Kişilik & Karakter Bugünki modunuz nasıl? fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim bardagim kırıldığı için kötü Çünkü bu benim dogum günü hediyemdi 😔 Bugünki modunuz nasıl? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl İyi hissediyorum. Alınır yenisi sağlık olsun. Canlar sağolsun✨ 1 1 Yorumla fenerlihüso 1 yıl Teşekürler Evet yenisi tabiki alınır ama manevi açıdan değeri vardı doğumgünü hediyem Bide bu kırılan ikinci kupa bardagim bundan önceki de doğum günü hediyesiydi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Yenisini alirsn 1 3 Yorumla fenerlihüso 1 yıl Almak mesele değil maneviyatı var Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla fenerlihüso 1 yıl Evet 😔 Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gecmis olsun alınır yenisi üzülme 🙂 1 3 Yorumla fenerlihüso 1 yıl Teşekürler Bakalım yeni doğum günümde gelecek mi yenisi Yorumla içimidökmekiçinn 1 yıl 🙂 bakalim Yorumla fenerlihüso 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
akdenizgüneşi0720 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Biraz gergin 1 1 Yorumla fenerlihüso 1 yıl Sağlıgin icin sakin ol Yorumla
En İyi Cevaplar