Gerçekten bunu hak eden menfaatten uzak herkesi mutlu etmeyi çok isterim ve çok severim. Fakat insanlar yerine bunu hayvanlar ya da çocuklar üzerinden ulaşmayı daha değerli buluyorum. Çünkü yeri geliyor insanın kendi annesi babası bile yaptığın iyiliği istismar edebiliyor.
Bu soruya biraz uzun cevap vereceğim Şöyle ki evet İnsanları mutlu etmeyi çok severim ve karşılığında hiçbir şey beklemem🥹 ben de çok mutlu olurum insanlar mutlu olduğunda... Ancak bu hareketimin birkaç zamandır maalesef ki karşılığı mutlu ettiğim insanların mahcupluk duygusuyla bana karşı fesat şekilde yaklaşmaları benim bayağı zarar görmeme sebep oldu 🥹bu nedenle fikrimi son zamanlarda değiştirdim, artık İnsanları mutlu ederken bu insan acaba bana zarar verir mi diye hareketlerini de ölçmüyor değilim.
Eskiden herkes mutlu olsun diye çabalayan, mutlu olalım kafasında yaşayan biriydim.
Artik öyle düşünmüyorum. Her şey karşılıklı mutlu olmayı hak eden mutlu olsun. Mutluluğu hak etmyen mutsuzluğu yaşasın. Kısaca kim neyi hak ediyorsa onu yaşasın diyorum.
Gerçekten mutlu edilmeyi hakeden, harbiden değerli ve benim sevgimi gerçekten hakeden kaliteli ve güvenilir ve sağlam karakterli, ruh sağlığı yerinde, beni her zaman gerçekten seven, başarılarımla gururlanan, beni yüreği sıkışmadan, gözleri ışıl ışıl heyecanla tebrik eden, dedikodumu yapmayan, beni kâlpten seven, bana bağlı ve sâdık insanları mutlu etmeyi, sevince boğmayı, mest etmeyi çok severim sadece! 😅✌️
Evet insanları mutlu etmeyi severim. Bir insanın gülümsemesine sebep olursam ne mutlu bana , özellikle çocukları mutlu etmek çok hoşuma gidiyor minicik yüzlerde sayemde kocaman gülümsemeler olursa çok içtenlikle en az onlar kadar mutlu olurum.
İşe erkek olarak bakarsak, bütün kadınları mutlu etmek isteriz tabii ki, :) ama başarısız da olsak en azından denemelerimiz oluyor hayatta. İnsanları cinsiyet ayırmadan mutlu etmek isterim Ama özellikle çocukları.
En sevdiğim iş bayılırm buna tanımadığım insnalra yemek söyler sigara ikram ederim ya da çocuklara gofret alırım mutluluk olmasa hayatın hiçbir anlamı olmaz.
Genel itibariyle merhametli biriyim elbette işini hallederim anlarım dinlerim. Ama bazıları yağmurlu havada su vermeye değmez. Bunu çok iyi ayırt ederim.