Kişilik & Karakter Bir gün boyunca sadece yürüyen bir emoji olsaydınız, hangisi olurdunuz? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Bir gün boyunca sadece yürüyen bir emoji olsaydınız, hangisi olurdunuz? 😅 Bir gün boyunca sadece yürüyen bir emoji olsaydınız, hangisi olurdunuz? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sigara emojisi olurdum ben 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. 🤔kesinlikle bu olurdum ben 0 0 Yorumla
ananaslıpopkek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl 🙂 hem hiçbir şey anlatmayıp hemde çok şey anlatan bir emoji bu. 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Kesinlikle Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Resting b*tch face veya bu 😍İki emojiden oluşuyormuşum. 1 0 Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. 😴 bu olurdum kesinlikle 2 2 Yorumla s Kimikio 1 yıl Bu emoji sokakta yürüyemez ki 😂😂 Yorumla dilaylaylla 1 yıl Doğru 😂😂😂 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Random olurdum ben jsjsfs 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Aaaa 😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 🙄 şu olayim 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ama hep yukarı bakarsan önünü göremezsin düşebilirsin 😅 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Tutsun biri 😒 Yorumla s Kimikio 1 yıl Aşağı bakan emoji ile anlaşabilirsin belki, o aşağı sen yukarı bakar, anlaşa anlaşa yürüyebilirsiniz 😅 Yorumla
Fuuckboy Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Neşeli olurdum herade, sürekli gülünç içinde geziyorum 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 🥰 bu olurdum ya da 😍😻🤩 bunlardan biri 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Müzik notası 🎼 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. 🙄 bu olurdu 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ben de şu 🤥 galiba 🤣 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 😤😤😤😤😤 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Gözler kapalı duvara çarparsın sürekli 😅 Yorumla Hgbcgehg 1 yıl Bazılarını görmemek için kapalı gözler… Sürekli görürsem 🤬🤬🤬 böyle olurum… Yorumla s Kimikio 1 yıl Aman öyle daha kötüymüş 🙊 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl 🤬yada🥵 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ama neden hep kırmızı 😑 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Senin gibiler icin 🤬bunu kullaniyom Yorumla s Kimikio 1 yıl Çı çı çı çı 🫢 Yorumla
Hanımefendio Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 😺 bu olurdum 1 3 Yorumla s Kimikio 1 yıl Hanımefendi dişleriniz çok sivri, bizi ısırmayasınız 😂 Yorumla Hanımefendio 1 yıl Dişlerim ama geçirmem merak etmeyiniz beyfendi 😂 Yorumla s Kimikio 1 yıl 🫢 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl 🦵🦵 1 1 Yorumla s Kimikio 1 yıl Tek bacak emoji, zıplayarak mı gidecek 😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. 🥲 bu olurdum 1 7 Yorumla s Kimikio 1 yıl Ama tüm gün bu şekilde bir emoji olarak üzüntülü yürümek iyi bir şey mi 😑 Yorumla AliceMixfield 1 yıl İç dünyamda deprem var ya da yıkılmadım ama ayakta da değilim mottosunu gösteriyor o emoji bikereö Yorumla s Kimikio 1 yıl Bir yandan iyi 😭 bu da olabilirdi sonuçta Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ay evet ya çok şükür 🫠 Yorumla s Kimikio 1 yıl Bak bu emoji de güzel aslında farklı bir çekiciliği var 😂 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Kullandığım her emoji öyledir tşklr Yorumla s Kimikio 1 yıl Benim favorim 🍀 olur kendileri Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. En soldaki 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. 😻 olurdum. 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. ☹️bu 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. 🥳🥳 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. 🌹🌹🌹🌹🌹 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigara emojisi olurdum ben
🤔kesinlikle bu olurdum ben
🙂 hem hiçbir şey anlatmayıp hemde çok şey anlatan bir emoji bu.
Kesinlikle
Resting b*tch face veya bu 😍
İki emojiden oluşuyormuşum.
😴 bu olurdum kesinlikle
Bu emoji sokakta yürüyemez ki 😂😂
Doğru 😂😂😂
Random olurdum ben jsjsfs
Aaaa 😂
🙄 şu olayim
Ama hep yukarı bakarsan önünü göremezsin düşebilirsin 😅
Tutsun biri 😒
Aşağı bakan emoji ile anlaşabilirsin belki, o aşağı sen yukarı bakar, anlaşa anlaşa yürüyebilirsiniz 😅
Neşeli olurdum herade, sürekli gülünç içinde geziyorum
❤️💛 bu olurdum sadece sjsksj
🥰 bu olurdum ya da 😍😻🤩 bunlardan biri
🤓 olurdum. Gözlüğümüz bile aynı
🙄🙄🙄🙄kesin bu
Müzik notası 🎼
🙄 bu olurdu
Ben de şu 🤥 galiba 🤣
😤😤😤😤😤
Gözler kapalı duvara çarparsın sürekli 😅
Bazılarını görmemek için kapalı gözler… Sürekli görürsem 🤬🤬🤬 böyle olurum…
Aman öyle daha kötüymüş 🙊
🤬yada🥵
Ama neden hep kırmızı 😑
Senin gibiler icin 🤬bunu kullaniyom
Çı çı çı çı 🫢
😺 bu olurdum
Hanımefendi dişleriniz çok sivri, bizi ısırmayasınız 😂
Dişlerim ama geçirmem merak etmeyiniz beyfendi 😂
🫢
🦵🦵
Tek bacak emoji, zıplayarak mı gidecek 😂
🥲 bu olurdum
Ama tüm gün bu şekilde bir emoji olarak üzüntülü yürümek iyi bir şey mi 😑
İç dünyamda deprem var ya da yıkılmadım ama ayakta da değilim mottosunu gösteriyor o emoji bikereö
Bir yandan iyi 😭 bu da olabilirdi sonuçta
Ay evet ya çok şükür 🫠
Bak bu emoji de güzel aslında farklı bir çekiciliği var 😂
Kullandığım her emoji öyledir tşklr
Benim favorim 🍀 olur kendileri
Kesin bu olurdum ben ”😒”
😀😀😀
🤬 dün bu olurdum bugün bilmiyorum henüz
🍃Bu olayım hadi.
😒 bu olur
😒 bu
En soldaki