Keşke çok zeki olup üzüleceğime erkek zekası olsaydı sadece yiyip içip yatıp cnsellik düşünüp karı kız peşinde koşsaydım saf gibi. En azından mutlu olurdum ama olmayınca olmuyor işte
Güncellemeler
1 yıl
😓😓😓😓
Keşke böyle bi hayatım olacağına erkekler gibi düşük zekalı ama mutlu olsaydım hayat niye böyle😔😔?
demek kiii neeeymiiiş istisnalar varmıııış, günümüzün Türkiye demografik yapısında pek de IQ değerlendirmesi yapmak evet katılıyorum, doğru değil ama genellemek yanlış. Yaaani bizim zeki kızımız genelleyerek yanlış yapıyor aaaaa
Sinirlenmedim ki ironi yaptım, yanlış anlamışsın.😂 Şahsen her konuda araştırmayı seven, bilmediği bir şey karşısına çıktığında hemen gidip araştıran ve öğrenen, 3 dil bilen, kültürel olarak seviyesinin yüksek olduğunu düşünen, düzenli olarak kitap okuyan, diksiyonunu geliştirmiş, 3 üniversite bitirmiş, kendi kendine 11 yaşından itibaren yazılım öğrenmiş ve bunu paraya dökmüş biriyim.
Zekayı üniversite eğitimine bağladığına göre klasik erkek zekasını göstermiş oldun 😅😅😅 ahhhh tatlım benim akademik hayatta başarılı olmak için akıllı olmak ve çalışkan olmak yeter zeka bambaşka bir şey zeki olup çalışkan olmayan dikkati dağınık olan çok fazla insan var
Her ortalama zekalı insan gibi bunu söyleyeceğinden o kadar emindim ki.. Ne yapsaydım senden IQ testi mi isteseydim? Hiç tanımadığın bir insanın zekası hakkında fikir sahibi olabileceğin tek şey eğitim durumudur. Yoksa zaten imkanım olsa 10-15 dakika yüz yüze konuşsam zekanı anlamam için başka hiçbir bilgiye ihtiyacım olmazdı. Kaldı ki cinsiyete göre zeka durumuna dair bilimsel çalışmalar var. Erkeklerin zeka durumu her iki uçta yoğunlaşıyor. Kadınların ise geneli ortalama zekada.
Ama yanlış anladın ben erkeklere sallamam ki alttaki arkadaşa da yazdım ben erkekleri seviyorum görünüş olarak dikkatimi çekiyorlar zeka olarak sizden zekamız yüksek dedim diye bu kadar abartma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aynen sonra eşek gibi çalışan paralı erkek arar hemcinslerin
Kadın olmanın zorlukları emin ol daha fazla yüksek zeka aynı zamanda mutsuzluk getiriyor😔
yani cinsiyet fark etmeksizin zeki insanlar zaten mutsuzdur ve genellikle yalnızdır
Orası öyle ama ben şimdiye kadar zeki erkek görmedim duymadım Atatürk haricinde 😔😔
demek kiii neeeymiiiş istisnalar varmıııış, günümüzün Türkiye demografik yapısında pek de IQ değerlendirmesi yapmak evet katılıyorum, doğru değil ama genellemek yanlış. Yaaani bizim zeki kızımız genelleyerek yanlış yapıyor aaaaa
Canım sinirlenme zekanız düşük olsa bile siz de görünüş olarak iyisiniz bence erkekler kadınlardan daha dikkat çekici fiziksel olarak
Sinirlenmedim ki ironi yaptım, yanlış anlamışsın.😂 Şahsen her konuda araştırmayı seven, bilmediği bir şey karşısına çıktığında hemen gidip araştıran ve öğrenen, 3 dil bilen, kültürel olarak seviyesinin yüksek olduğunu düşünen, düzenli olarak kitap okuyan, diksiyonunu geliştirmiş, 3 üniversite bitirmiş, kendi kendine 11 yaşından itibaren yazılım öğrenmiş ve bunu paraya dökmüş biriyim.
Ahahahh çok tatlısın ya aynen öyledir
Herkes kendisininki (derdi) büyük sanarmış 👀 Ta ki görene kadar.
Çok zeki olup üzüleceğime mi :) fazla iddialı
Sizin anlamanız imkansız
Çok merak ettim ya senin üniversite eğitimini falan, benimle paylaşsana nasıl bir zekaymış bu görelim
Zekayı üniversite eğitimine bağladığına göre klasik erkek zekasını göstermiş oldun 😅😅😅 ahhhh tatlım benim akademik hayatta başarılı olmak için akıllı olmak ve çalışkan olmak yeter zeka bambaşka bir şey zeki olup çalışkan olmayan dikkati dağınık olan çok fazla insan var
Her ortalama zekalı insan gibi bunu söyleyeceğinden o kadar emindim ki.. Ne yapsaydım senden IQ testi mi isteseydim? Hiç tanımadığın bir insanın zekası hakkında fikir sahibi olabileceğin tek şey eğitim durumudur. Yoksa zaten imkanım olsa 10-15 dakika yüz yüze konuşsam zekanı anlamam için başka hiçbir bilgiye ihtiyacım olmazdı. Kaldı ki cinsiyete göre zeka durumuna dair bilimsel çalışmalar var. Erkeklerin zeka durumu her iki uçta yoğunlaşıyor. Kadınların ise geneli ortalama zekada.
Ayyyy çok tatlısın ya bide uzun uzun yazmış canım benim size kızamıyorum da
Ya hadi ordan senin erkeklerden yana bir g. t yanığın var belli çözümü burası değil hadi yol al
Kizlarsoruyor da cok kibar bir site yazdığım şeyi "hadi ordan" diye çevirmiş sagolsun
😲😲😲 Ben oldum olası erkekleri çok sevimli bulurum canım beni yanlış anladın
Gizli profilin arkasına sığınıp erkeklere sallayan bir dengesizin sevgisine kalmadık ya eyvallah :)
Ama yanlış anladın ben erkeklere sallamam ki alttaki arkadaşa da yazdım ben erkekleri seviyorum görünüş olarak dikkatimi çekiyorlar zeka olarak sizden zekamız yüksek dedim diye bu kadar abartma
Değil işte canım ben de onu diyorum. Yapılan çalışmalar söylüyor bunu ben değil
Yani tatlım çalışmalara çok gerek yok her şey ortada ama ben size kızmıyorum sizi aşağılık görmüyorum sizin de yapınız böyle