim ne yazık ki
Hissettiklerin normal
normal herkeste var bu
gayet normal
Bence çok hoş
Yooo normal
O zaman dar giyin
O zaman tesettüre ters düşer
Arzulanma isteğin de ters düşüyor bir fark yok bence
Arzulanma isteği benim kendi isteğimle olan bir şey değil kadınların fıtratında olan bir şey
Kendi kendine fetva verme bence nerde yazıyor o fıtrat hangi kitapta yer alıyor 😂
Fetva vermedim zaten. Dur sana konuyla okuduğum bir makaleyi atayım. The idea that women may have a natural inclination toward being desired, particularly in sexual or romantic contexts, has been discussed both in religious and scientific frameworks. In some religious texts, such as within Islam, it is believed that men and women have distinct roles and dispositions, including women’s inherent need to be loved and cherished. Interpretations of fıtrat (innate nature) in Islam can vary, and some scholars infer that women might have a natural inclination toward nurturing, being appreciated, and being valued.
On the scientific side, studies of female sexual desire suggest that women's desire may often be more "responsive" rather than spontaneous, meaning women generally need emotional or physical stimulation to feel aroused. This contrasts with men, who are more likely to experience spontaneous desire. This phenomenon can be seen as women needing to feel secure, loved, and appreciated before experiencing sexual desire.
Bu makaleye göre arzulanmak istiyorsan demekki sende bir şeyler yaşamış bir kadınsın şayet değilsen bu arzulanma değil sevilme ve el üstünde tutulma hissiyle arzulanma hissini karıştırıyorsun demektir
Doğal
Evet
Bence evet