Kişilik & Karakter Nabersiniz keyifler nasıl? zewnep_016 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ben idare eder Nabersiniz keyifler nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. keyifsizim. 0 4 Yorumla zewnep_016 1 yıl Neden? u Barış_LonelyForever 1 yıl sağlıkla ilgili şeyler zewnep_016 1 yıl Geçmiş olsunn 🤍 u Barış_LonelyForever 1 yıl teşekkürler 🙏
Gizli Üye (30-35) 1 yıl BoktanBurada milletin abuk subuk s. k. k dertlerini okuyarak vakit kaybı yapıyorum 1 13 Yorumla zewnep_016 1 yıl Harbiden burdakilerin dertleri öyle bos bir dert ki Allah başka dert vermesin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin inşallah ama herkesin derdi penis gibi kendisine büyük geliypr Yorumla zewnep_016 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin derdin ne Bakalım kaç cm 🙂 Yorumla zewnep_016 1 yıl Sıkılıyomm ama sorun yok zaten bugün annemle avm ye gidicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yasındasın sen Yorumla zewnep_016 1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşında küçükmüş bana olmazsın 😁 Yorumla zewnep_016 1 yıl PARDON? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli değil abisi Yorumla zewnep_016 1 yıl O anlamda demedim boş ver Yorumla zewnep_016 1 yıl boş ver* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam sorun değil Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Bende iyiyim teşekkürler! 1 1 Yorumla zewnep_016 1 yıl Güzel hep iyi ol Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl süper diyelim 1 1 Yorumla zewnep_016 1 yıl Güzel Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yaşamaya devam 1 1 Yorumla zewnep_016 1 yıl Evet Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Superrr askimm seninn 0 10 Yorumla zewnep_016 1 yıl Bende idare eder ask Yorumla kanadalıMen 1 yıl Neden iyi degil ask Yorumla zewnep_016 1 yıl İyiyim ama biraz yani sıkılıyorum o yüzden Yorumla kanadalıMen 1 yıl Hmm evdemisin Şu an Yorumla zewnep_016 1 yıl Evet ama birazdan avm ye gidicem annemle Yorumla kanadalıMen 1 yıl Iyi iyi sıkılmazsin hangi avm bu Yorumla zewnep_016 1 yıl Piazza da niye ki? Yorumla kanadalıMen 1 yıl Trde hepsi guzel ya kanada da tavuklu yiyorum ben cunku hep domuz eti var Yorumla zewnep_016 1 yıl Guzel Yorumla kanadalıMen 1 yıl Evett Yorumla
gülsümai159 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl İdare eder 0 4 Yorumla zewnep_016 1 yıl Neden kii hep iyi oll Yorumla gülsümai159 1 yıl Teşekkürler sende hep iyi ol 😊 Yorumla zewnep_016 1 yıl Bende teşekkür ederim 🥰 Yorumla gülsümai159 1 yıl 🥰🥰 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıradan. 0 3 Yorumla zewnep_016 1 yıl Normal mi? Yorumla göklerdengelenşey 1 yıl Kısmen öyle kısmen değil Yorumla zewnep_016 1 yıl Anladım Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şöyle böyle. 0 3 Yorumla zewnep_016 1 yıl Anlamadım? Yorumla UluGökKurt 1 yıl Ben de anlamadım. Tamam de geç işte. Yorumla zewnep_016 1 yıl Peki tamam Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyi gibi 0 3 Yorumla zewnep_016 1 yıl Hep iyi oll Yorumla mine13 1 yıl Sen de :) Yorumla zewnep_016 1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Daha iyi olabilirdi 0 10 Yorumla zewnep_016 1 yıl Ne daha iyi olabilirdi? zewnep_016 1 yıl Keyfin mi? Cevap sahibi 1 yıl Keyifler Cevap sahibi 1 yıl Evet zewnep_016 1 yıl Hep iyi oll Cevap sahibi 1 yıl Sende iyi ol mutlu ol zewnep_016 1 yıl Teşekkürler Cevap sahibi 1 yıl 😊😊 zewnep_016 1 yıl 🤍 Cevap sahibi 1 yıl 💓💓💓💓
Aslangöz Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl sıkılıyoruz sen 0 8 Yorumla zewnep_016 1 yıl Bende biraz ama annemle avm ye gidicem gelince film izleriz sende öyle birsey yap bence sıkılmazsın Yorumla Aslangöz 1 yıl dertleşebiliriz mesela Yorumla zewnep_016 1 yıl Olabilir Yorumla zewnep_016 1 yıl Gelim Yorumla Aslangöz 1 yıl bekliyorum Yorumla Aslangöz 1 yıl bende atamıyorum Yorumla zewnep_016 1 yıl Xper puanın 3 üstü değil mi? Yorumla Aslangöz 1 yıl 2 başka bir yoldan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
keyifsizim.
Neden?
sağlıkla ilgili şeyler
Geçmiş olsunn 🤍
teşekkürler 🙏
Boktan
Burada milletin abuk subuk s. k. k dertlerini okuyarak vakit kaybı yapıyorum
Harbiden burdakilerin dertleri öyle bos bir dert ki Allah başka dert vermesin
Amin inşallah ama herkesin derdi penis gibi kendisine büyük geliypr
Evet
Senin derdin ne
Bakalım kaç cm 🙂
Sıkılıyomm ama sorun yok zaten bugün annemle avm ye gidicem
Kaç yasındasın sen
18
Yaşında küçükmüş bana olmazsın 😁
PARDON?
Önemli değil abisi
O anlamda demedim boş ver
boş ver*
Tamam sorun değil
Bende iyiyim teşekkürler!
Güzel hep iyi ol
süper diyelim
Güzel
Yaşamaya devam
Evet
Superrr askimm seninn
Bende idare eder ask
Neden iyi degil ask
İyiyim ama biraz yani sıkılıyorum o yüzden
Hmm evdemisin Şu an
Evet ama birazdan avm ye gidicem annemle
Iyi iyi sıkılmazsin hangi avm bu
Piazza da niye ki?
Trde hepsi guzel ya kanada da tavuklu yiyorum ben cunku hep domuz eti var
Guzel
Evett
İdare eder
Neden kii hep iyi oll
Teşekkürler sende hep iyi ol 😊
Bende teşekkür ederim 🥰
🥰🥰
Sıradan.
Normal mi?
Kısmen öyle kısmen değil
Anladım
Şöyle böyle.
Anlamadım?
Ben de anlamadım. Tamam de geç işte.
Peki tamam
İyi gibi
Hep iyi oll
Sen de :)
Teşekkürler ☺️
Daha iyi olabilirdi
Ne daha iyi olabilirdi?
Keyfin mi?
Keyifler
Evet
Hep iyi oll
Sende iyi ol mutlu ol
Teşekkürler
😊😊
🤍
💓💓💓💓
sıkılıyoruz sen
Bende biraz ama annemle avm ye gidicem gelince film izleriz sende öyle birsey yap bence sıkılmazsın
dertleşebiliriz mesela
Olabilir
Gelim
bekliyorum
bende atamıyorum
Xper puanın 3 üstü değil mi?
2 başka bir yoldan