Kişilik & Karakter 28 gü Güler yüzlü müsün, somurtkan mı? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 98 Keyifli günler..🥂https://m.youtube.com/watch?v=qgfLk8Uksxo#smell Güler yüzlü müsün, somurtkan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tipim ciddi ama tebessümü severim pozitifim 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 17b cevap paylaştı. Güler yüzlüyüm. Somurtkan olmak bana göre değil pek. 1 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güleryüzlüyüm. Çevremde bunu der. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yerine göre değişiyor.. 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 97% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dışarda duruşurum sert gibi olsada sohbet edince ne kadar tatlı kadın diye söylediklerini duydum jsjsjn genelde sevdiğim samimi gelen insanlara güler yüzümü gösteriyorum. Yoksa despot bir duruşumdan cok havalı vs diye yanılanlar çok oluyo 2 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Güler yüzlüyüm 1 0 Yorumla
geereksizkullanici Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 97% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Ne yazık ki hep güler yüzlüyüm. Bu yüzden hep mutlu sanılıyorum 1 0 Yorumla
HümeyraHanimm34 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Somurtmayı hiçbir zaman sevmem. Her zaman güler yüzlü bir insanımdır. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 37% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişiye ve ortama göre değişir bu durum ziraaa herkese aynı değilim 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Samimi arkadaşlarımın yanında güler yüzlüyüm 1 0 Yorumla
Moon-girl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% 28 gü Gülümsemeden duramıyorum 😅 hayat ne kadar acımasız olsa da gülüp geçiyorum işte 🙃 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 809 cevap paylaştı. Sürekli sırıtan bir yüz ifadem yok, güler yüzlü olduğum yerlerde oluyor tabi. 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genellikle nötürüm. yerine ortamına göre güler yüzüm çıkar.. ama somurtkan hiç değilim.. 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevdiklerime güler yüzlü, sevmediğim insanlara kale duvarı 1 0 Yorumla
Zzffffffff Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 28 gü Deli dolu bir kişiliğim var genelde çok ciddi oldum bunun yanında herkesi güldürdüğüm söylenir 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Dış görünüşüm suratsız ama gülünce cıvıl cıvıl 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Güler yüzlü. Hatta elektrik malzemesi aldığım yerde çaycı abla "gülen yüz" der bana 0 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 29 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dışarıdan soğuk dururum. Biraz samimi olsak inanılmaz eğleniriz. Öyle bir modelim yani. 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 44 , eic 50% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 18,2b cevap paylaştı. Cenazede bile somurtamıyorum 2 6 Yorumla portakallıjöle 28 gü youtube.com/shorts/ItoAWVdZPGY?si=1jiXLEUrPIfK2UlH Yorumla superpsikolog 28 gü @portakallıjöle Bu söyleyen bana bile kahkaha attırdı 😂 Yorumla portakallıjöle 28 gü 😀😀😀 Yorumla superpsikolog 28 gü @portakallıjöle kına değilde toplu cenaze töreninde ağıt yaktı sanki 😂 Yorumla portakallıjöle 28 gü seside cirkin 😀 Yorumla superpsikolog 28 gü @portakallıjöle Ama çok komik bi ses 😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Güler yüzlüyümdür genelde 0 0 Yorumla
_ᑕᗩᑭTᗩIᑎ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 25 gü İş yerinde soğuk normal günlerimde güler yüzlü. 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yerine göreyim. Ama genel anlamda pozitifim 1 0 Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% 28 gü Somurtkan değilim ama ciddi duruyorum çok şükür 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 93% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Güler yüzlüyüm. Gülüşümü çaldılar ama 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güler yüzlüyüm genelde 1 0 Yorumla
samsunlu321 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 94% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. Normal ve ciddi arası 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Somurtkanlık benlik değil 1 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 66% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duruma göre değişir ama genelde güler yüzlüyüm 1 0 Yorumla
tucee022 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Fazlasıyla güler yüzlü 😅😅 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Güler yuzluyumdur 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 88% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. kaz ayaklarım bile var gülmekten 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yerine göre genelde sıcak kanlı 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 44% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. Adamina göre :) 1 0 Yorumla
by_kültür Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 28 gü Güler yüzlü ama somurtkan sanıyorlar nedense 1 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 31 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neşeli enerjik deli dolu 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. güpgüler 😀 2 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Pek güler yüzlü olduğum söylenemez 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Her zaman güler yüzlü birisiyimdir 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. güleryüzlüyüm 1 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 27 gü Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Güleryüzlüyüm 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Suratsızımdır 1 0 Yorumla
s Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hep güler yüzlü😅 1 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Guru Yaş: 59 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gülümseyen 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değişiyor 1 0 Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. İfadesizim. 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Durgun genelde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Tipim ciddi ama tebessümü severim pozitifim
Güler yüzlüyüm. Somurtkan olmak bana göre değil pek.
Güleryüzlüyüm. Çevremde bunu der.
Yerine göre değişiyor..
Dışarda duruşurum sert gibi olsada sohbet edince ne kadar tatlı kadın diye söylediklerini duydum jsjsjn genelde sevdiğim samimi gelen insanlara güler yüzümü gösteriyorum. Yoksa despot bir duruşumdan cok havalı vs diye yanılanlar çok oluyo
Güler yüzlüyüm
Ne yazık ki hep güler yüzlüyüm. Bu yüzden hep mutlu sanılıyorum
Somurtmayı hiçbir zaman sevmem. Her zaman güler yüzlü bir insanımdır.
Kişiye ve ortama göre değişir bu durum ziraaa herkese aynı değilim
Samimi arkadaşlarımın yanında güler yüzlüyüm
Gülümsemeden duramıyorum 😅 hayat ne kadar acımasız olsa da gülüp geçiyorum işte 🙃
Sürekli sırıtan bir yüz ifadem yok, güler yüzlü olduğum yerlerde oluyor tabi.
Genellikle nötürüm. yerine ortamına göre güler yüzüm çıkar.. ama somurtkan hiç değilim..
Sevdiklerime güler yüzlü, sevmediğim insanlara kale duvarı
Deli dolu bir kişiliğim var genelde çok ciddi oldum bunun yanında herkesi güldürdüğüm söylenir
Dış görünüşüm suratsız ama gülünce cıvıl cıvıl
Güler yüzlü. Hatta elektrik malzemesi aldığım yerde çaycı abla "gülen yüz" der bana
Dışarıdan soğuk dururum. Biraz samimi olsak inanılmaz eğleniriz. Öyle bir modelim yani.
Cenazede bile somurtamıyorum
youtube.com/shorts/ItoAWVdZPGY?si=1jiXLEUrPIfK2UlH
@portakallıjöle Bu söyleyen bana bile kahkaha attırdı 😂
😀😀😀
@portakallıjöle kına değilde toplu cenaze töreninde ağıt yaktı sanki 😂
seside cirkin 😀
@portakallıjöle Ama çok komik bi ses 😂
Güler yüzlüyümdür genelde
İş yerinde soğuk normal günlerimde güler yüzlü.
Yerine göreyim. Ama genel anlamda pozitifim
Somurtkan değilim ama ciddi duruyorum çok şükür
Güler yüzlüyüm. Gülüşümü çaldılar ama
Güler yüzlüyüm genelde
Normal ve ciddi arası
Somurtkanlık benlik değil
Güler yüzlü olduğum söylenir
Duruma göre değişir ama genelde güler yüzlüyüm
somurtqanim yia pek gulmem
Fazlasıyla güler yüzlü 😅😅
Güler yuzluyumdur
kaz ayaklarım bile var gülmekten