Kişilik & Karakter Gününüz nasıl geçiyooo? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yarın cuma, yatıcam mutluyum. Sevinçten makyajı biraz abartmış olabilirim sjsjssj Gününüz nasıl geçiyooo? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, günüm oldukça yorucu geçti ama çok şükür bir günü de kazasız belasız atlattık diyorum yani fena bir gün değildi. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sıkıcı geçer. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Birde derlerki kan rengini vişne suyundan almaz. Aha fotoğrafta da görüldüğü gibi gayet te fişne suyundan alıyor :D 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hı hı fişne suyu sjsjssj Yorumla
BᴬLKᴵZ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yarın Cuma olması güzel. İyı uykular. 😊 Benim günüm gayet iyi, teşekkürler! Makyajın keyifli olsun🙏🏻❤️ 1 4 Yorumla BᴬLKᴵZ 1 yıl Bu arada eklemeyi unuttum bugün cuma 😆😆 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Teşekkür ederimmm. Senin de mükemmel geçsin günün ve iyi tatiller şimdiden 😅🌸💖 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Yeni farkettim o hatayı bitmişim ben. Uyumam lazım. Tatil olsun biran önce 😂😂 Yorumla BᴬLKᴵZ 1 yıl hahaha 🙏🏻💕💕 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Şu an sessiz sakinim bi kaç saat sonra hareketleniriz 1 0 Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzel bir gün, umarım devamı da böyle tatlı geçer. 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. mikemmel bugün ne yaşayacağız ülke olarak onu bekliyoruz birileri birlerinimi doğrayacak yoksa ülkeye bombamı yağacak 0 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Güzel geçiyor iş yerinde akşam parti var daha iyi olduk haberi alınca 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İt gibi çalışıyorum. 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 🥺🥺 tatil olsa da dinlensek
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hayırlı cumalar bugün cuma bu arada 😄 1 3 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ayyy doğru yanlış yazmışım. İşte düşün halimi 😂😂 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Doğru öyle* 🤦♀️ düzeltmeyi bile yanlış yapıyorum haahah Yorumla Semih6934 1 yıl Estağfurullah herkeste olur öyle durumlar 😊 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl En sevdiğim gün cuma günü iyi geçiyor 1 0 Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kalkıp temizlik yapmam lazım ama yatıyorum 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Çok şükür 🙏🏻 iyi ufak tefek pürüzler olsada 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorucu ve gergin geçiyor 1 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Son is gunu iyi geciyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Monoton 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Merhaba, günüm oldukça yorucu geçti ama çok şükür bir günü de kazasız belasız atlattık diyorum yani fena bir gün değildi.
Sıkıcı geçer.
Birde derlerki kan rengini vişne suyundan almaz. Aha fotoğrafta da görüldüğü gibi gayet te fişne suyundan alıyor :D
Hı hı fişne suyu sjsjssj
Yarın Cuma olması güzel. İyı uykular. 😊 Benim günüm gayet iyi, teşekkürler! Makyajın keyifli olsun🙏🏻❤️
Bu arada eklemeyi unuttum bugün cuma 😆😆
Teşekkür ederimmm. Senin de mükemmel geçsin günün ve iyi tatiller şimdiden 😅🌸💖
Yeni farkettim o hatayı bitmişim ben. Uyumam lazım. Tatil olsun biran önce 😂😂
hahaha 🙏🏻💕💕
Şu an sessiz sakinim bi kaç saat sonra hareketleniriz
Güzel bir gün, umarım devamı da böyle tatlı geçer.
mikemmel bugün ne yaşayacağız ülke olarak onu bekliyoruz birileri birlerinimi doğrayacak yoksa ülkeye bombamı yağacak
Kahve, müzik, KS kanka 😅✌️
Güzel geçiyor iş yerinde akşam parti var daha iyi olduk haberi alınca
İt gibi çalışıyorum.
🥺🥺 tatil olsa da dinlensek
Hayırlı cumalar bugün cuma bu arada 😄
Ayyy doğru yanlış yazmışım. İşte düşün halimi 😂😂
Doğru öyle* 🤦♀️ düzeltmeyi bile yanlış yapıyorum haahah
Estağfurullah herkeste olur öyle durumlar 😊
Güzel geçiyor çalışıyorum
Yorucu
Bir iş günü daha bitti 😀
En sevdiğim gün cuma günü iyi geçiyor