Konuşup fikir alışverişi yaparak ortak bir çözüm bulunabilir ama sevgililer her konuda uzlaşmak zorunda değiller bence, bazen de sadece birbirlerine saygı duymayı denemeliler.
01 YorumlaBelkide bazen ortak bir fikirle devam edilebilir. ya da dengeli bir şekilde karşılıklı minik adımlar atılabilir diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bu konudan konuya fark eder ya.
Konu bir yere giderken iki taraf birine uymuyorsa gün ikiye bölünür yarı gün orada yarı gün orada şeklinde sorun çözülür.03 YorumlaOrtak karar veriyor olmak iyi fikir sağlıklı ilişkide ortak kararlar önemli
- 1 ay
Farklı kararlar arasında kalınırsa uzlaşmak çok önemli.
- 1 ay
İlişkiyi en çok yoran şey aslında o farklı kararlar dikine dikine konuşmak, ilişkinin en büyük düşmanı, ister sevgili ister evli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- 1 ay
Konuşarak çözmeye çalışıyorum, işe yaramiyorsa bir uzmandan yardım almakta fayda vardır
01 YorumlaKonusarak çözmek Ikili iliskilerde önemli. Uzman eşliğinde süreci sağlıklı ve yormadan goturulebilir haklısınız
Fikir ayrılığına düştüğümüz konu çok önemli değilse o konu hakkında konuşmayalım deyip konuyu uzatmak istemem
03 YorumlaÇözülmesi gereken konularda nasıl yol izlersiniz
- 1 ay
Haksız olduğumu düşünüyorsam hatamı kabul etmesini bilirim ama haklı olduğumdan eminsem açıklamamı yapıp ikna etmeye çalışırım yine çözüm olmazsa meselenin boyutuna göre aile büyüklerine söyliyeceğimiz türden konularsa onları devreye koyarım. Benim haksız olduğuma kanaar getirirlerse diretmeden hatamı kabul ederim
- 1 ay
Konuya göre değişir , basım agrıyana kadar kendi tercihimi ve düşüncemi uzatır , daha sonra da sıkılırsam he tamam der geçerim
02 Yorumlaİletişim kurmak bu kadar zor olmamalı başımızı ağrıtacak kadar diye düşünüyorum. Ortak bir dil mutlaka vardır diye düşünüyorum
- 1 ay
Ben zamanında çok çaba sarf etmiştim insanları anlamak ve alttan almak için , ama enayi yerine konuldugumu fark ettim o yüzden her konuda önce ben diyor , kendi öz saygıma zeval getirmiyorum. Ortak bir karar yoksa kendi tercihim konusunda ısrar ederim. Çünkü karşı taraf da muhakkak bunu yapıyor olacaktır.
ne olduğuna bağlı. akpli hdpli falansa direkt ayrılırım
11 Yorumla🌸🌸
Kavga etmeden
12 YorumlaKonuşup çözüyor olmak önemli
- 1 ay
Öperim onu o ne derse o olur
03 YorumlaSizin fikirleriniz önemsiz mi olur.
- 1 ay
Hayır önemli ama ben ona çok aşığım yaaaa 🥰
Sanırım kendinizden fazla 🌸
- 1 ay
Ortak nokta bulmaya çalışılabilir
01 Yorumlaİletişim kurmak ve birlikte çözüyor olmak sağlıklı bir süreç bunu sanırım başarıyorsunuz.🌸🧚♀️
- 1 ay
Sessiz kalırım saygı duyarım
04 YorumlaKatlanırım diyorsunuz sanırım
- 1 ay
22 yıllık evli olmanın sırrı bu
Sizin için yorucu olmalı
- 1 ay
Ama keyifli ya siz
- 1 ay
Konuşarak abla ya sen çok masumsun 😂
00 Yorumla Zor başından hesap edeceksin ayrılırım çözüm bu
11 Yorumla- 1 ay
Konyalımısın
- 1 ay
O konulara girmemek en mantıklısı
02 YorumlaGörmezden gelip katlanmak mi daha mantıklı olan
- 1 ay
Uyuşmazlık yaşarsınız ozaman
- 1 ay
O bölümlere fazla girmemeye çalışılıyor
02 YorumlaKatlanıyor mu
- 1 ay
Sende oda katlanıyor belli şeylere
- 1 ay
dayatırım
01 YorumlaFikri sizin için çok önemli değil sanırım
- 1 ay
Uzlasmam
00 Yorumla - 1 ay
Orta bir yol bulunur
10 Yorumla - 1 ay
Anlamaya çalışırım
06 YorumlaAnlaşılmayı beklermisiniz pekı yoksa her seferinde anlamayamı çalışırsınız?
- 1 ay
Hep anlamaya çalıştım hiç anlayan olmuyor
- 1 ay
Her türlü anlaşılmadigik. icin sorun yok
Bu şekilde mutluysanız sorun yok demektir
- 1 ay
Ne mutlusu o ne yeniliyor mu
Mutlu olmak bir seçimdir. Demekki henüz kendinize bunu layık görmüyor olabilirsiniz. Öncelikle kendinizi merkeze alarak başlayabilirsiniz. En kısa zamanda mutlu olmanız dileğiyle 🌸
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Skmde olmaz
01 Yorumla🙈🙈
Detaylı bilgi